Alışveriş & Hediyeler Bu ünlülerden hangisinin makyajsız hali daha güzel? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Scarlett JohanssonAngelina JolieDemi LovatoTaylor SwiftKaty PerryHangisi sizce? Scarlett Johansson Angeline Jolie Demi Lovato Taylor Swift Katy Perry Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu ünlülerden hangisinin makyajsız hali daha güzel? Cevapla Makyaj Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kazanovaaa Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 6b cevap paylaştı. Ceceli sözlerime tercüman olmuş 😕https://www.youtube.com/watch?v=xU6fbWlV3Fg 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyiydi bu :D Yorumla
Pireneler Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Demi Lovato 3 1 Yorumla Pireneler +1 yıl Teşekkür ederim kızz 😄 Yorumla
mualliimee Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Demi lovato demi kızz 3 1 Yorumla Soran +1 yıl aynen kızz :D Yorumla
alcevap Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl demiş lovato. bu arada scarlett sanki kapı deliğinden bakıyormuşuz gibi çıkmış :D 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
hibakusa Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 38% +1 yıl demi lovato - yaşı 23scarlett johansson -yaşı 30angeline jolie - yaşı 40çok adil bir liste olmamış angelinanın 20 lik hallerini biliyoruz da diğerlerini 40 yaşında görmek lazım :)) cevap B 2 0 Yorumla
нейтральны Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl bunların hepsi parayı makyajla kazanıyor ne farkeder ki 1 0 Yorumla
ProqrammeR Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Taylor ve Demi iyi giderleri var ama Scarlett beni mahvettin kanka :D Hastaydım sana oysaki felç karı :D 2 0 Yorumla
okbyes Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl demi lovato nasıl değişmiş öyle şişman dı en 3 sene önce 2 0 Yorumla
ENRIQUE1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl demi lovatoya torpil yapmışın... angelina jolie bnce 2 0 Yorumla
PsikoCoban Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Altın günündeki teyzeler bile daha iyi, bu nedir? Hayata küstüm. 1 0 Yorumla
-Angeliciouss- Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 21,4b cevap paylaştı. Hepsi b*k gibiymiş l*n :D Angleina. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bence o en beteri Yorumla
mühendisbey61 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl ünlülerin çoğu makyaj yapmadan çöp den ibaret 3 0 Yorumla
livaneli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 49% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,8b cevap paylaştı. Demi Lovato mu o? sanki sokakta gördüm gibi :P 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Makyaj olmasa ne yazar. Estetik abideleri 1 2 Yorumla Soran +1 yıl doğru dedin Yorumla Pasaklıprenses +1 yıl Demı Lovato'nun 5 yıllık hayranı olarak söylüyorum, hiçbir şekilde estetik ameliyatı mevcut değildir. Ön yargılarınızdan kurtulup araştırma yapın, önünüze geleni genellemeyin. Teşekkürler. Yorumla
siyahvebeyaz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 559 cevap paylaştı. Hepsi doğallık güzeldir 2 0 Yorumla
meeffttun Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Ben bunlardan guzelim.😄😄 1 1 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Sen mi gözelsin hehehe Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 12,4b cevap paylaştı. @meeffttun knk Scarlett e bak la 😂😂 1 1 Yorumla meeffttun +1 yıl aynı sen.😂😂 Yorumla
emright Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3b cevap paylaştı. Demi Lovato 3 0 Yorumla
efkarlı-ezgi Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Demi Lovato 2 0 Yorumla
aşkmevsimi Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 16,4b cevap paylaştı. Demi Lovato 3 0 Yorumla
sevda1065 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Demi lovato 2 0 Yorumla
Jagerman Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 526 cevap paylaştı. Taylor!!! 1 0 Yorumla
Fiay88 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 965 cevap paylaştı. Scarlet 1 0 Yorumla