Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum göğüslerim çok büyük ve beni rahatsız ediyor spor yapamıyorum dekolte giyemiyorum rahatsız edilirsem diye hatta geceleri ağzıma girecek gibi oluyor rahat nefes alamıyorum 90 beden giyiyorum özgüvenimi etkiliyor sizce küçültme ameliyatı olmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl95 bedenim seni çok ıyı anlıyorum sırt agrın oluyor bel agrın oluyor ayakta fazla kalamıyorsun elbiseler küçük goguslulere gore bızım hıcbırzaman ıstedıgımız elbıseyı gıyme luksumuz yok deneyemıyorsun bıle gogusten asagı ınmıyor gomlek gıysen dugmeler patlıyor dayanmıyor nefes sorunu bende yasıyorum hep ıstıyorlar ya ıstenecek bırsey degıl dezavantajları cok o herkesın gıyebıldıgı elbıselerı bende gıymek ısterdım mesela dıkkat cekıyorsun ıstemesem bıle.. cok zok zor bununla yasamak. sporcu sutyenı gıyın fitnesste var onlarla gayet rahat edıyorsun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence rahatsız olmanın sebebi bazı kötü zihniyetli insanların sana olan rahatsız edici davranışları ya da çevrende dalga geçen insanlar olabilir aynı sorunu bende yaşıyorum ve aşırı rahatsız edici bir durum boğazıma kadar tişört giymek zorunda kalıyorum dik duramıyorum vs. Ve seni gercekten rahatsız ediyorsa yaptırmalısın çünkü kimse farkında olmasa bile kötü etkiliyor
14 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle hem özgüvenimi hem uykumu etkiliyor doktora gidicem uygun olan neyse gereğini yapmak istiyorum
Soran+1 yılspor yapmaya çekildiğim için yavaş yavaş sırt ağrıları başladı gibi doktora gideceğim
+1 yılÇoğu insan büyük istiyor sen şanslı ekiptesin ama senin durumunda rahatsızlık veriyor bunu doktora danışarak yapabilirsin
02 Yorumla
Soranevet doktora görünüp karar vereceğim
- +1 yıl
Doktorun önereceği başka yöntemlerde olabilir böylece ameliyat olmazsınız belki
Şimdiden geçmiş olsun diyeyim ben o zaman
spor en mantıklısı. şimdilerde değilde ileri ki yaşlarda büyük sıkıntı olur
08 Yorumla
Sorandoktorda aynısını söyleyecek gibi geliyor :/
Soran+1 yılya gece rahaf etsem diğerlerini bir şekilde hallederim de uyurken nefes alamıyorum baskı hissediyorum kalbimde
Soran+1 yılya yan yatınca da sıkışıyor yani böyle söyleyince şey oldu ama yine etkiliyor en iyisi doktora görünmek
Soran+1 yılsırt kaslarım güçsüz sanirim taşıyamıyor sporla hallolur belki doktora sorup ona göre hareket ediyim diyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
47Cevap
+1 yılBunu neden bize soruyorsun git doktorunla konus doktor olan biri varsa kadına yardımcı olsun hastanenin yolunu bulamadı ( öz güvenin kırılmasın bedenini sev ama seni sağlığından alı koyuyorsa doktora gitmelisin o sana yardımcı olur)
02 Yorumla
Soran+1 yılaranızda olanlar varsa tecrübelerini belki paylaşır diye sormuştum randevu aldım inşallah perşembe günü doktora gidiyorum
- +1 yıl
İnşallah sağlığına kavuşursun
Evlilik, çocuk düşünüyorsan çocuk olana kadar ameliyat fikrini ertele, nette egzersizleri var bakıver uygula.
010 Yorumla
SoranDaha erken ama doktora gidip ona göre hareket edicem gelecekte bir sorun çıksın istemem sporla halledilebilecek birşeyse spora başlıycam
Soran+1 yılteşekkür ederim 😊
Soran+1 yılinşallah ya teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılolsun gece gece cevapladin dikkate aldın sonuçta 😂
Soran+1 yılsağolun 😊😊😊
Sağlığına etki ediyorsa ol ağzına gircek kadarmış demekki sana büyük geliyor ilerde bel sorunu çok yaşarsın ol 👌
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benimde bir kiz arkadasim kucultmustu ama hic memnun degildi. Hatta bu kuculmus halimi diye sormustum😀 doktoru dahada dik duracak demis ama olmamis
00 Yorumlatam aradıgım meme bedeni :)) bence tadını cıkar sahıp olmak ısteyen hemcınslerın var...
02 Yorumla
Soran+1 yılobje olarak görülmek benim için tadı çıkarılacak birşey değil ama :/
Soran+1 yılprofil resminizi bakarak sizi ciddiye almıyorum ne olarak gördüğünüz çok açık kızları bu çirkin yöntemle tavlayamazsınız buna harcayacağınız vakti kültürlenmeye ayırın.
+1 yılAmeliyatla olacak iş değil bu.
Niye çekiyorsun bu kadar.
Kimse kusursuz değildir. Kaldı ki senin ki de kusur değil.012 Yorumla
Sorangece rahat uyuyamıyorum ki :(
- +1 yıl
Kesinlikle Ameliyat Önermem. Yaş kaç?
Soran+1 yıl22 yaşındayım
- +1 yıl
Yok Üniversite de arkadaşım oldu. Pişman kendisi. Onun Egzersizleri vardı Alabilirsem alayım senin için ondan..
Soran+1 yılteşekkür ederim doktora gidicem yakında yapıma göre egzersiz önerir yine de çok teşekkür ederim
- +1 yıl
63 Kiloydu o 175 Boyundaydı
Soran+1 yıltabi öyledir ama herkesin kas yapısı aynı olmuyor ki
- +1 yıl
Peki Git bakalım doktora.. Umarım iyi olur. Canın sıkılırsa yaz :) Anlarım yani 114 Kilodan 92 ye indim bende o hallerimi düşünmek. istemiyorumm 188 de boy oldu gayet mutluyum darısı başına
Soran+1 yılaa çok iyi tebrik ederim sizi 😊
- +1 yıl
Bizde seni edelim :D Yaparsın sen
Soran+1 yılahaha teşekkür ederim 😊 umarım yaparım
- +1 yıl
👍👍👍👍
sadece meme olarak biliyoruz yani o kadar ama 90 60 90 daki 90 değil galiba 😂
03 Yorumla
Soran1.72 boy 60 kilo ölçüleri ölçmedim kendimi obje olarak görmediğim için
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Mutlu olamaya calis kimiside buyuk olsun diye neler yapiyor takma okadr seninkiside oyle hem dert ettin seye bak destekli giyerek sıkı yapip yine spor yapa bilirsin tam illa belli edicek ama üsteleme nekadr ustelersen okadr sitres yaprsin
00 Yorumla
+1 yılUzman bir doktora danışmalısın bence. Neler yapman gerektiğini bilir. Belki cerrahi bir müdahale gereken bir durumdur.
00 YorumlaFazla büyük ve sarkmış meme hiç hoşolmuyor genelde. Haklısın.
Sporla skkılaştırabilirsin. Kiloluysan zayıflamakta küçüktebilir.00 YorumlaBenim göğsüne küçültme yaptıran bir manitam vardı.
Doğal bir his vermiyordu dokunmak, bide göğsünü avuçlarına ağrısı oluyodu.
Şekil konusunda bişey demiycem senin bileceğin iş00 YorumlaKendini rahatsız hissediyosan olabilirisin, herşwyden önce senin görüşün önemli bence.
00 Yorumlaküçükler büyük büüyükler küçük istiyor yok mu orta bir göğüs ölçüsü
00 Yorumla
+1 yılgörebilirmiyzz bii uzaktann olsa bilee benn estetikk doktoruyumm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de 95 ama dediğin hiçbir sıkıntıyı yaşamıyorum biraz fazla mı abartıyosun acaba belki de dediklerin doğrudur bilemicem
03 Yorumla
Soran+1 yılsarkık değil belki ondandır
Cevap sahibi+1 yılSence o kdr büyük göğsün sarkmama ihtimali var mı
Soran+1 yılvar canım :)
+1 yılYok olma memelerinle barışık olmalısın kilon varsa ver yeter bence
00 Yorumla
+1 yılCogu kadin buyuk gogus ister, ama demek ki dezavantajlari da varmis.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 603 cevap paylaştı. kızım delimisin. millet göğüslerim küçük der. sen büyük diyorsun. çoğı kadın rahatsız olsada. güzel göğüsler etklilidir.
00 Yorumla
+1 yılBel ağrısı sırt ağrısını ileride daha çok yaşarsın. Doktora git riski yoksa müdahale etsinler
00 Yorumlanefes almanı bile engelleyecek duruma geldiyse bir doktora görünmen faydalı olur
00 Yorumla
+1 yılBenim ki de çok küçük ben de rahatsız oluyorum 😂 napcaz
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı. Baska biri de kucuklugunden sikayetciydi senden alip ona vermeli👍
00 YorumlaDoktorun la görüş ameliyat la küçültme yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok rahatsız ediyosa giy bence de ama kaybettiğin ilgiyi özliceksin 😄
05 Yorumla
Soranaslında insanlarin beni belli bir amaç için düşünmelerini istemiyorum ilgi çekeceksem fikirlerimle çekmeyi tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılİyice bir araştır. sağlığını tehdit etmeyecek bir şeyse, psikolojik olarak hazırsan vs.. git iyi bir cerraha hallettir
Soran+1 yılöyle düşünüyorum bende
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılKüçülttür biraz destrkli sütyrn giyiyosundur bide tam havaya kalkar iyice ağzına kaçar yalnışlıkla
00 Yorumlamemeler baş kaldırdı diyon he :D gerçekten zordur allah kolaylık versin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde büyük hiç bir kıyafet yakışmıyor göğüs egzersizleri yapmaya başladım belki küçülür.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılKiz manyakmisin, ben büyük göyüs olsun arasinda iyi gidip geleyim diye düsünüyorum sen niye büyük göysün var diye sikayet ediyorsun 🤔🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılsapıklık yapma insan gibi soru soruyoruz
- +1 yıl
Ne sapiklik yaptim söylermisin, Ben erkek olarak büyük memelerin kötü olmadigini anlatmaya calisiyorum, öyle birsey dedimse illa sapik mi olmak lazim?, büyük göyüs daha sexy dikkat cekici görünmeni saglar,
Soran+1 yıl"ben büyük göyüs olsun arasinda iyi gidip geleyim diye düsünüyorum" kelimesinin nesi doğru düzgün acaba, profil resmin herşeyi açıklıyor işin gücün sapıklıkta olan boş bir insansın açta biraz kitap oku.
- +1 yıl
He he
+1 yılO fuzelerle kim bilir kac ulkeyi vurdun 😂😂😂😂😂😂 90 beden yaw hirosimaya atilan bomba gibi 😂😂😂 yaniyooooomm 😂😂😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz herif sapıklık yapma defol şuradan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnmde 80 beden takıyorum benm bile ağzıma giriyor bazen
00 YorumlaYarısını bana ver hakkımı calmışsın😕🤔
03 Yorumla
Soranal hepsi senin olsun nefes ala ala uyumayı özledim
Soran+1 yıl😂😂😂 gece gece iyi güldüm yaa
+1 yılToparlayıcı sütyenler tak
03 Yorumla
Soranonu günlük olarak kullanıyorum ama geceleri rahatsız ediyor sağa sola dönünce kalbim sıkışıyor
- +1 yıl
Sütyeni çıkar yat
Soran😂😂 öyle yapınca göğüsler yok olmuyor ki yine baskı uyguluyor
- Güzellik & Bakım konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılİlerde problem olacak şekildeyse olmalısın
00 Yorumla
+1 yılSporcu atleti giy belki rahat edersin ne diyeyim.
00 Yorumla
+1 yılKeşke benimde seninki gibi olsa
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapma onlar ile yaşamayı öğren
00 Yorumla
+1 yılAman sakin olma 🤣ondan iyisimi var
00 Yorumla
+1 yılToparlayıcı sütyen tak
00 YorumlaRahatsız oluyorsan ol gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılnefes alarak uyumayı özledim
Soran+1 yıldoktora gidicem annem biliyor zaten artık bir şekilde geçer umarım
+1 yılBoy ve kilon kaç peki?
06 Yorumla
Soranboyum 1.72 kilom 60
- +1 yıl
İyiymis aslında boy ve kilon, çok mu rahatsız oluyosun?
Soranevet galiba sırt kaslarım güçlü değil oda etkiliyor rahatsız ediyor
- +1 yıl
Bence iyi vücut ölçülerin.. Spor yaparak sırt kaslarını güçlendirmeyi denemelisin :)
Soran+1 yılteşekkür ederim doktora bir gidip ona göre spora başlamayı düşünüyorum bakalım nolcak 😊
- +1 yıl
Rica ederim <3
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen gene büyük meme sevenlerdenim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük iyidir herkes için
00 YorumlaYani küçült o zaman. ameliyatsız küçült.
00 Yorumla
+1 yılEger rahatsızlık veriyorsa ameliyat olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfantazi için iyide senin için kötü ya bu durum
08 Yorumla
Soran+1 yılpardon fantaziyi anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılhani oluyo ya anlamadın mı fantazi fantazi seninkiler uygun ondan
Soran+1 yıloff çok boş bir yorum gerçekten ben insanlar obje olarak görmesin diyorum siz bunu yazıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılama şimdi mesela ben öyle büyük göğüs seviyorum ondan böyle yorum yaptım herkesin zevki farklıdır değil mi
Soran+1 yılben buraya zevkinizi yazın diye soru paylaşmadım farkındasınız değil mi?
Cevap sahibi+1 yılama bu benlik bir durum değil ki napayım seviyorum böylesini sevmek suçsa tamam suçluyum seninkilerde böyle bende bu halini seviyorum kötü birşey demiyorumki güzelce belirttim yani
Soran+1 yıliyi peki tartışmayacağım size iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılkırdıysam özür dilerim yani sıkıntı yok özür dilerim içiniz rahatlamıstır sizede iyi geceler
boy kilo diğer ölçüler?
00 Yorumla
+1 yılEn büyük derdin bu olsun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılgörmek lazım ne kadar büyük oldğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSımdi direk kucult denmezki nasıl durdugu önemli☺️
04 Yorumla
Sorannasıl yani anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılTakıp atsan anlatırım
Soranalmıyım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılKorkucak birsey yokki olmadı engellersın cok zor degıl ama engelleyecegın bı durum olmayacak
- Güzellik & Bakım konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılküçük olanlara bağış yap
00 Yorumla Olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılDerdin ne büyükmüş
00 Yorumla
+1 yılSenin kararın
00 YorumlaEvet olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarkma var mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır aksine yukari doğru taşma var nefes alamıyorum sayelerinde 😑
Cevap sahibi+1 yılKiz gayet iyi durur o zaman bence dert etme sudyen taşır onlari nasılsa.90 olupta sarkmayan goguslerin varsa bence sanslisin
Soran+1 yılöyle de yürüyen obje gibi insanlar nasıl biri olduğumu değil de başka şeyleri düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılYok be cok dert etmişim hep onlara karlığın icin oyle gieliyor sana. korse türü biraz sıkıştıran ve kucuk gösteren çamaşırlar kullan. bence dik ve 90 bulunmaz bursa kumaşı iyi düşün iyi olsun
Soran+1 yılbilemiyorum doktora göre artık
Cevap sahibi+1 yılDr ye falan gitme bence saglikliydan sorun yok
İşşn zor
00 Yorumla
+1 yılTaşıyıcı tut.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılEstetik.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de öyle of:(
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKüçült.
00 Yorumla - Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026