Yunan-rus melezi ikiz kız kardeşler vardı yaşlar 22 civarıdır ben hayatımda böyle güzel karışım görmedim. Her melez güzel olmasa da bazı ülkeler karışınca hoş şeyler çıkıyor
Kardesim bu yazacağım kısmın sorduğun soruyla alakası yok belirteyim, herkesin sorularına paylaşıyorum. Bende çekingenlik vardı, eger yenersem herkese yardımcı olucam diye kendi kendime söz vermiştim, yani adak gibi oldu. Yendim. Şimdi bende rastgele yorumlara paylaşıyorum. Sizde çekingenlik var mı yok mu bilmiyorum ama, çekingenliği ben bazı tavsiyeleri uygulayarak yendim, agzımda pek laf yapmazdı şimdi konuşmalarımda gelişti tavsiyeleri veririm, azda olsa varsa çekngnlik. Psikiyatri çekingenliğin çeşidinin hissedilmiş ve hissedilmemiş duyguyla bağlantılı bulunacağını söyledi. Sende çekingenlik varsa eger şu iki maddeyi cevapla doğru yoldan gidip çekingenlik için doğru tavsiyeleri verebileyim. Cevaplar belirliyor çekingenlik tavsiyelerini Çocuklukta ve bugüne kadar tümüyle düşün; 1) hoşlanıyorum diye aklından geçtiği oldu mu? 2) seviyorum ya da aşığım diye aklından geçen bir an hatırlıyor musun? Birde kac yasındasın?
Sadece çekingenlik azda olsa varsa cevapla soruları , çekingenlik hiç yoksa ve tavsiye istemiyorsan cevaplama kardesim. Mesaj atarak ta cevaplayabilirsin
Eski komşumuzun kızı var anne afrikalı baba türk kız harika güzellikte yüz olarak ten rengi olarak tatlı bir ten rengi var vücut ise cinayet sebebi gel gör ki benden 2 yaş küçük çocukluktan bu yana abi diyor :S
Misal renkli göz mutasyondan ortaya çıkmıştır ama çok cazip gelir, gamze doku eksikliğinden meydana gelir ama göze hoş gelir ve istenir. Farklı şeyler hep sevilir ve istenir, melezler de öyledir.
Sondan ikinci harika ötesi bir kız Diğerleri de güzel Ama bu kız kadar olamaz hiçbiri aşık oldum jxjsjsjs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Melez olmak küçükken kendimi dışlanmış hissettirirdi ama büyüyünce farklı olanın dikkat çektiğini anlayınca rahatsız etmemeye başladı. Genlede zaten toplum olarak farklılıklara karşı bir tepkimiz var. bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar