Bu şekilde oluyor tras kullandigim içindir diye düşündüm ama ağda veya makina da ayni etkiyi yapıyor kasiniyor ve bu şekilde her yerim ayni sorunu yasayan var mi neden olabilir..

Bunlara halk arasında çilek deniyor, bende de aynı problem var. Doktora gittiğimde bunun normal olduğunu, ağda ve tıraş bıçağından uzak durursam azalacağını söyledi. Ama bende kaşıntı yoktu. Bir doktora görünmen en doğrusu
Epilasyona gitme imkanim olmadigi icin uzak duramam malesef.. Teşekkür ederim cildiyeye gitmeyi düşünüyorum
Cildin hassas ondan böyle oluyor. İmkanın varsa eğer lazeri tavsiye ederim bu tür sorunların tamamen ortadan kalkıyor. Bendede aynıydı bıkmıştım artık.
cilt hassasiyetin var traş olurken hassa ciltler için uygun olan ürünleri kullan. bir cildiyeci doktor görse iyi olur. traş olurken kullandığın yan ürünlere allerjin olabilir
Cildiye ye bir görün ne olur ne olmaz gadasi sıkıntı olmasın
Cevap
7Cevap
Aynı benimkiler gibi onlar batık ve ne yazikki geçmiyor ancak lazerler bütün tüylerinden kurtulursan gecer
Bir çok kiside bu boyle doktorlar krem oneriyor bir görünmeni tavsiye ederim doktora😉
taraş apda sonrası bakım kremleri kullan , dermotolojik kremler kullan
Bir dermatolojiye git.
Cildin hassas ondandır
Akerji olabilir doktora görün
Bacaklarini jiletle mi aliyorsun?
Cildinle ilgili bir durum bence
Cildinden dolayı öyle
Alerjiksin demek
Bu urtiker e benziyor
Çözdünmü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar