İkinci. Çalıkuşu setinden eski fotoğraf.
Evet cevapları alalım usta makyaj ustaları ve dikkatli gözlerden 😊Cevabı bilene eig.

Makyaj yok ama kaşlar yapılı gözaltları aydınlatılmış diş fırçalar gibi dudaklar fırçalanmış. Ayrıca göz pınarlarına dikkat eden göz kalemini de görür. Kendini rezil etmekten başka bir işe yaramıyor bu kadın yav.
Yüz parlak ama makyaj yok, yüzünü nur inmiş galiba gece ak sakallı dede görünmüs rüyasına 😂😂Fondeten var açık ve net milleti aptal yerine koymasına sinir oldum ben
fondöteni bilemedim yüzünü yeni yıkayıp kremleyip camın önüne geçmiş belki sabah aydınlığı da olabilir ama dudaklar gözler kaşlar fail. demek ki bu makyaj yaparken alçı çekiyor yüzüne no makeup dediği buysa
Her yeri estetik zaten yanak elmacık kemiği dudak kaş. Badem göz estetiği bile yaptırmış rahatsızlık seviyesine bak. İnsan gözünden ne ister ya...
Kremle böyle olmaz, imkansız fondeten var sadece aşırı ruj ve allık yok çok sahtekar ve yalancı bir kadın
ikisinde de makyajsız. bugün attığı fotoğrafta aradan geçen yıllar ve yaptırdığı kaşların farkı var sadece.
Açık fondeten, kahverengi göz kalemi ve rimel makyaja girmiyor mu? Aptall olmayın ancak salaklar inannir soldakinin makyajsız olduğuna
sadece kahverengi göz kalem varmış. şimdi dikkatli bakınca gördüm de kalem yüzünden no-make up lıktan çıkmıyor bence
Rimel ve fondeten de var aptal olma ya, cildi nasıl parlıyor solda gözler çekik resmen 😂
ikisi de makyajsız ama farklı yıllardan sağdaki ünlü olmadan önce. estetiksiz hali. İyi hatırlarım o zamanlarını
Çok safsin 😂😂Soldaki sade makyajsız kahvrengi göz kalemi, rimel, açık fondeten nasıl fark etmezsin erkeklerin hepsi senin gibi aptall mi o zaman yaşadik 😂😂
Cevap
6Cevap
Dudağına ruju sürmüş silmiş kaşları desen öyle gözünde far var gibi sıcaklık katsın ama beli olmasın diye uğraşmış karşısında salak yok sonuçta 😏🙄
Sağdaki makyajsız solda kapatıcı rimel var kaslarda boya He bide Ruj var
Kalıcı makyaj var microblading dipliner belki dudaklarda bile var ama hoş kız herkese yakışmaz kalıcı makyaj
Soldakinde sahiden makyajsız ve çok çirkin
Bu kadinda zorla guzel oldu
Sorma inatla güzelim demeye çalışıyor yaşı 30 küsur olmuş, evlenmiş derdine bak 😂
Sağdaki tabiki
Para kezbanlığını almış götürmüş..
Avred yerleri açık bunun neden şoklamadın?
En sevdiğim kadın ya😞 sağdaki mi
Tabiki sağdaki 😊
Zevkine 😂😂
Buzdolabı gibi, sevimsiz ve itici insanın bakasi gelmiyor meymenetsiz
Bundan güzel olduğum kesin, çevremde bundan çok daha iyileri var şişirilmiş gereksiz bir balon kendisi
Birinci makyajsız ikincisi estetiksiz 😉
bence sağdaki
İkinci resimde
ikincisi bence
Estetiksiz hali
hepsinde makyajlı
Hiç birimde
Sağdaki kim🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar