Nezaman test yapilsa erkeklerin gözünün kaydigida cinsel istedigide ve kalbini carptiranda baliketli kadinlarmis bunu sadece bikere test yapmadilarda amérika gibi büyük devletlerde bu cok test edildi genelde zayif olan insanlarin baliketlilere özellikle sexy görünen baliketlilere satasma sebebinde devamli baliketli kadinin asiri kilolusun tabiri görmesinin arkasinda sizcede kocaman bir kiskanclik yokmu? Tipki genelde Sabaniye ve Murat Kekilli tipindeki kadinlarin güzel kadinlarla ugrasip satasmasi gibi neden bukadar adaletsiz bu dünya ve neden insanlarin güzel olan herseye karsi garip bir düsmanliklari var mesela güzel bir kalp güzel bir vücut güzel bir kisilik güzel bir yüz bunlarin hepsinede sahipsen benim gibi asiri bir kiskanclik ortaya cikiyor... Farzedinki genelde hep ugrasinlanda bir güzel bisey oldugnu gördüm ben farzedinki farkli biseyiyle ugrasiyorlar ya allahaskina siz tipinize hic baktinizmi kendinize aynada ya genelde ugrastigniz insanin tip karekter vs olarak yarisi bile degilsiniz üstüne bide okadar zavallisinizki bir insanla cok güzel olsun cok iyikalpli olsun sakat olsun degisik olsun ugrasmakla nekadar kisiliksiz degersiz bir insan oldugnuzu gösteriyorsunuz kimse sizin istedigniz gibi yasamak zorunda olmadigi gibi fazla güzelsede ondan cirkin oldugnuzu bildigniz icin dalga gecer tavirlar disardan inanin maymuna benziyosunuz biseye benzemeyip kendinizi Üstün gördügünüzde. Birakin Insanlar güzel olsun farkli olsun sexy olsun. bir damla insan olun bir söyle bir aynaya bakin cesaretli olun ve diyin demekki ben komplexli ruhu hasta bir insanimki ona buna satasiyorum. Psikolojisi normal biri onla bunla ugrasmaz relax olur hayatina bakar ;)
baliketli can gerisi heycan
genelde kadin cok güzelse ugrasirlar
insanlari kücümseyerek kendini üstün göstermeye calisiyor cogu insan cünkü aslinda kendi dalga gecilcek durumda ama bunu baskasiyla dalga gecerek saklamaya calisiyor
assaglikkomplexi olan insanlar bunlar klip süper
genelde onla bunla ugrasan insanlarin ruhunda yalnizlik ve hastalik var
cirkin olan hersey daima güzel olan seylerlle ugrasir doganin kanunu
cok asiri güzelse zayiflada ugrasiyorlar inan bana bence zayif baliketli isi degil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar