Garnier saf ve temiz 3'ü1 arada aldım ama nasıl kullanıcağımı bilmiyorum. Kullananlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Garnier saf ve temiz 3ü 1 arada nasıl kullanılır?garnier saf ve temiz 3ü1 arada nasıl kullanılır?
Aslında kullanımı çok pratik. Üç özellikli bir ürün olduğu için her özelliği için başka bir kullanım metodu var. Sırayla anlatayım en iyisi. Garnier 3 ü bir arada kullanımı şöyle;
Garnier 3 ü 1 arada nasıl kullanılır
Garnier 3ü 1 Arada - Temizleme
Öncelikle temizleme kısmını anlatayım. Yüzünüzde makyaj varsa makyaj temizleyici ürünü ile makyajınızı çıkarın. Sonra temiz bir havlu ile yüzünüzü kurulayın. Yüzünüzü ıslatın. Sonra Garnier 3ü 1 arada ürününden avcunuza biraz sıkın ve elinde karıştır. Bütün yüzüne sürmeye başla. Yüzdeki damarların kan dolaşımı hızlansın diye yuvarlak bir şekilde masaj yaparmış gibi yüzünde kullan. Kan dolaşımının hızlanması cildin daha gençleşmesini ve aydınlanmasını sağlar. Yüzünüzde iyice dolaştırdıktan beş dakika sonra yüzünüze birkaç defa su çırpın ve ürün tamamen çıksın. Daha sonra yüzünüzü tekrar temiz bir havlu ile kurulayın.
garnier 3ü 1 arada nasıl temizlenir?
Garnier 3ü 1 Arada - Peeling
Arkadaşlar size tavsiyem peeling yaparken ürünü sadece T bölgenize sürmeniz. Yani çene, burun ve alın bölgesine yapın. Yanaklara kullanmayın. Çünkü ürünün ve peelingin yapısı gereği çok kurutuyor. Yağlı ve karma ciltlerde de en sorunlu bölge T bölgesidir. Çok yağlı olur oralar. Akne problemleri de tabi. Bu nedenle temizlenmiş yüze sadece t bölgesine sürmek şartıyla üründen biraz alıp sürün. Beş dakika boyunca yuvarlak hareketler yapmak suretiyle t bölgesine masaj yaparak yedirin. Sonra suyla yüzünüzden ürünü arındırın. Hem gözenekleriniz temizlenmiş olacak hem yağlı kısım arınacak hem de akneyi bitirecek.
garnier 3ü 1 arada ile nasıl peeling yapılır?
Garnier 3ü 1 Arada - Maske
Maske olarak kullanacaksanız haftada bir defa yapmanızı öneririm. Çünkü çok fazla geren ve kurutan bir ürün. Sürekli maske yapmak yüzünüzü fazlasıyla tahriş eder. Temizlenmiş yüze, hatta size tavsiyem duştan sonra yapmanızdır. Temiz yüze maske olarak sürün ve 15 dakika boyunca bekleyin. 15 dakika sonra su yardımı ile yüzünüzden arındırın.
garnier 3ü 1 arada peeling nasıl yapılır.
Bütün bu yaptıklarınızdan sonra muhakkak yüzünüzü nemlendirin. Çok kaliteli bir nemlendirici ve yoğun olmasına dikkat edin. Çünkü Garnier 3ü 1 arada ürünü tamamen fazla yağı almak için üretilmiş bir ürün olduğu çok kurutuyor ve geriyor. Bu nedenle işlem sonrası nemlendirici yapmak şart. Umarım bu anlattıklarım işinize yarar. Sivilce yaratıp yaratmadığını merak ediyorsanız bu linke tıklayın derim. :) Garnier saf ve temiz nasıl kullanılır olduğunu anladığınızı umuyorum. <3
Arkasında gayet açık ve net yazıyor. Genelde butür şeyleri kullanımları şöyle: Yüzünü ıslat, dairesel hareketlerle yüzüne uygula sonra soğuk suyla yıka.
Kızlar demişsin merak ettim girdim ilk başta suratını hafif bir ıslak sonra nemlendir suratını sonra jeli suratınana yaydır okşa yüzünü ondan sonra jel beyaz gibi bir renk alıcak az beklet az bir yanma yapıcak sonra yıkarsın.
Garnier 3ü 1 arada peelingi ben çok severek kullanıyorum. 2 tüp bitirdim bile şimdi kömürlü olanını kullanıyorum. Ben önce yüz temizleme suyu ile cildimi temizliyorum. Ardından yüz temizleme aparatım ya da yüz temizleme süngerimi ıslatıp biraz bu maskeyi uyguluyorum. Yüzüme dairesel hareketler ile uygularken çok çok hafif bastırıyorum. Bazen 5 ya da 10 dakika bekliyorum bazen direkt duruluyorum. Ardından yoğun şekilde cildimi nemlendiriyorum.
Yüz temizleme süngeri yoksa parmakların ile dairesel hareketler ile uygulayabilirsin. 🌸
En İyi Cevaplar