Güzellik & Bakım Sivilcemi patlatmak için sivilceme iğne batırdım yardım edin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Deri altı sivilceme iğne batırdım çok kan aktı sonra orası kan topladı nasıl geçer , evet aptallık ettim ama sağlıkçılar bilgili olanlar lütfen yazsın dün yaptım hala var kırmızılık Sivilcemi patlatmak için sivilceme iğne batırdım yardım edin? Cevapla Sivilce Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dikkat-deli-var Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Bravo zeki Hangi ileri zeka dedi batır diye. İğne kansorejen bir maddeye sahip ve cilde temas ederse sonu kötü olur. 0 0 Yorumla
Tayfunozer34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Enfeksiyon kaparsan kalbin iflas eder.. kokain mi çekiyorsunuz anlamıyorum 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisii Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Çok cesurca. Limon sür ve silverdin krem al onu sür günde 4 5 kez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimde penisim de sivil ce çıktı ama patlatmadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sivilce çıktı üşendim Yorumla
sonsuzLukkkk Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 61% +1 yıl Buz tut 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım Yorumla sonsuzLukkkk +1 yıl bir kaç gün sonra kabuk bağlar gider. Üzerine fondöten sür. Görmedikçe dokunmazsin. Yorumla
En İyi Cevaplar