Kadın da yaradılış gereği tüylere sahip. Bakımlı olmak çok güzel bir şey, fakat bunu bir olgu olarak kadının üzerine yapıştırmak, bir mecburiyet kılmak yanlış. Kadın isterse her şekilde yaşar. Kıllı kılsız, bakımlı bakımsız. Tıpkı epilasyon yaptıran ve yaptırmayan erkekler olduğu gibi. Mesele kıl değil. Mesele beden de değil. Kadının da erkeğin de ruhu güzel olacak. Bedeni zaten güzelleştirirsin.
Kadın degil insan kisisel bakımına ozen gostermeli. Erkekler kadinlardan farkli olarak bir bacak killari kalsın ama diger yerleri temiz tutmaliyiz helede bu yaz aylarinda terleniyor zaten. Biraz daha dikkat otobüste ve kapali yerlerde ter kokusuna maruz kalmayalim
Kesinlikle değil. Kadın isterse uzatıp perma bile yaptırır kıllarına kimseye de laf düşmez. Herkesin kendi bilecegi is. Ayrıca kıl tüy mevzusunun kadını erkeği yok neden "kadın dedigin bidi bidi.." saçmalığını yaratiyor insanlar anlamiyorum. Kadın hic bir sekle girmek zorunda degil sirf kadin diye.
bazı elzem bölgeler vardır kesinlikle temiz olmalı ama kolunda sırtında olan hafif tüylerle de baş edemeyebilirler kadın bu tek işi kıl tüy mü erkeklere beğendirecek diye kendini paralayacak. kimse kusura bakmasın sizi öyle beğenmeyen gitsin tüysüzünü bulsun kızlar
evet. kılsız olmalı. kusarım yoksa üstüne. görür kıllı kıllı gezmeyi. sonra da kılsız bir kıza giderim. kıllı gezmek isteyen kendi bilir.. zaten pek çoğu , kışın koltuk altı ve bacakları orman gibi geziyor.. ama sevgilisi ya da eşi varsa iş değişiyor tabi :)
Genital bölge ve koltuk altı hafif tüylü olabilir. Onun dışında sakal gibi sert kılları kadın vücudunun narinliğine pek uymuyor. Kadın, erkeklik hormonu da salgıladığından kıllı oluyor. Kadın cinsel organı oluşumunda da erkeklik hormonunun etkisi var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ülkenin hali vasat ucurumda dolar almış başını gidiyor otomotiv piyasası marsta 10 bin liralık arabaya 35 ister olmuşlar yarım kilo kaşar 40 lira kuşun kafası kadar kıyma 10 lira ama KizlarSoruyor sitesindeki tutulan sorulara bakıyosun öyle işte siz anladınız
Kıl sadece erkeklere özgü olsaydı sadece erkekte çıkardı. Tamam artık yaz geldi daha iyi bir görüntü açısından belirli bölgelerdeki tüyleri almak zorundayız. Ama bana kalırsa erkeklere de kılın fazlası yakışmıyor. Sadece kadınlar bakım yapacak diye bişey yok.
Yani hem kılındı koku yaptıgına inanıyorm daha çabuk terletiyor bide toplumsal olarak bilinç altına yerleşmiş hem aynaya bakınca pürüzsüzlük daha güzel duruyor
Ya biz onu iyiliğiniz için diyoruz. Biz erkeklerde bacak kılı göründümü ortamda olanlardan bir tanesi direk çeker o kılları ve canımız çok yanar. Aynı şekilde göğüsteki kıllarda da öyle. Yani biz sizi düşündüğümüzden hep. Yok uzatın yani sizde
Zorunda değil. Beyler; Siz nasıl kadınlar gibi kaşınızı incelttirmiyor iseniz, Kadınlar da "sizin" gibi kıllarını almamazlık yapabilir. Kesinlikle zorunda değil. Bu yargıyı sevmiyorum, kendi bedeninin kararını neden millet versin ki.
Kadın hormonal bozukluklar olmadığı sürece zaten öyledir. Bunun en önemli eksikliği östrojen olarak vardır. Tedavi olduğu sürece sorunları olmayacaktır.
hayatın da erkek olsun istiyosa kılsız olmalı ben kollarında falan kız görünce az değil baya şahsen içimden cırt cırt cırt diyorum :) :) :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zorunlu degil daha temiz ama kollarimi almiyorum cok yok ama yinede erkek arkadasima sordum onunda cevabi bir kadin temiz olmali dedi bence ama erkek icinde gecerli bu
En İyi Cevaplar