Kendall, Gigi, Bella, Hailey, Kylie, Selena, Beyonce, J-Lo, Rihanna, Dua lipa, Meghan Markle, Amal Clooney, Kim Kardashian, Ivanka Trump ve Melania Trump gibi ünlüler de top 100'e girmeyi başardı.
Sizin için dünyanın en seksi kadını kimdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kate Upton güzel kadın, çekici kadın, sexy kadın tamam ama gelmiş geçmiş en sexy kadın: Rihanna bence. Gerçi her sene aynı kadını seçemezler sonuçta. Naomi Campbell ve Tyra Banks de çok iyi.
Bu latinler, melezler, siyahiler sexylik konusunda nasıl bu kadar başarılı bilmiyorum. Beyonce, Shakira, Jennifer Lopez vs. Hepsi gerçekten bu işte bir markalar.
*Gecen bol olsun.*
Gemma Arterton seksiliğin çığır açmış halidir. Aksini iddaa eden kendini camdan aşağı atsın.
Evet aynen 👍
Bella selena beyonce rihanna kim trumpın karısı kate bence listede olmamalılar. Dğerlerini tanımıyorum. Ama bir kadın için seksi olmak iyi birşeymidir onu sormak istiyorum. Seksilik erkeklerin lugatında erkeklerde cinsel cagrısım uyandırmak anlamında kullanılıyor. Yani adam ona bakınca ona sahip olmayı düşlemeli. Seksilik skalası bu yani
Favorim. Joselyn Cano

Cevap
70Cevap
Kate Upton'dan daha seksi kadınlar olduğunu düşünüyorum. Listede geriye itilmiş çoğu kadın daha ön sıralarda olmalıydı bence. :)
Dünyanın en seksi kadını diyemem ama şu sıralar Megan Fox'u epey çekici buluyorum.
media.giphy.com/media/1iqWGfpXlU7VC/giphy.gif
Açıkçası hiçbir konuda "tek" mantalitesini doğru bulmuyorum ayrıca güzel denilecek birçok kadın varken dönüp dolaşıp aynı kişilerde karar kilmalari inandırıcı vede bu unvana layık gelmiyor naçizane fikrimdir.
Dürüst olmak gerekirse benim kadınım hepsinden daha iyi. Topluma mal olmuş isimlerden çok daha göze çarpan insanlar var halkın arasında.
oho tüm ünlüleri sıralamışlar 😄kimse de demiyor before slikon and after slikon 🙄
Şu listede yer alan isimleri yazmışsınız ya hepsi modern magazin anlayişi ile gözünüze sokulan tipler. Normalde yolda görsen ameliyatsız halini yüzün e bakmazsın
bana göre erkeklerle ilgilenen ve içi iyiliklerle ve neşeyle dolan kadınlar bir de erkekler den birşey yapmalarını onlar dan beklentileri olmayan kızlar en iyi ve en güzelidir
Kate Upton bana hep itici ve yapmacık gelmiştir, beli de dümdüz. Bella Hadid listedekilerden en güzeli.
Silikonu bastırmışlar en seksi kadın bide doğal olarak çıksınlar gerçekten kim en seksi çok merak ediyorum gerçekleri bir görelim
Benim olmadıktan sonra feriştahı gelse gözüm görmez
Yani farketmez ne olduğıu
Kendall gigi bella kylie selena ne alaka lan evet güzel kızlar ama seksi değiller genç kız gibi onlar
Scarlett diyecekler diye korktum bir an. Bana gore tum kadinlar illa biri olmasi lazim degil. Herkesin kendine has cekiciligi var boyle ayrimciligi hic sevmiyorum
Bu fotoğraftakiler olmadığı kesin, ayrıca bana göre öyle tek bir kadın bile yok, 100 taneyi orada bırakalım.
lauren cohan, scarlett johnsan, megan fox, kaya scodelario.
Ben silikonlu kadınları beğenmiyorum. Herkes aynı tip. Fazlaca büyütmüşler biryerlerini. O yüzden bu tür listeler saçma geliyor.
Erkeklere sormak lazım bana hiç biri seksi gelmiyor.
En seksi kadın kadınımdır
Şu an tek tabanca olsamda :-)
Soyle kadinlar itici yav. Cocuksu tatli olanlar guzel.
Gigi hadid bana göre ilk 1000 e bile giremeyecek bir hatun sadece abartılıyor
Gigi hadid ve bella hadid dunyanin en guzel ikilisi olabilir ya 😀😀
Bakımlı ve giyinmesini bilen her kadın benim için seksidir.
Bu listedeki hic bir kadin bu listeye giremez ne kadinlar var. Ama iste bunlar torpilli :))
Listeye nereden ulaşıyoruz? 😂
Monica Bellucci
http://i.hizliresim.com/8zbXya.gif
Maxim dergisinin sahibi donald trump galiba neyse.
Bana göre Zara LARSSON en iyisi ama listede göremedik.
Güzele güzel demem güzel benim hayatımda olmayınca 😂
Amberd heart der susarim listede var mı yok mu bilmiyorum
Memesi sarkık bu kart mı kazanmış kim yapıyor bunun jüriliğini tecavüzcü coşkun mu
kate ye laf ettırmem duzgun konus terıyenı bozma sende oyle dogal gogusler olmadıgı ıcın kıskandıgın ıcın yedıremıyorsun sakın bır daha kate ye laf yok senı evustralyaya kadar kurban ederım valla
Scarlett Johnson bana göre
Bence scarlett johansson
birinciliğe layık değil ya sarkık her yeri
Benim favorim Beyonce kalçaları yeter bir kere
😊👍
En seksi kadın @Byn_jantii
😍yaaaaaaa ❤️
Barbara ya sadece bence
Selena ve Kylie kesinlikle
Barbara palvini tek geçerim ilk ve tek aşkım 😍
Kimse Bihter Ziyagil olamaz
Nicki minaj tercihimdr
Böyle şeyleri takip etmedigim için bilemiyorum. :)
Margot Robbie bence:)
Dua lipa ne ya ciddi mi?
katılıyorum hak etmiş
Bence Dua Lipa olmalıydı ☺️
90 beden olupta sarkmayan gögüs yokmuş dedirtti
En son Scarlett Johansson dı ne ara değişti?
Gigi Hadid ve Dua lipayı çok beğeniyorum ben
Hos ve guzel kadin
Megan fox
Kylie
Kate doğru tercih bence de..
#buzgibihatun bence 😂😂😂
en seksi kadin sensin
Yıllardır söylerim Angelina Jolie
100ü bilmemde Inna da iyi hani.
en seksi kadın
sevgilim :D :D :D
En seksi bu mu ya güldürmesinler