1 Ayda 6 - 8 Kilo Vermenizi Garanti Ederim..
Erkekler kilolu kızları beğenir mi?
1 Ayda 6 - 8 Kilo Vermenizi Garanti Ederim..
Balık etli olursa tamam, ama balığın çeşitleri var elbette? Ayrıca kilolu bayanlar özellikle sıcak havalarda kokuyor, Türk kadınları maalesef bakımlı olmayı cilt bakımı, mini etek giymek olarak görüyor. Steril olmak gibi bir dertleri zaten yok, akıntı, kaşıntı koku iğrenç bir durum oluşturuyor. Çünkü kültürel yapı öğrenmesine ve kendini geliştirmesine engel, araştırmıyor, okumuyor, yorganı burnuna kadar çeken ve ışığı kapat diyen milyonlar var maalesef. Kısacası, erkekler kokan kadından nefret ediyor ve tombul olmakta tetikleyici unsur... Not:Güzin ablan😂
Erkek de kız da kilolu olmamalı; yahu kendine saygısı olmayanın bana saygısı olur mu? Bir kız, çok uzun değilse 70 kilolarda olamaz diyoruz, sonra küfür ediyorlar. Sahi, boğazına dur demek çok mu zor? Beğenilmeyince sebep arıyorlar; sadece kilo da değil, kendine saygısı olması gerekiyor insanın. Hem de her konuda ve titizlikle; temizlik, bakım, kilo, sağlık vs.
Yani benim ekseriyetle gördüğüm hafif etli butlu dolgun kıza kimse hayır demiyor. Zayıf bile olsa bir hatsal belirginlik arıyor. Kiloluluk bakımından ise göbek istemiyorlar
Balık etliyim galiba.. belki de şışmanım kestiremiyorum
@Gelmicem ulas bana cok acıl
Cevap
108Cevap
Asiri derecede kilolu olan bir insan olarak soyluyorum. Erkeklerin ne hissettigi ne istedigi onemli degil isterseniz ve sagliginizi dusunerek bir seyler yapin. Erkekler icin kilo verseydim su ana kadar vermistim😂😂😂
Hey sebastian😆
@uçanördekrıfkı Efenim😂
zaten zayıfsın yahu fotoğrafta gördüm😏
@uçanördekrıfkı Yok bea ne zayifi 😂😂Yuzden biraz oyle gosteriyorum degilim yalan soyleyecek halim mi var neden zayifken kiloluyum diyeyim kafayi mi yedim😂
yalan demedimki😂😂
iyisin iyi 😏
@uçanördekrıfkı Thanks
bende kiloluyum bende sendenim grup şişmanlar korosu😏
@uçanördekrıfkı Alkış🙄🙄👏
😂😂
tamam ben gidiyorum hadi selametle✌
Benim en büyük kriterlerimden biridir. Ki ben duygusal hoşgörü aralığı yüksek vijdan sahibi biri olarak diyorum:
Sarilamadigim bir kız istemem tamam çirkin olsun ama fiziği iyi olsun. Bende çok yakışıklı değilim ama en azından fitim. Diğer hemcinslerim ne der bilmem ama ben sevmem benim için çok önemli bir kriterdir.
E sizde bayansınız biraz diyet yapın güzel olun. Benim belki de görünüş açısından en önemli kriterim SEVMEM ben.
Aslında erkeğe değil de kıza bağlı. Bazı kızlara kilolu olmak yakışıyor. Şirin, tatlı bir görünüme sahip oluyorlar. He tabi aşırı da olmamalı sağlık açısından.
Ben beğeniyorum , balık etli tabir edilen kızlar var. En mükemmelidir.
Kuru , tahta gibi , fit , şu bu.. hikaye..
Kesinlikle de genelleme değildir. Şahsi görüşümdür.
Ben balik etli kadinlari begeniyorum ama oyle kocaman gobekli falan degil. Ayva gobekli olabilir :(
Ince belli, dolgun gogus ve dolgun kalcali kadinlar cok hos 😍😍😍
Bulabilirsen bana da haber var kankss😂😂
Hadi be😂
Okay😂
Ehhhhhh erkekler istemiyo diye onlar icin kilo milo degil gramm dahi vermem. Kendim istersem veirim ancak.
Beğenmez bunu tam olarak dün anladım. Çünkü bir soru vardı. Tüylü kız mı fiziği iyi kız mı diye. Çoğu tüyü falan boşvermiş fizik demişti 😄
Canım balık etlinin üstündeysen - misal ben - beğenmezler. 😂
Yalaaağğğnn
Şu soruda gördüğü her kıza yavşayan birinin görüşü bana göre nefes alsın yeter mentalitesidir o yüzden seni ciddiye almamı bekleme kardes 😂
Ve herkese yavşayıp mesaj atın diyorsun yazık 😂
Çokda dış güzellik aramayan bir insan beğenir tabikide güzel olmasa bile
Kadına göre değişir. Yüzüne, vücut oranina... 60'ın üstü sıkıntı
Kimisi zayıf sever kimisi balık etli. Ama çoğu zayıf istiyor.
50 kg olsan 120 kg erkekle birlikte olmak istermisin
Beğenenlerde var bakıyorum zaman zaman göbek şeyine kadar inmiş yanında bir kürdanla geziyorlar sarmaş dolaş.))
yerine ve kızına göre değişir. aşırı zayıf kızlarıda sevmeyiz
Keşke zayiflamasaydim hayalkırıklığı yaşıyorum şu an ben hep begenmiyorlar diye kilo verdim yorumlar dikkatimi cekti
Beğenmeseydi yakışıklı erkeklerin yanında dediğin özelliklere sahip kızlar olmazdı
Bakanlar var ama ozellikle kendisi fit olan erkek dogal olara begenmez.
Başka bir kız zayıf olanlardan mesela ayiktirana kadar kilolu kızı beğenir
Balık etli olacak hatun dediğin, bıngıl bıngıl olmaz tabisi :)
erkekler için değil kendi sağlınız için yapın. Beğenen her haliyle beğenir sizi. Abartmayın. Bunun erkeği kadını da yok. Özgüveni hiçbir şey ve hiç kimse için kaybetme.
erkek taşıyabileceği kızı beğenir 60 kilo en fazla 😀
Kimi nefret ediyor kimi beğeniyor zevk meselesi. ama fazlasını kimse sevmiyor bence
Kimse kusura bakmasın açık sozluyumdur maalesef begenmiyorum
Aşırısı çıks olmaz :D
sen hangilerini beğeniyon :D
güzelllik görecelidir biliyorsun , kalbin güzel olsunn
kiloludan kasıt balık etliyse sıkıntı yok ama tutup da 130 kiloluk 1.60 boyunda birini tip olarak beğenemem sanırım :)
sizin kilolu diye adlandırdığınız seviye genelde fil ya da balina seviyesinde sarkık göğüslü, koca gö. tlü kısa tıknaz oluyor. doğru mu?
Kilolu olup bakımlı olan aynı zamanda çok seksi kadınlar var bence olay kiloda değil nasıl hissettiğin önemli
Kızlar kel erkekleri beğenir mi?
Hayır.
O zaman git ve o koca poponu eritmeye başla.
Ben begeniyorum😂
@_Hey_Sebastian
ümitlendirip duygularımızla oynama ya :/
şimdiye kadar saçı sorun etmeyen bir tek kız görmedim.
Yakisani severim
@Baharl ne gülüyon gı? :D
Ne kadar kilolu mesela boyunun 10 kg yukarısı kiloya kadar beğenilir
Beğenmezler tabi ortası olmak lazım ne çok kilolu ne çok zayıf.
Sevgi saygi muhabbet olusa kilo pek sorun teşkil etmez ellerine sağlık
Zevkler ve renkler tartisilmaz
Güzellik kalıplara girebilecek bir kavram değildir
Balık etin üstündekileri pek beğeneceğini sanmıyorum erkeklerin.
Kilolu kızı kimse beğenmez
Beğenen varsa da kendisi kiloludur
Bazı erkekler (benim gibi) kilolu kızları daha çok beğenir..
Herkesin bir alıcısı çıkar ama sağlıklı bir ömür açısından kilo zararlı.
Ben balik etli iri goguslu beyaz tenli severim siska kiz sevmem
beğenmez. ancak sohbet eder. diri memeli kızların fotolarını para karşılı alabilirim
Balık etli çok kilolu değil balık etli olcak bayan dedigin
Begenmez. sisko kizlari ne yapsin erkekler. balinalar
kilolu bir bayan ile evliliğin nasıl gittiğini anlatabilirim eğer isterseniz
Ben merak ettim anlatır mısın kilolu derken kaç kilo mesela boyu falan kaç
@Miraymerve buradan yazmasam isterseniz gizliden çıkayım mesaj yollayın bana oradan detaylıca anlatabilirim merak ettiklerinizi.
@Miraymerve ben quickk bana burdan yazabilirmisin lütfen üyeliğimi dondurmuşlar anlamadım açtırmaya uğraşıyorum.
@Miraymerve sana yazamıyorum bana yazarmısın lütfen ben quickk hesabımda sorun var
Bayîlirım kemik torbasıyla is tutmam prensip meselesi
Kızlar zayıf erkeklerden hoşlanırmı aynı şey
Beğenir niye beğenmesin
Beğenen var beğenmeyen var.
Kilo var bide kilo var aşırı derece kimse beğenmez
Farketmez ben zayıflatırım her türlü 😅
Sevılmez mı hastasıyız
Sevgi varsa kilo problem olmaz bence.
ben beğeniyorum evet.
Maalesef (Balık et hariç)
Beğenenler var beğenilir de
Balık etli diyorsan sorun yok bayılırım
Neden beğenmeyelim ki?
Uzgunsun cunku siskosun.
Ben zayıf olduğum için yakıştıramıyorum kendime
Zayıf kızlar itici bence
kilolu kizlari kilolu erkekler beğenir..
Beğenen de var ksdekiler kiloyu sorun etmez 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar