Bir kaç gün önce uyumak üzereyken ay ışığı yüzüme vuruyordu ve bu soru aklıma takıldı. Ertesi gün sabahı cildimin daha parlak ve dinç durduğunu görünce bu tesadüf olamaz dedim ve araştırdım, bazı inançlara göre ay ışığı güzellik verirmiş. Hatta ay banyoları yapılırmış dolunay zamanlarında. Bununla ilgili bilimsel bir araştırmaya rastlamadım ama bende inanmaya başladım sanırım. Sizce? MoonbathingAy ışığı güzelliği etkiler mi gerçekten?
Bilimden bahsedip bilimin b sini anlamayip, hicazet vermeye calışan, sonrasinda aldığı cevabı sindiremeyip goruslerimi kaldiran, engel atan 35 yaşındaki bilim kadini ( :) ) demagoji seven bacimiza selam olsun...
Hep derim "Biliyorsan konuş feyz alalim, bilmiyorsan sus, otur adam sanalim..."
bir nebze olsun şaiirlik ruhuna sahibim, Ay ışığı her zaman güzelliğin simgesi olarak imgelenmiş ve uğruna nice güzellerin yüzü , Ay ışığına benzetilir Böyle bir inancın vakıf olduğu vucuta şüphesiz itiraz olmaz kısaca; evet
Sana o ışık vurmasa da olur zaten güzelsin ve makyaj yapmaması gereken bir güzel. Çünkü o Çiller örtülemeyecek kadar güzeller 😏. Güzel olan bir şeyin üstü değil çirkin olan bir şeyin üstü örtülür 😏😌😋
En İyi Cevaplar