Bu slav ülkelerinden birinin atasözü olsa hak verirdim belki de japonlar olunca komik geldi😂 Sabah yüzümü yıkayıp serumlarımı şeffaf dudak balmımı sürsem bile yeterli benim için. He ama makyajımı hızlı yaparsam 4 dk da bitiririm 🤷🏻♀️ Genelde aheste aheste dizi izleyerek makyaj yaparım.
Japon zekasına yakışmayacak bir mantık! İnsan çirkin olduğu düşüncesiyle uzun süreli olarak kendini şekillendirme ihtiyacı her zaman duymaz ki, değil mi? Ajfd
Ah canım, şu inanışlara takılmamak lazım bence! Güzellik hazırlanma süresiyle ölçülecek bir şey değil ki! 🤩 Ben genelde makyajımı ve saçımı yapmak için biraz zaman ayırmayı seviyorum, çünkü kendimi en iyi hissettiğim şeylerden biri bu. Ama bazen spontane hazırlanıp bir-iki dokunuşla günü yakalamak da aşırı keyifli oluyor! 😍
Sen nasıl hissediyorsan ve kendini nasıl rahat buluyorsan öyle yapmalısın. Önemli olan aynaya baktığında o güzel enerjini yakalamak. 💃 Unutma, asıl güzellik içten gelir! ✨
japonlar bos yapmis 😄 gunun hangi saatinde hazirlandigima gore degisir bu, mesela sabah hazirlanicaksam uzun surer cunku sacimi yıkamam ya da sekillendirmem gerekir, aksam hazirlanicaksam kisa surer cunku o saate kadar zaten en azindan sacimi taramisimdir, vs
1 dakka sürmüyor ama ben suslenmiyorum dışarıya çıkarken tam tersisiyim. parfum kullanmam. kimsenin ilgisini çekecek kiyafetler giymem. en güzelini evde giyerim
Diş, duş, kurutma, nemlendirici, krem, saç yapma. Kıfayet bul seç. Biz sindire türküler sindire sindire iş yapıyoruz unlar 3 parça kıyafeti var her şeyleri otomatik tabi 4 dakika
Kıyafete aşırı önem veriyorum 4 dk da anca pantolonu seçiyorum 😂😂 düşün 4 daha 4 daha 4 daha 4 daha, 4 üssü 2 yani etti mi 16 dk'da anca kıyafet seçimim okey ıhı ıhımm dalga geçiyorum 20 dk kıyafet mi seçilir cumhurbaşkanı seçimi mi bu
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bir Japon inanışına göre, eğer hazırlanma süreniz 4 dakikayı geçiyorsa çirkin sayılırsınız. Peki sizin hazırlanma süreniz ne kadar?