Vallahi çok şahit oldum. Tamam yüzün maalesef kötü durumdadır trilyonluk makyaj yap saygı sonsuz ama makyajsızını da göster yani, bak ben modifiyesiz böyleyim aslında ama beğenmediğim için modifiyeli dolaşmayı seviyorum de dürüst ol o zaman sana gider Ukraynadan, Paristen bilmem nereden çanta çanta makyaj ürünleri alır gelir eleman seni modifiyesiz bırakmaz, yeter ki dürüst ol.
Gece Victoria Secret modeliyle yatıp, sabaha Fredynin Kabusuyla uyanıp "ananı s.. yim noluyo" dedirtme adama :D
Yani kusura bakmasın da. Evlenmeden önce makyaj yaptığını bilmiyor muydu bu kadının? Madem öyle evlenmeden bir baksaydı isteseydi makyaj yapma bir gün diye. Makyajı savundugumdan değil fakat çok yanlış ve saçma bir durum bence bu. O makyajı gormemek için kör olmak gerekir zaten baştan görmüş olması lazım.
Ahahaha hepimizin o anları oluyo.. Ve haksız.. Hani iyi günde kötü gündeydi.. Demekki kadının yüzüne kezzap dökülse kadının ederi kalmicak doğal bile olsa.. Ha bayanlar da bu derece abartmasa iyidi tabi
E adam haklı makyaj en çirkini bile çok güzel yaparken böyle haksızlığa uğraması adamın haklı olduğunu gösteriyor benim anlamadığım evleneceğin kadının makyajsız halini görmediysen görmeye çalış daha iyi karar ver
İşte bunlar hep zenginliğin etkisi, ne zengin milyoner kadınlar gördüm, yüzlerine hortum tutunca canavara benzeyen :D Ama ben bunlar gibi değilim; ben çok zenginim ve zenginlik bana kalıcı güzellik getirdi dostum
Makyaj insanı değiştirir. Yüzde erken kırışıklıklar meydana getirir. Her kadın doğal güzeldir. İnsanları tipine göre yadırgamamalıyız. Önemli olan iç güzelliktir. Buradan yüzüne salatalık koyan kızlara sesleniyorum. Allah’ın size verdiği güzelliği Niye mahvediyorsunuz yavb😛
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Babam der ki bir kızla evlenmeden önce yataktan kalkmış boyasız halini göreceksin sonra karar vereceksin. Emin olun TV de off çekilen bir çok kadın veya erkek yakından canlı görünce bu mu ya iyy dedirtiyor.
Oldu olacak şimdiden sonra evlilikte nikah memuru için yeni bir soru eklensin desinki iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta eşini makyajlı veya makyajssız görmeyi kabul ediyormusun :)
Haklı dibine kadar haklı.. Makyaj dolandırır insanı. Gözü uyanık olsaymış da evlenmeden önce makyajsız haline fotoğraf dahi baksaymış. Dava açmak kolay iş.
Mevcut şartlarda kim hangi kadının gerçek suretini gorme bahtiyarlığını tadabilmiş ki? Guzel kadın yoktur iyi makyaj yapan kadın vardır durumunun tescillenmiş hali bu vaka bence
Hayır, değil. Demek ki eşi ağır makyaj yapıyormuş, ağır makyaj yapan kadınların da makyajlı-makyajsız hali arasında dağ kadar fark olur. Evlenmeden önce makyajsız halini de görmek istediğini belirtseydi.
En İyi Cevaplar