Merhaba değerli arkadaşlarım. Muhakkak dışarı çıkarken topluma karışırken kendimize çeki düzen veriririz. Japon inanışına göre süslenme süresi 4 dakikayı geçen çirkin sayılıyor. Peki siz bu inanışa göre çirkin misiniz? Kaç dakikada süsleniyorsunuz? Edit: benim 20 dakika sürüyor bazen ağır çirkinim o halde 😱 #Subarusti
Japon inanışı; Süslenme süresi 4 dakikayı geçen çirkindir, peki siz kaç dakikada istediğiniz gibi süsleniyorsunuz?
Saçmalık kesinlikle. Normalde yarım saat de hazırlanırım. Ama hatırlıyorum bir kere 11:00 otobüsüne yetişmem lazımdı. 10:56 de hazırlanmaya baslayıp tam 11 de ayakkablarımı giymeye calısmıstım. Yetişmiştimde. Tabi bu süslenme makyaja bağlı değil, kıyafete daha cok onem veriyorum. Benim için makyajla değil, kıyafet ve takılarla da süslü olabilirsin. Yalnız ne rekor kırmışım.
Nereye gideceğime göre değişiyor eğer düğün ya da özel bir geceyse bir günümü bile alıyor saçlar-tırnak-epilasyon. Bazen de 15-20 dakika sürüyor duş-makyaj falan..😌 Çirkinim ben kabul ediyorum asd😀😀
Japonlar 4 dakkada süslenen güzel diyorsa, 75 dakkalik ürünleri kimin icin yapiyor? bütün boktan icaat ordan cikiyor. Yok göz kapagi yapiskan stickerler 😂😂 yok kas kaldirmak icin stickerler. Protez tirnaklar. Takma kirpikler. Cart curt.
Onlar önce bir ruj sürmeyi öğrensin, sadece dudaklarımın ortasına parlatıcı sürüp etrafa Minnacık yayıp dudaklarının yarısı yokmuş gibi makyaj yapanlar japonlar. Makyaj bir sanattır, süre koyulmaz. İnce iş gerektirir.
Süslü bir kız değilim. Ütü işim yoksa toplam hazırlığım on dk. Ama ben oyalanarak hazırlanmayı sevdiğimden onu biz 25 dk yapalım jsnxjd ütü yapacaksam yarım saatten fazla
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Japon inanışı; Süslenme süresi 4 dakikayı geçen çirkindir, peki siz kaç dakikada istediğiniz gibi süsleniyorsunuz?
En İyi Cevaplar