Siz ne dersiniz?

Sakalsız değiller yalnız. Sadece bakıma dahil olarak görüyorlar temiz yüzlü olmayı. Biraz yüze bağlı açıkçası. Dünya üzerinde bir çok ülke erkeği sakalsızken çirkin görünüyor. Sakalın karizma katma gibi bir olayı var. O sebeple tercih edilen bu. Yoksa sözüm meclisten dışarı kol altı, göğüs kılı neyse sakal da o.
şu çinlileri hakıkaten nasıl begenıyor bızım kızlar hiç anlamıyorum
Bence sakallı olmalı ya sakal erkeğe ayrı bir hava katıyo kimileri sakalla evrim geçirmiş gibi oluyo
Koreli erkeklerin hoş olduğu inkar edilemez ama Türk erkeğine de sakal yakışıyor tabi
Cevap
49Cevap
Çene yapisi ile alakalı mesela herkez bana sakal bırakma der sakal olunca çene kayb olur, ama ben sakal seven bir adamım umursamamkim ne derse desin birakirim biraktimda, ikinci olarak korelilerde koselik baya yogun toplum olarak az bisi cikcana kesmeyi on goruyorlar heralde, boş boş erkekmi falan demeyin kıskanmayin abi basit olay
sakal sünnettir ya he tabi işi gereği traşlı olması gerekende var yani ona lafım yok yeri geldimi resmi olunadabilir köselere lafta söylenmez ama sakal yani illaki var bir farkı ama bebek yüzlüde erkek olmaz yani sakal çıktığı halde sinek kaydı hep gezilmez yani bide bu koraliler normalde pek traş olmazlar diye biliniyo bu çocuklar köse olabilirmi
25 yaş sakal yakışıyor 35 e kadar ... kro görünümlü olsada erkeksi keskin bir yapı oluyor. .. kızlar sevgili olduktan sonra kesmesini söylese de.. bakımlı ve sakallı olmalı
Bu reskmdeki bebeler Türkiye de olsa biraz sac uzatsalar bunlari kiz sanip taviz ederler 😂😂😂tramway da metroda falan hemde adim gibi eminim yaparlar bizimkiler 😂
Bence kapağa koyduğunuz idoller uygun olmamış. Yani sonuçta bu bir come back teaseri.. Böyle normal, canlı bir fotolarını koysaydınız en azından erkek olduklarını miller kabullenirdi ^^
Ayrca Korelilere sakal hiiç yakışmıyor. Zaten çok nadir, seyrek çıkarç Ondan sakallı Koreli erkek bulmak zordur.
Bebek totosu gibi yüzleri var. Erkeksi gelmiyorlar, ağda partisine davet etmelik
Hayy ağzına sağlık 😂😂😂
Türk erkeği iyidir, iyi. Kore more karıştırmayın şimci
Onlar Koreli bizimkiler Türk erkeği😂sakallı tabi ki
Sorusuna; Kadın dediğin Rus kızları gibi mi olmalı? Diye soruyla karşılık veririm :) Sakal erkeğin makyajıdır.
Ben kore erkeklerini severim sakal vardir sakal vardir bazilari okutacak nerdeyse kirli sakal iyidir ama kore erkekleride cok yakisli hastayim onlara
@RufLeSs evet 😂
Koreli sevenler alınmasın ama bunlar kadına benziyor ya 😑😑
Sende angelina Jolie gibi sin zeten
@peteninejdergası ben harikayım demedim ki koreli erkek seven kızlara dedim gay sen bilemem
160 boyunla ne diyon lez
@peteninejdergası lez değilim çok sükür ve boyumdan sanane saçma sapan yazmışsın koreli erkek hayranı gibi bir de sende angelina jolie gibisin diyorsun değilim ve kendim olmak varken de kimse gibi olmak istemem yaradan bu kadar malzeme vermiş.
O erkekleri uzun halini seviyorum kız gibiler onların dna öyle kızları türk kızlarına bin basar üstlelik boyunu kim ne etsin ya fkdndndn
@peteninejdergası o zaman kapa çeneni git onlarla takıl kız dna sı imiş
Lan döverim seni karşıma çıksan konuşamazsın bile uza git
Bunlar erkek mi ya 😂 erkek dediğin saçlı sakallı olur
Sakallı tabii ki:)
Bu koreli erkekleri nesini beğeniyorlar hiç anlamıyorum valla. Hiç erkeğe benzemiyorlar bence..
Benimde saçım uzun ama sakalsız karı gibi oluyo bence. Saç varsa sakal şart abi. Ben bunları ilk kız sandım jdjd
Sevdikten sonra nasıl oldupu önemli değil, ama Taehyung’a Chanyeol’e Sehun’a gönlüm kaymıyor da değil hani...
Bende sevdigim kisi sayesinde sakal sevmeye basladim hep sakaldan nefret ederdim ama onda olunca bir baska tabi
Erkek dedigin diye bir sey yok, istedigi gibi olur.
Koreli değiliz elhamdulİLLAH sakallı Osmanlı torunlarıyız
Yüz tipine ne gidiyorsa o olması şimdi bu soruyu görünce aklıma geldi sayi bunların neden saklı yok çıkmıyormu ki
İş aslında sakala bakmıyo delikanlılığa adamlığa vicdana merhamete bakıyo.. 😉
Kore de sakallı erkek görürlerse fakir zannediyolarmis 😂
@dolunay38 cidden parası yok diye sakal tıraşı olamadı diye düşünürlermiş 😄😄
@dolunay38 eyvallah abi
Bunların jest ve mimikleri de dahil her şeyi kadınsı.
bunlar erkek değil kıza daha çok benziyor
erkek dediğin erkeksi olacak ne o bebek yüzlü falan..
Derli toplu bir sakalım var. Bence de sakallı veya sakalsız yerine varsa bakımlı olmalı
Sakal güzeldir. Bazen sakalsızlığın yakıştığı insanlar da oluyor ama sakal yinede güzeldir.
Adamlar sakal traşı için vakit. Nakittir diyor bizimkiler suratını nasıl değiştirir diyerek iki metre sakal. Ne yalan söyleyeyim. Bende bırakmak istemiyorum ama toplum öyle ki tip tip bakıyor bana
Kirli sakal favoridir. Ama yakışana tabi. Her erkeğe sakal yakışmıyo
Erkek mi denilir onlara kizlardan cok kendi kendilerine yonlenirler hele bak nereye oturmuş
ahahah BTS deilmi bunlar dansını ezberliyodum bir ara😅
Sakallıda olabilir sakalsızda. Herkes kendine yakışanı yapmalı bence.
sakalsız erkek mi olur Kirli sakal mutlaka olacak :) :)
Belki de kore erkeklerini beğenmeme sebebimdir bu sakalsızlık.
Erkeksi durmuyor e ben de erkeklerden hoşlaniyorum nihayetinde.
Onlarda kendilerine gore yakisiklilar her irk farkli😄
Sakal olmalı, beğenmezsek keseriz zaten.
#devilschild
Yüzde 1750 oranda falan sakallı tabiki de 💙
Sakallı dediniz herkes sakal bıraktı suriyeliler dahil oldu buda benim ayrıcalığım oldu sakalsız 😂😂
Birşey demedim fikriniz bana yaradı devamını dilerim 😂
Sakalsız ve bebek yüzlü olmalı ama bir Kore erkegi mi? Asla. Öğk.
onlar erkekse biz neyiz :D
merak ettiğim soru şeysi.
Orangutan
Bence gayet yakışıklılar, ben sakallı/kıllı erkek sevmem valla
Günlük oluyorum kendini nasıl iyi hissettiğinle önemli genç zinde dinamik =SAKALSIZ
Sakallı o resimdekiler kadınmı erkekmi ayırd etmek zor
Sakallı bence ama tipine göre değişir. Sakalsız olup yakışıklı olan da var sakallı olup yakışıklı olmayan da. Herkese farklı yakışıyor
Kirli sakal iyidir bu arada senin profil resmide fene yani
Bunların yaptığı makyajı estetiği kızlar siz yapmıyorsunuz biliyorsunuz dımı?
Tercih meselesi tabi. Sakal olursa daha erkeksi olur sonuçta. Ama çıkmıyorsa da napsin adam.
Sakallı olmalı fakat malum memurluktan dolayı mecburuz kesmeye
Ee tabi ki sakal gerekli boşa denemişler : erkeğin kıllısı kadının kılsızı makbuldür diye😅
Kore erkekleri çok çirkin
Kore erkeğını napım yahu
Zenci olsa daha iyi
Sakal erkeğin makyajıdır
Sen sus burgazlı
Ehehe
Böyle kız gibi olmasınlar bence
Kimine sakal yakışmıyor
İyyy bu ne tipsiz erkekler oyle midem bulandi
Sakallı olur erkek dediğin
kız gibi bunlar bee hiç erkeksi durmuyorlar
Sakalsız erkek mi olur beeee 😂
Erkek dediğin ayıya benzer, kuğuya değil.
Sakalsız ve kılsız olmalı.
Valla minnoş olunur sakalsız
Sakallı korelileri beğenmiom
AZcık olsun sakal canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar