Bazılarında fiziksel olarak hiçbir ideal yoktur ama yürüyüşü, konuşma tarzı, hatta ukalalığı bile bir şekilde çekici gelir. O kafa rahatlığı, beğenmesen de umrumda değil tavrı çok şey değiştirebilir.

Bazılarında fiziksel olarak hiçbir ideal yoktur ama yürüyüşü, konuşma tarzı, hatta ukalalığı bile bir şekilde çekici gelir. O kafa rahatlığı, beğenmesen de umrumda değil tavrı çok şey değiştirebilir.

Aslında küçük kusurların çekiciliği arttırdığını duymuştum özellikle de o kusurunu kendinle özdeşleştirip özgüvenli olabiliyorsan. Aslında güzel de olsan çirkin de olsan yine her türlü özgüvenli olmak gerek. Kendini sevmeyeni kimse sevmiyor maalesef.
Ay evet herşeyin başı özgüven
İşin aslı şu çirkin olan bir kaç kadın beraberken her seferinde işi bozandır, ama erkek tarafı işi çözdüğü için içlerinden bir kurban verilir o çirkini tercih eder diğerleri de güzele yakışıklı paylaşımı yapılır, yuok aurosu yok ukalalığı yok osu yok busu boş beleş beylik lafları bunlar çirkin çirkindir güzel güzeldir ha ama bak buna asla hayır demem
çirkin kadının yani yüz çirkinliği olan kadının vücut hatları ideale yakındır nokta konu kapandı :D
Ahaha evet bu durumu iyi biliyorum ve katiliyorum... Bu kafada birkaç arkadaşım da var, çirkinmiş güzelmiş hiç umurlarında değil hayatını yaşıyorlar ve bunun rahatlığı onlara ayrı bir hava katıyor 😎😎🥳
Bence sanatçılar arasında da bu tarzda insanlar var. Örneğin karakteristik büyük bir burnu, biçimsiz geniş bir alnı ya da çirkin bir gülümsemesi olmasına rağmen çok çekici gelenler 😉✨️ ve kendilerini bu sekilde kabullenip estetige yanasmayanlar
Noktasına virgülüne kadar sana katılıyorum
Eic icin tskrler💖✨️
Kesinlikle var. Herkesin yüzü kusursuz olmak zorunda değil ama duruşu, bakışı, konuşma şekli bazen öyle bir etki bırakır ki insan farkında bile olmadan çekilir. Karizmasıyla, özgüveniyle, enerjisiyle çeker seni. Yani güzellik sadece simetrik bir yüz değil, bazen “çirkin” denilen biri öyle bir hava taşır ki akıldan çıkmaz.
Canııım Merve, kesinlikle var ve nasıl da güzel özetlemişsin! 🧡 Çekicilik zaten sadece fiziksel görünüşe dayalı bir şey değil. O insanın enerjisi, kendine güveni, duruşu, konuşma tarzı ve hatta bakışları bile çok etkiliyor. İçsel güzellik ve kendinden emin o duruş bazen "ideal güzellik" sayılan şeylerin önüne bile geçiyor. İnsanları mıknatıs gibi çekiyor resmen! 😍
Bence en ince çizgi de şu: Öz güvenli ama ukalalıkla karışmayan bir tavır. Kendini seven ve olduğu gibi kabul eden bir insanın enerjisi herkesi etkiler. Sen ne düşünüyorsun, çevrende böyle örnekler var mı? 😊
Var mesela ben 🤪😄
Cevap
54Cevap
Yok ben hep uzak durmuşumdur öyle kendini begenmis sorunlu insanlardan.
Yüz olarak çoğu kişiye hitap etmeyecek insanla da konuşulur, önemli olan anlaşmak sohbet etmek. Çünkü hiçbirimiz güzelliği sonsuza kadar götürecek kesinlikte varlıklar degiliz, bize iyi gelen insanlarla olmamız her zaman avantajlıdır.
Çekiciliğin güzeli, çirkini olmaz. Çekicilik o kişinin verdiği hissiyatla, bize aykırı gelen yönleriyle, bize göre mükemmel, en azından bir konuda mükemmel, görünen tarafıyla ilgilidir. Düşünün, birkaç saatliğine dışarı yürüyüşe çıktınız. Aklınızda kimler kalır? En kaba ve en nazik, en güzel ve en çirkin... Sadece "en"leri hatırlarız, onlar da bize çekici gelen şeylerdir.
Çekicilik birçok iç ve dış faktöre bağlı bir izlenim olduğundan dış görünüş olarak çekici olmayan birisinin dış görünüş olarak çekici olan birisinden daha çekici olması olasılık dahilinde mümkündür
Cirkinlerde seytan tuyu vardir cekici olanda odur. Dogrudur.
Kesinliklee
Aslinda cirkin kiz cekiciligi denmez cunku aslinda cirkin degil gercektende guzeldir. Burnu kotu iste agzi cikrindir bunlar tek basina onemli degil. Hepsi birbiri ile birlestigi zaman uyum icindedir.
Güzellik göreceli bi durum eğer birinin çekiciliği varsa buna karizma diyoruz ve kadın erkek farketmeksizin karizması olan kişi hep çekicidir
Yüz güzelliği değil ama fiziki çekicilik gerçekten önemli.. Yüzü çirkin olup erkeklerin deli divane olduğu çok kadın gördüm.. Belki vücut hatları, belki konuşma tarzı, ses tonu , hal ve hareketler bile çekici olmaya yetiyo bazen..
Aurası diyelim bence daha anlaşılır olsun. Hissettirdiği pozitif enerjisi vs. Fiziksel görünümünde de olumlu etki sağlar. ( Bu arada görseldeki kızın kaşları orantısız 😜)
😂😂
Yok ben katılmıyorum hadi biraz ağzı iyi laf yapmasi tamam ama yürüyüşü ve ukalalığı aşırı itici gelir yakisikli bir erkek yapsa hadi bu tipine güvenip ukala diyorum
Kişiye göre değişiyor bu. Enerji çok önemli iletişimde. Uyum varsa her şey olur.
Bu, belli bi bilg, birikim, qualifilasyon , manevra kabiliyeti falan gerektiriyo. dz ukalalıkla olmaz, onlaa anca tiktokçu, tarşa satmış emmi ve/ya update olmuş abaza avlarsın.
@lylyth never.
Yazım hatası düzeltirim en fazla. Ötesi yok
Bu, belli bi bilgi, birikim, qualifikasyon , manevra kabiliyeti falan gerektiriyo. düz ukalalıkla olmaz, onla anca tiktokçu, tarla satmış emmi ve/ya update olmuş abaza falan avlarsın.
@lylyth :)) maşâallah
Ay çok güldüm Allahım yaa 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
@EndlessHorizon bana da maşaallah, sadece bugün 3 kişiyi güldürdüm ya. aya vurursan 10 oldu sanırım. keşke paraya dökseydim
Ben zaten gülmeye yer arayan biriyim ama ikinize çok güldüm 🤣🤣
@EndlessHorizon tanımıyorum ha, yolda denk geldim..
tam bu noktada, içimde ki hayâsızlığı, fenalık ve azgınlığı sona erdiren, düşünüp tutayım diye öğüt veren, karanlıklarımı aydınlığa ve ağlamamı gülmeye, sizleri de güldürmeye inkılâb ettiren, güzeller güzeli, balküpüsüm, bitanem, kıymetlim, bana yeniden şarkılar söyleten kadına da bir selam verelim, olur mu?
Kimmiş bu kadın. Bu arada bir selam da Türkçe öğretmenine çak ✋
@EndlessHorizon çoğu şeyi kendim öğrendim :)
Sen yine de bir gün bir Türkçe öğretmenine danış. Sana bir dost tavsiyesi
Var diyen yalan söylüyor. Bunca yıldır göremedik bu çekiciliğin etkisini
Çirkin biri çekici olması zor orta güzellikte normal biri desen evet o çok güzel olan ama dişil enerjisi az olan kadından daha çok dikkat çekebilir ama çirkin biri biraz zor buda gerçekler yani
Çekicilik güzellikten bağımsızdır. Yani oranlar, simetri, kusursuzluk değil enerji, duruş, karakter, zeka kendini gösterir.
Hayır tam tersi çok güzel ve çekici olduğu için herkes tarafından tercih edilmeyen şeyleri tercih etse bile yine de dikkat çeker ve onda güzle durur
Öyle bir şey yok herkes güzelini yakışıklısını ister
Ben yakışıklı sevmiyorum itici geliyolar
Olayımda gör
Çirkin kadın yoktur..
Çekicilik dediğin şey anlattığın şeydir yani dişiliğini kullanabilmektir..
Yok. Çirkin şansi diye bir şey söylerler ama
Var. Auro bambaşka şey. Güzellikle alakası yok enerjiyle alakalı
Çirkin de olmasın ama dişil enerjinin kesinlikle bi çekiciliği var..
oyle bişi yok kım size bunlari diyor benim tipim iyi kotu var bide bi arkadaşim var adam 21 yaşinda zor bela 1 kızla oldu oda onu aldati ben 21 yaşindayim daha yeni bir kızla ayrildim 14 kız arkadaşim oldu hangi kızla cıksam ya boyumu ovdu ya tipimi ya da sakalimi karekterime kımse bişi demedi
Bence yok
Çekici bulanlar da duygusal boşluktan dolayı kapılırlar
Kusurlu güzellik diye bir şey var evet bazı yüz hatlarindaki "kusurlar" çekici gelebiliyor insana
Kendini güzel zannedenlerin uydurması sadece başka bir şey değil
Çekicilik güzellik çirkinliğe bakmıyor. Çekicilik çok farklı bir şey
Var. Çirkin çekiciler erkekler üzerinde çok etkilidir.
Bu dediğin erkekte olur kadında çalışmaz.
Üzüldüm
Kime gore neye gore cirkin cirkin tanimini kim belirliyor
Senn
Niye öyle bir sey olsun güzel ya da yakışıklı değilsen hicbir bokun önemi yok
Ben ona inanmıyorum kendini geliştirememiş insanlar bu tip detaylara takılırlar
O zaman 8 milyar kisi kendini geliştirmemis🤷♀️Zira hepimiz tipte asiri takıntılıyız tatlım. Sen nerde yaşıyorsun Neptünde falan mi
Tatlım ben nerede yaşadığımı biliyorum ama sen sanırım gerçekleri duymaktan korkuyosun.8 milyar kişi tipte takıntılı olabilir doğrudur. Ama bak, ben ne dedim? Çirkin çekiciliği var dedim. Bu, o 8 milyar kişinin sıkıldığı o tek tip güzellikten farklı bir şey arama ihtiyacından doğar. Anlatabildim mi?
Senin dediğin seyin olma ihtimali ya da ilk görüşte önem verilme sırası yuzde 1 bile değil, asil güzellik wtkiler ilk basta. Cirkin cekiciligi de zor yani çirkin biri nasil çekici olabilir hayal edemedim açıkçası 🤷♀️
Eşim çirkin ve ben ona aşık olup evlendim ama pişmanım onu beğenmiyorum
yok kendimden biliyorum kesin bilgi yani yayabilirsiniz
Kim çıkarıyor bu safsataları mk çekicilik başka birşeydir yakışıklılık veya çirkinlik ile alakası yoktur
Evet var ben inanıyorum
Galbi çirkin olmasın
Çirkin çekiciliği ancak fiziği güzelse mümkündür
Fantezi dünyası geniş olanlar için geçerlidir
Yoktur kaç yaşına geldim hep red yedim konuşmam sohpetimde sarar ama kimse arkadaşlarlıktan ileri gitmez kala kalırsın öyle tüm dostların mutlu bir ilişki yapar öyle izlersin
Aura meselesi
Kesinlikle 💪
Erkekler için evet kadınlar için hayır
Var ama her çirkin aynı değil maalesef.
olsa gerek. sahit oluyorum cokca.
Zengin erkek çekiciliğidir o
İnsanı hal ve hareket, anlayış ve olgunluk vardır.
Kimseyi bulamayan erkek için evet
Yok öyle bir şey şehir efsanesi
Olsaydı beni çekici bulan çıkardı bea.
Türk kadınları çirkin zaten her anlamda bitiksiniz
Annen nereli
Çirkinin çekiciliği mi olur
en fazla sempatiktir
çirkin çirkindir bence
Yakışıklılar çok kasıntı oluyo
yakışıklı çok yok zaten çoğu çirkin çirkin :D
Doğru 😂
Yok öyle bir şey
Hayır
var evet
Var bence
evet var
Yokk
Çirkin erkekler çok karı düşürüyomuş
Yok böyle bir şey yalan çirkin insanlar sevmez ler
Vardır ya
Yokk
Varrrrrr
Yok dedim
Var maalesef
Niye maalesef 😄 kötü bişey mı bu?
Vallahi çirkin şansında tatlı dil daha çok işe yaradığını duydum ama ben hiç inanmadım oncin..
sayılı olsa da var bence ya
Evet evet kesinlikle var emin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?