Garnier saf ve temiz kömürlü peeling kullananlar memnun kaldınız mı?Sivilce tüylenme yapar mı bir diğer sorum da bu şimdiden teşekkürler :)garnier saf ve temiz kömürlü peeling
Garnier saf ve temiz 3ü 1 arada kömürlü peeling kullananlar yorumlarınız neler?
Garnier komur peeling kullananlar bilirler ki yağlı ve karma ciltlerin bir numaralı yardımcısı bu peelingdir. Neden mi? Çünkü yağ problemleri, sivilce ve akne problemleri yaşayan insanlar için tasarlanmış. Fazla yağı almak ve cildi matlaştırmak için. Cildiniz yağlı ise kesinlikle kullanın gençler.
Garnier saf ve temiz kömürlü peeling
Garnier saf ve temiz kömürlü peeling özellikleri neler?
İçerisindeki kömür sayesinde en ufak siyah noktaları bile yok edebiliyor.
Siyah nokta oluşumunu engelliyor.
Cildi bebek gibi temizliyor.
Cildi fazla yağdan arındırıyor.
Sivilce oluşumunu engelliyor. Olan sivilceleri de yok ediyor.
Üç kullanım şekli vardır. Temizleme, peeling ve maske.
garnier kömürlü
Garnier Saf Temiz Siyah Nokta Karşıtı Kömürlü 3'ü 1 Arada Nasıl Kullanılır?
Garnier Kömürlü 3ü 1 Arada - Temizleme
Temizleme kısmıyla başlıyoruz öncelikle. Öncelikle makyajınızı çıkarın. Çıkardıktan sonra yüzünüzü iyice yıkayıp kurulayın. Sonra Garnier Kömürlü 3ü 1 arada ürününden biraz alıp bütün yüzüne sürmeye başlamalısın. Eğer cildiniz daha parlak ve temiz olmasını istiyorsan yuvarlak bir şekilde masaj yapmalısın yüzüne. Beş dakika boyunca temizledikten sonra suratınıza su çırpın ve üründen arındırın.
garnier temizleme
Garnier Kömürlü 3ü 1 Arada - Peeling
Sadece T bölgenize sürmelisiniz peeling yapmak için. Çünkü fazla yağ gibi sorunlar T bölgesinde bulunur. Duş aldıktan sonra hafif nemli yüzünüzün t bölgesine ürünü sürün ve yuvarlak hareketlerle ovalayın. Aman yüzünüzü çizmeyin, sert yapmayın yani. 10 dakika sonra yüzünüzü temizleyebilirsiniz. Göreceksiniz yüzünüzde anında matlık ve temizlenme olacak. Garnier kömür peeling bu işte çok iyi.
garnier saf ve temiz kömürlü peeling
Garnier Kömürlü 3ü 1 Arada - Maske
Normal maskeleri nasıl yapıyorsanız bunu da öyle yapacaksınız. Haftada bir defa yapmak şartıyla yüzünüzde 15 dakika bekletin ve su yardımıyla temizleyin. Sonra da yoğun bir nemlendirici ile nemlendirin.
Ben kullanıyorum yüzünü yumuşacık yaptı herkeste sivilce yapmış ama bende beyaz olanı da yap o da yapmadı yani aşırı mükemmel diyemem ama kötü de değil. Cildim karma buarada
kömürlü olmayanını kullanıyorum fazla bekletince kızarıklık yapıyo ama yüüzmdeki yağlı görüntüyü engelliyor kömürlü olanını da arkadaşım beğenmemiş işe yaramıyor dedi
Ben garnier siyah komurlusunu begenmedim ama kayisi peeling cok begendim bu arada karma ciltliyim garnier bazi urunleri evet iyi degil ama iyi olanlarida var
Sahsen ben garnierin her urunu begenen biri olarak begenmedim yakiyor aldigima pismanim garnier kayisi peeling harika ondan cok memnununum herkeste kayisi peeling memnun kalmamis bu arada cildim karma
En İyi Cevaplar