Simdi ben biraz kiloluyum, sebebi troitlerim. Ne kadar zorlasam da kilo vermem baya uzun bir zaman aliyor. Yeme bozuklugum da var bu yüzden de bi kilo alip bi kilo veriyorum ama asırı saglıksız sekilde. Bu gorunusum yuzunden simdiye kadar kimse yuzume bakmadı, arkadas bulmakta da zorlaniyorum. Lise sonuncu sınıfım ve bu zamana kadar sanal dısında hic iliskim olmadi. Haliyle ben de artık sevdigim birine acılabilmek istiyorum ama ne zaman birine yaklasmaya calıssam hep kotu tepkiler alıyorum. Surekli sey derler “cok guzel kızsın ya aslinda neden sevgilin yok?”
Yok cunku ne kendimi seviyorum ne de bir cikma teklifi aliyorum. Aslinda belim asiri ince sadece gobegim var, 78 kiloyum su an. Yakin zamanda yine bu yemek yeme sorunlarim yuzunden 87 kilodan 78 kiloya dustum.
Korkuyorum insanlardan ya, buraya yazarken bile tepkileri dusunuyorum. Kilomu sorduklarinda kal geliyor zaten boyum da kisa iyice sisman gozukuyorum. Moralim cok bozuk, zayif arkadaslarım uc bes kilo aldiginda yanimda hayvan gibi oldum diye agliyor sadece yuzlerine bakiyorum ben de. Hani sen hayvansan ben neyim kanka 50 kilosun gelmissin bana ne diyorsun ya sabir. Neyse, psikologa falan gidemiyorum derdimi buraya dokeyim dedim, herkese iyi aksamlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer