Hola! Rihanna’nın meşhur cümlesine mutlaka katılanlar vardır. Bence esmerler cidden çok tatlı ve güzeller. Esmerler veyahut mavi gözlü sarışınlar ikiside zaten güzeller. Yani her kadın güzel ve özeldir. Ancak esmerlere karşı zaaflar hala devam etmektedir. Cümlesine katılanlar?RihannaXoxo
:)
Rihanna’nın dediği gibi; “Güzel olmak sarışın veyahut mavi gözlü olmana gerek yok, esmersen güzelsin!” Esmerler daima çekici midir?
Herkes kendine göre güzeldir. Bunu sarışın veya esmer ile sınırlandıramazsınız. Rihanna'nın bunu demesi gayet normal kendisi esmer, kalkıp da en güzel kızlar sarışın diyecek hâli zaten yok. :d
Ne alakası var aksine doğru söylüyor ben sarışın kızlarda bu zamana kadar bir çekicilik görmedim açıkçası sen sarışınsan tabi zoruna gitmiştir büyük ihtimalle gerçeği söylemesine rağmen dalgaya alan seeeeeennn?
Anormal insan. Yorum yapacaksan adam gibi yap gelip burada lafa lugali kelimeler kullanmaya çok sinir oldum sana sen kim esmerlere laf atmak kim ahahah önümüzden bile gecemiyrsn kara kaşıma kurban ol
Sen neyin kafasını yaşıyorsun? Bana iyuz oldun çünkü sarıyım, bence bu cevap herkese yeterli zaten. :d ben orada sarışınlarla dâhil esmerle sınırlandıramazsınız demişim, bir yerinden element uydurma komik oluyorsun. :d Ps; Sen benim bütünlüğüme kurban ol. :d
Esmerlerin ayrı bir çekiciliği olduğu doğru ama ten ve göz rengi güzelliği bir yere kadar etkiliyor, esas olay yüz hatlarında bitiyor. Çirkin sarışın da gördük, güzel esmer de. Günün sonunda herkes kendi fiziksel özelliklerini öveceği için böyle tartışmaların hiçbir sonuç vermeyeceğine inanıyorum. Hepimiz kraliçeyiz bunda anlaşalım bebekler 🔥
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bilemem ama sarışınken esmerlik dikkatimi çekerdi daha baskın etkileyici duruyo ama esmer olduktan sonra yüzdeki bütün tatlılığı aldığını fark ettim en azından kumral kahve gibi tonlar lazım bence
Bir nevi züğürt tesellisi böyle şeyler, beyaz tenli sarışın birine sor o da en büyük güzellik sarışın olmak der bu klasiktir yani. Herkes kendindekini övüyor diğer tarafı beğense dahi