Kuaför şikayetleri sonuç buluyor mu?

İzmir balçova mustafa kuaför saçıma brezilya fönü yaptı.1 gram açılmamasına rağmen para iadesini kabul etmedi.500 tl verdiğim bir işlemden sonuç almamama rağmen ki baştan söylemiştim. daha önceden de yaptırmıştım başka yerlere çok az bir yumuşama oldu 1 ay geçmeden de eski haline geldi. yine öyle olacaksa baştan yapmayalım dedim. o da yok ben açarım. şimdiye kadar kimsedsn memnuniyetsiz bir yorum almadım dedi ve güvenerek yaptırdım. şimdi de ben size ilaç kullandım. para kazanmadım sizden 2 kez işlemi tekrarladım dedi. ama sonuç hiç bir açılma olmadı. bana şikayet etmekten başka çare bırakmadınız o zmn dedim. o da isterseniz kuaförler derneğinin numarasını vereyim dedi. ben de gerek yok ben biliyorum dedi. neye güveniyor bunlar? derneğin yaptırım gücü mü yok. bugün aradım. kuaförler derneği numarası cvp vermio. cmrtesi kapalı mı acaba? ordan sonuç alamazsam onları da mı şikayet edeyim? tüketici hakem kuruuluna da edeceğim gerekirse... avukat bile tutarım. o kadar sinirlendim tavrına. hem müşteri kaybedio haberi yok. bizim işyeri komple oraya gidio ben de. artık gitmeyecek.
Kuaför şikayetleri sonuç buluyor mu?