Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakımlı olmak ile süslü olmak farklı şeyler bana göre. Bakımlı insan ya da kadın temiz pak giyinirse bakımlıdır şıkır şıkır giyinip, buruş kırış ya da rukuş görünen bu gruptan olamaz, full makyaj yapıp dişlerini fırçalamayan aynı grupta olamaz, tırnaklarını metrelerce uzatıp yarım yamalak ojesi ile gezen biri de yine temiz pak elleri, tırnakları olan insanla bir tutulamaz. Saçlar kırık içinde mesela ya da yağlı ama platin sarı rofleli, temiz temiz şampuan kokan bir saçla kıyaslanamaz bile. Velhasıl kelam her daim süslü olmam, her daim makyaj yapmam ama leş gibi ter kokmam mesela, bir gün giydigimixikinci gün asla giymem giyim kuşamıma hep dikkat eder ayakkabilarimi her zaman temiz kullanırım. İkisi bir değildir velhasıl kelam. Bakım başka süs başka. Ki cingeneler daha süslü oluyor baktığın zaman
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ruh hali diyelim ama her zamn ole olanlarda fazla abartıyor seni dışarda ole gören yarın orjinal halini görünce tanimayabilir onun için arada bakımlı arada doğal olmak gerek. Ki ben makyaj çok yapma taraftarı olan biri değilim neden guzelligimizi makyajla kapatalim ki degilmi 😊
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılNe bakımı ya sadece abartı şımarıklık ve ego kasma başka hiç bir şey değil al tarafı markete gidecek sanki sevgilisi ile buluşmaya gidercesine abartanlar var onlara sadece gülüyorum öz güvensiz bence doğal halini 10 dk bile sunamayan öz güvensiz tipler
00 Yorumla
+1 yılKafayı yemiş demeyelim saçmalıyor diyelim yani makyaj yaparsın anlarımda sıçmayada makyaj yapılıp gidilmez bazısı tuvalete girerken bile makyaj yapıyor “ay belki cinler beni beğenmez” diyor heralde 😂
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
84Cevap
+1 yılBence mala bağlamışlar. Üniversitede şahit oldum. Horozların bile uyuduğu saatte 8 de ders oluyordu. Ben kalkıp üstüme tişört pantolon geçirip sac baş hak getire okula giderdim. Lan bakıyordum. Hatun oyle bir gelmiş sanırsın kuaförden çıkmış makyaj saç giyim. Yahu kaçta kalkıyosunuz kızım. 6 da mı o kadar süs en az 2 saatini alır insanın. Lan diyodum bunlarda masaya sürulcek akıl yok. Lan süslenmek için 6 da kalkılır mı. Malsa kalkılır. 😂
123 Yorumla- +1 yıl
Masaya sürülecek akıl değil de o neyse 🤫🤭😁
- +1 yıl
Kibarlık edelim dedik. İlla bamyaya sürülecek akıl yok mu demem lazım 😂😂😂
- +1 yıl
Ay bamyaya diye cevirmiş bu ks nin bu tip işgüzarlıklarini sevmiyorum. Sikke sürülecek akıl yok olacaktı bamyaya değil.
- +1 yıl
😁😁😁😁 Haala gülüyorum yavv Sen çok yaşa emi 😁
- +1 yıl
Amin. Sende 😂
- +1 yıl
Aceba bu Ata sözümü diye düşünmüyor değilim yani 🤔 Akılın çüke sürülmesi , Nereden ve kim uydurduysa helal olsun valla 😁
- +1 yıl
Bilmiyorum ben dedemden duymuştum. Belki de dedem meşhur etti. Amcama demişti. Küçüktüm ve dumur oldum. Sonra kardeşimle ve arkadaşlarımla çok gülmüştük. Rahmetli dedemin lafıdır.
- +1 yıl
Bilmiyorum ben dedemden duymuştum. Belki de dedem meşhur etti. Amcama demişti. Küçüktüm ve dumur oldum. Sonra kardeşimle ve arkadaşlarımla çok gülmüştük.
- +1 yıl
Allah Rahmet eylesin, Bu arada nu nick nereden aklına geldi kız? Hoşafınferyadı nedir yaaa 😂😂😂
- +1 yıl
Ya bir yandan dramatik ağlak üzgün olsun istedim bir yandan da komik. Ama esas amacım ikisini birleştirip komik bişe ortaya çıkarmaktı
- +1 yıl
Düz kafalardan nefret ederim değişik şeyleri severim. Düz insan nicki istemedim. Bir de site bu nockten var deyince uyuz oluyorum.
- +1 yıl
Hüzünlü ve komik 😁 emin ol başarmışın 😁
- +1 yıl
😂 isim takmakta iyiyimdir. Kendime bile 😂
- +1 yıl
Çevrene de laakap taktıkların var mı? En ilginci hangisi?
- +1 yıl
Hmmm. Balyoz kafa, şabaniye, tavuk, keçi, gardiyan, cukkan aklıma gelenler bunlar.
- +1 yıl
En ilginclerden aklıma gelenler
- +1 yıl
He fıldırgöz vardı bir de. Patlak
- +1 yıl
Kaldı hepsi. 12 den vururum isim takma konusunda.
- +1 yıl
Cukkan ne anlama ne geliyor kız? 🤔
- +1 yıl
Içlerindrn en ilgincini seç işte ben karar veremedim
- +1 yıl
Lisede kimya hocamız vardi. Deli herifin tekiydi. İlk geldiği gun bize cukkan cukkan oturuyosunuz demişti. Bende adını cukkan taktim. Kaldı öyle
- +1 yıl
Mesajlarını kontrol et pls!!!
- +1 yıl
🤔🤔😉😉
+1 yılbir gün markete gözlüklü saçım toplu ve makyajsız gittim (üçünü de hayatta yapmam) okul arkadaşıma selam verdim ve beni tanımadı fkxkzmmcs
21 Yorumla- +1 yıl
Hhh iyiymiş 😊
market için değil kendim için yaliyorum evde hic disari cikmasam bile kendimi iyi hissetmek adina mutlaka yaparim. Markete gitmek icin disari adimimi attigim anda komsular mahalledekiler ister istemez görecek beni yani market deyip gecmeyin kac labirent var yollarinda 🙂
10 Yorumla
+1 yılKadın heryerde bakımlı olmalı fakat şu "Bakımlı"markete kasaba mini etek ful makyaj gitmek anlamına gelmez.
Vicuduna dikkat edersin malum önümüz yaz havalar sıcak aşırı terleme olabiliyor.
Yüzüne gereken maskeleri yapabilirsin zira biz kadınlar fazla makyaj yaptığımız için sivilcelenme olabiliyor.
Tırnaklarına dikkat edebilirsin hoş görünmüyor bakımsız eller gibi gibi...00 Yorumla
+1 yılAşırı makyajlı bayanlar, kinder sürpriz yumurta gibidir 😂 dışını görürsün versin büyülenmişcesine alırsın, sonra kabuğunu acar afiyetle çikolatasını yersin 😋 daha sonra büyük bir heyecanla içindeki küçük plastik şeyi açarsın! Ve tüm hayaller suya düşer😂😂 küçüçük kıytırık bir oyuncak çıkar içinden😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kızlardan değilim. Ama ben de şu ceşit kızlardanim.. evde bile süslü dolaşirım. Bir hafta dısarı çıkmayacak olsam, yine parfümümü sıkar, maşamı yaparım. Evde zaten hazır ve nazır oluyorum. Üç beş özen gösterince de zorlanmadan şık oluyorum. Benim için çok önemli. Özgüvenim geliyor kendime. Belki sağlıklı değil ama ben de bu çeşitim :)
00 Yorumla
+1 yılşimdi buraya abartmıştır doğallık en iyisi vs vs yazan erkeklere sesleniyorum hanginiz doğal olanı sevdiniz? badanalı bir kız geçince ağzınızı açıp bakmadınız biraz gerçekçi olun lütfen kızları buna iten sizsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBen eşofmanla çıkamıyorum küçüklükten beri dışarı öyle bir problemim var onun dışında full makyaj gitsem de olur gitmesem de olur :) kendimi eşofmanla iyi hissedemedigim için yapıyorum o mottoya uyumuyorum
00 Yorumla
+1 yılKadın güzeldir ama erkek daha güzelini istediği için kadınlar kendilerini heryerde daha güzel olma arsuzu içinde olduğundan problem önce erkek sonra kadındadır
10 YorumlaBu kizlarin etekleri disinda ekstra bir farklilik yok. Kadin her yerde bakimli olmali diyenler iyidir ama su kombin de markette goze batiyor. Alacagini alip geri evine cikacaksa bir kot giymesi daha mantikli.
00 YorumlaPijama + Topuz ve dağınık saçlar + bagciklari baglanmamis ayakkabılar = Markette yakışıklı bir çocuk çıkar karşina
Bu yüzden susleniyolardir ama ben yine pijama power 😃00 Yorumlaİçiniz nasıl rahat ediyosa öyle davranın hanımlar. Sağlığınızı tehtit etmeyecek şekilde gönlünüzce eğlenin. Şahsen benim eşime sağlığına tehtit unsuru olan yerler de DUR! derim.
00 Yorumla
+1 yılHer yerde süslenmek veya makyaj yapmayi Bakım sananların çağında yaşıyoruz. Ben görmezden geliyorum. .
Japonlar da çirkin olarak kabul ediyo
Valla ben japonlardan yana kullanıyorum oyumu.00 Yorumla
+1 yılKAfayı yemiş. KEndini illa bakımlı olmalı makyajsız gezmemeli dayatmasına çalışan topluma boyun eğmiştir.
10 YorumlaKadın her yerde bakımlı olmalı elbette ama kafayı yediğimiz de bir gerçek
20 Yorumla
+1 yılSüs ile bakım olmaz ve abartıdır, kafayı görüntüsü ile ve başkalarının ilgisini çekmekle bozmuştur bence 2 sokak öteye giderken süs mü yapılır?
10 Yorumla
+1 yılBakımlı olmak temiz olmaktır. Makyajlı olmak bakımlı olmak demek değildir. Bakımlı olmak da her insan için geçerlidir. Erkekler de bakımlı olmalı.
00 YorumlaÖzgüvensizler ama belkide dügünden felan geliyordur bakkala gidip bir cips almak istemiştir yani herşeye önyargiyla yaklaşmayın
00 YorumlaYok gözüm içgüdüselmiş bu..
Millet baksın da ne güzel desin diyeymiş
Öyle öyle avutuyorlarmış kendilerini00 YorumlaKadın heryerde bakımlı olmalı, orda sevgilisiyle ya da platoniğiyle karşılaşmayacağını garantileyemezsiniz ajsnsjsjs
00 YorumlaDeme öyle yüzlerine o kadar makyaj yapıyorlar ki yasak kat felan çıkıyorlar bildiğin küçümsemeyin onları pls 😂😂
00 YorumlaBakimliliktan önce temiz olsun ve gerekırse sadece tshirt ve kot/etekpantolon veya eşofmanla olsun.
İnsan yerine göre giyinmeli.00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSüslenmek var, Süslenmek var. Cılkını çıkartmaduginiz sürece sorun yok ama kimisi öyle abartıyor ki sanırsın yağlı boya tablo 😄
00 Yorumla
+1 yılO kadarı abartı ekmek süt vs vs alıyorsun ne süslenmesi bazı hemcinslerimiz psikolojik bunalımda olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBakım bakım bakım
Kimse paspal göze hitap etmeyen kadını görmek istemez
Süslemeyi gectim tiril tiril düzenli çıkılsa daha iyi00 YorumlaBazen bende ek biraz daha özenli çıkarım bazen de çok salaş bu tamamen insanın ruh haline göre bence :)
00 Yorumla
+1 yılKendilerine bile itiraf edemedikleri sıfır özgüvenleri oldukları için
10 Yorumla
+1 yılHer yerde bakımlı olmalı ama doğal bir çekicilik ile badana yaparak değil
10 YorumlaKafayı yemişler :D 2 saat hazırlanıp 2 dakika markete gitmek. Saçma yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu elbiselerle bende gezmek isterdim ama göze batıyosun dedikodun dönmeye başlıyo. Bizim buralarda olacak gibi değil. Böyle bir toplumda gözümüzü açmış olsak normal gelirdi. Ortamına göre davranmak lazım.
00 YorumlaDoğal güzelliğine güvenmeyenlerin elbette sığınacak tek limanları süs-püs ve tabiiki gereksiz frikikler..
00 YorumlaKadın her zaman bakımlı olmalı ki ne kadar düzenli temiz olduğu belli olsun
10 Yorumla
+1 yılK a f a y ı y e m i ş l e r k a ç ı n k u r t a r ı n k e n d i n i z i o n l a r d a n.
10 Yorumla
+1 yılTamamiyle psikolojik bir durum... yani alışkanlık bir nevi
00 YorumlaKadın bakımlı olmalı markete giderken de süslenen b*kunu çıkarıyor
00 Yorumla
+1 yılSüslenmeye gerek yok ama bakımlı olmalı hatunlar 😊
00 Yorumla
+1 yıl😐😐 o kız ben oluyorum... Kendimi iyi hissetmek için napiyim
00 Yorumla
+1 yılValla ben marketle aramızda 100m olmasına rağmen sırf bu sebepten üşeniyorum
00 Yorumla
+1 yılHer zaman bakımlı olmaktan yanayım, bu kendime olan saygım, beni ben yapan unsur..
00 Yorumla
+1 yılIyi görünmeyi istemek dişil ya da eril bireylere ait değil tüm insanlığa ait bir özelliktir.
00 YorumlaBirsey sorycam o kixin markete gittigine eminmiyiz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakımlı olmak başka, düğüne gider gibi makyaj yapıp aşırı süslü kıyafetler giymek başka. Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle gitsin markete
10 YorumlaMakyaj yapmak bakımlı olmak değildir, kafayı yemiştir.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Tabikide bakımlı olmalı ve bir erkek için değil kendine saygısı için en önemlisi
01 Yorumla
+1 yılKafayi yemisler heleki yazin kakyaj yapanlari hic anlamiyorum boģulmuyorlar mi
00 YorumlaSüslenmekle bakımlı olmak aynı şeyler değil önce bunun ayrımını yapın
20 YorumlaBakımlı olmak her zaman gerekli ama bakımlı olmak süslenmek değil
00 Yorumla
+1 yılKadın heryere gidip süsleniyorsa psikolojik olduğunu düşünüyorum çünki makkaj yapmassa eksik hissediyor kendini
00 Yorumla
+1 yılSüslenmek değil ama ev donuylada markete gitmeaşn görüntü kirliliği oluyr
00 Yorumla
+1 yılValla kısmetin nerede çıkacağı belli olmuyor. Kızlar haklı
12 Yorumla- +1 yıl
😂 açık sözlüsün. Arti
Kafayı yedikleri kesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCHP SSCB yi batırdığı günden beri bu hep böyle gider
00 Yorumla
+1 yılKadın psikolojik olmuş makkaj yapmayınca eksik hissediyor kendimi
00 YorumlaBazıların da hastalık gibi yani şapkasız çıkmam abi misali 😊
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Market uzaksa suslenirim yakınsa pantolon tişört giyip evden cikarim
00 Yorumla
+1 yılmottosuna uymuş tottosuna uymuş ne desem bilemedim şimdi ya baksınlar işte kafalarına göre takılmalrına:)
00 YorumlaKadınların vazgeçilmezi ve psikolojik olarak rahatlamada denebilirim. Saçlarım yağlıykem ben sevmem markete dışarıya çıkmayı
00 Yorumla
+1 yılKafayı yemiş tabikide ne gerek var onca abazayı peşine takmaya :) altı üstü bir sakız alıp çıkacak marketten :)
10 YorumlaSuslenen kizin kafesindeki kus olurum ln kiz dedin bakimli olmali hemde cok
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin bakımlı olur tabii de bu kadara da gerek yok. Gerektiği zaman da doğal olabilsinler önemli olan da bu bence. :)
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Markete bile süslenerek giden kızlar kafayı mı yemiş yoksa "kadın her yerde bakımlı olmalı" mottosuna mı uymuş?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım