Tamam küçük gözlü diye çirkin olucak kaide yok! Ama sıradan buluyorum asla çok güzel diyemiyorum cünkü o mercimek gözler yeşil, mavi de olsa rimel, siyah kalemde sürse İnsanı etkilemiyor, belli bile olmuyor herkes tutturmuş çekik göz diye çekik gözlü iki kadına yakıştırdım sadece Gamze topuz, Özlem conker onlar zarif, çekici ama çekikte bazen tatlı gelse kadın olarak büyük gözlü kadınlara zaafim var. Lezbiyen değilim ama İntagram'da büyük gözlü kızları takip ediyorum 😂Küçük göze hayran var mı içiniz de?
Küçük gözlü kadınları sıradan bulan tek ben miyim?
Sendeki bu kıskançlık nedir anlamadım bide gizli yapmış profilini Allahım bence ister büyük gözlü ol ister küçük ikiside aynı çünkü insanın gözü değil içi önemli karakteri güzel olmayınca daima sıradan kalır bir insan.
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahahaja Türklerin vazgeçilmez sözü"Kıskanç" mkk ne alaka ortada isim yok kimi kiskicam 😂
Erkek gözlere bakıp aşık olur, iri gözlüler büyük göz bebekleriyle bakırı mı, bir de o gözlere makyaj yaptilar mı adamın kalp krizi geçirmesi an meselesi 😂ama küçük, kısık gözlerle seksi bakmaya calissan sinsi bakıyor der korkar, asla etkilenmez
Ben buyuk gozlu hatta turkan suraya benzeten oldu oyle biriyim ama kucuk gozlulerin de guzelligi her var herseu kendine gore guzel o yuzden soru ve bu rusunce yanlis
En İyi Cevaplar