Söylemeye bile utanıyorum 😔 cildim coook kötüüü😭😭 özellikle bacaklarım sanki tavuk derisi gibi pütür pütür hicbi zaman pürüzsüz olmadı gecmeleri icin on doktora gittim hepsi aynı seyi söyledi "gecmez" peki ama ben napıcam? Ağda kullandım belki deriyi soyar ve gecer diye olmadı, jilet kullandım belki pütürcükleri yok eder diye o da olmadı. Nemlendirici sürüyorum sürekli yumusak olsum diye ama gecmiyolar bir türlü. Bütün kızların bacakları pürüzsüz bebek cildi gibi de benimki neden böyle gercekten depresyona giricem bu yüzden artık yasım ilerledikce daha cok utanır oldum. Benim elimde olan bisey değil ama özgüvenimi yok ediyor yazları rahatca bacaklarımı acamıyorum hatta artık tisört bile giymek istemiyorum. Asıl sorun ise evlenmek istemiyorum.. Esim beni öyle görürse beğenmez düsüncesi var aklımda sürekli off. Lütfen yardım edin ne yapabilirim gecmesi icin ya da bunlarla barısık olabilmek icin cok denedim yapamıyorum. Tam olarak olmasa da böyle bir görünüm ama psikolojimi bozmak üzere sürekli aklımda kendimi cok kötü hissediyorum.
ALLAH seni koruyor olabilir. Srn dedin bacaklarımı açamıyorum tisöry giyemiyorum diye. Bazı insanlar bir tarafı Güzelken bir tarafı eksik yaratılır. Nazar değmesini önlemek için sanırım. Mesela beni çevrem beğenir ve över. Nazar değdiği bile oldu. Sanırım halen daha etkisi var.
Eksik yanım işitme kaybı olması. İkili ilişkilerde dikkat ediyorum ki bana bakan kulaklarıma bakıyor evvela. Cihaz kullandığım için dikkat çekiyor. Sen se sıkma canını vardır bunda bir hayır. Kendine güven
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha önce hic böyle düsünmemistim, cok tesekkür ederim.
Rica ederim. Ben de sen gibi isyan etmiştim, sğlamıştım. Ama şimdi iyi ki kullanıyorum diyorum cihazları. Emin ol sen de bunun arkasındaki güzelliği görebilirsin
Öyle dertler sıkıntılar var ki abicim, bu durumunu hiç dert etme, bakmak var görmek var bakan görmez görebilen görür. guzelligi. sen neden bu şekilde yaratildin bunu biliyor musun? Hayır, herkesin kendine has ayrı farklı bir güzelliği vardır. Allah böyle yarattı ise vardır bir hikmeti hayrı. Belki senin karşına evlilik için çıkacak olan senin nasibin olacak kişiye Allah senin ozelliklerinden hoslanmasina yönelik ilham verecek o da çok mutlu olacak. ;-)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok guzel yazmissin tesekkur ederim, insallah dedigin gibi olur
Hindistan, Buğday ve sarı kantaron yağı Bunları her gün sıra sıra kullan fazlasıyla faydasını görürsün ve marka olarakta Şahışifa İstanbul'da mağazaları bol.
Bak ben bildiğimi söyleyeyim bu cilt türü genelde herkeste olmaz bu bir. genetik felan da değil. Eğer bu resimde gördüğümüz yere jilet vurduysan ki vurmuşsun epidermisin altındaki kıl köklerin genişlemiş ve üst katmandaki çok katlı epitel dokunun üzerindeki kılcal damarlar da bu kıl köklerini kırmızı gösteriyor. kıl köklerin kalınlaştığı için sebebide jilet. Cildinin pütür pütür olması da cild tahrişiyle ilgili sen tertemiz olsun kök dahi görünmesin diye 10 kere üst üste jilet vurup sinek kaydı yaptıysan o cilt kalıcı tahris olur. Güneşlen geçer bronz ten kışın soğuğuyla değişir canlanır. bir daha jilet vurmaman gerek. He bu erkek için sorunmudur. Kesinlikle değil. olmamalı da kıl herkeste var. önemli olan temizlendikten sonra nasıl göründüğü değil. Temiz olmaktır. Bunları dert ederek üzülmeye hiç gerek yok
Bu cilt 10 kisiden 4ünde varmıs sebebi cildin kuru olmasıymıs. Doktor bana jilet kullanmamı önerdi. Genetik mi değil mi bilmiyorum onu da yine gittiğim doktorlar söyledi. Cildim tahris olmuyor kırmızı da değil bendeki ten rengi, uzaktan belli değil ama dokununca pürüzlü. Tesekkür ederim yorumun icin
En İyi Cevaplar