Erkekler, Cok utanıyorum?

Söylemeye bile utanıyorum 😔 cildim coook kötüüü😭😭 özellikle bacaklarım sanki tavuk derisi gibi pütür pütür hicbi zaman pürüzsüz olmadı gecmeleri icin on doktora gittim hepsi aynı seyi söyledi "gecmez" peki ama ben napıcam? Ağda kullandım belki deriyi soyar ve gecer diye olmadı, jilet kullandım belki pütürcükleri yok eder diye o da olmadı. Nemlendirici sürüyorum sürekli yumusak olsum diye ama gecmiyolar bir türlü. Bütün kızların bacakları pürüzsüz bebek cildi gibi de benimki neden böyle gercekten depresyona giricem bu yüzden artık yasım ilerledikce daha cok utanır oldum. Benim elimde olan bisey değil ama özgüvenimi yok ediyor yazları rahatca bacaklarımı acamıyorum hatta artık tisört bile giymek istemiyorum. Asıl sorun ise evlenmek istemiyorum.. Esim beni öyle görürse beğenmez düsüncesi var aklımda sürekli off. Lütfen yardım edin ne yapabilirim gecmesi icin ya da bunlarla barısık olabilmek icin cok denedim yapamıyorum.

Tam olarak olmasa da böyle bir görünüm ama psikolojimi bozmak üzere sürekli aklımda kendimi cok kötü hissediyorum.