Çocukluğumdan beri tırnak yeme problemim vardı ne yaptıysam bu huyumdan vazgeçemedim kimileriniz belki beni anlamayacak ama çok illet bir alışkanlık bu bugün 3 gün oldu bu huyumu bırakalı bu sefer kararlıyım tırnaklarım resimde göründüğü gibi benim asıl sorum şu aranızda tırnağını bu şekle gelene kadar yiyip bırakan var mı? varsa şekli düzeldi mi yani tırnak yatağı düzeldi mi? tırnak uzadıkça etle kaynaştımı? bana yardımcı olup yol gösterecek birileri var mı? tırnaklarımın düzelmesi için neler yapabilirim? bunu etrafınızda başarmıs insanlar var mı?
Valla senden daha berbat durumdaydi tirnaklarim hep yedim durdum en sonunda buyuk bir kararlilikla ve sabirla vazgeçtim bu huyumdan çünkü artik utaniyordum ellerimden bir de 2 ay gibi uzun bir surede uzadı belki de daha fazla ama uzadı bakim yaglari limon falan surdum durdum. Ama basardim gayet de iyi gozukuyorlar sen de yapabilirsin
Yani etle tirnak kaynasmasi nasil bir durum bilemedim ama gayet şekli duzeliyor zamanla torpuleyerek yani tirnak icinden baktigimda etle kaynasmis gozukuyor tirnak etini gorebilyorum kastettigin buysa eger
yani şöyle ben çok kez tırnak yemeyi bıraktım uzayan tırnakla etin arasında boşluk olduğu için tırnak daha parmağımı geçmeden kırıldı hep benm istediğim uzasın ve zamanla etle birleşsin
Senin en azından tırnak yatağında problem yok olması gerektiği gibi yani yemezsen uzarlar törpüyle falan düzelirler ben çocukluğumdan beri yediğim için bir de tırnak yatağı kısa olunca uzasa bile kötü duruyo napıcam bilmiyorum
Yeme. 3 4 kez uzayıp kestikten sonra (2 3 ay) duzeliyor bayag. Bennim abim seninki gibiydi. Bırskti yemeyi bayag duzeldi. Sonra gene basladi ama 😀. Tırnak yemeyi nasıl başariyorsunuz. Bir kere denedim. Tırnak boydan boya kanadıydı
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
deneme sakın ama sen bilinçlisin ben küçükken birinden görüp başlamısım eniştem çok uğraşmıstı ben küçükken bırakayım diye ama alışkanlık kudurmaktan beter işte
Şekli değişmez maalesef. Ben o kadar çok yiyordum ki birkaç tırnağım düştü düşen tırnağı yiyordum._. Çok ilerlemeden psikiyatriste git. Eldiven tak böylece yiyemezsin acı oje falan sür ama ne yaparsan yap şekli değişmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim ki daha kötü durumda
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
yanlız tırnak yapımız aynı https://youtu.be/fXD_uWQvz4s ben bu kızı dinledikten sonra karar verdim sende izle istersen
Ne de güzel yemissin oyle canim cekti bende yiyeyim kendi tirnaklarimi bari 😂
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah için deme öyle bunu bilen anlar çok kötü bir huy ya uyuşturucu bağımlısı gibi bırakması gerçekte. çok zor hele ki çocukluktan başladıysa lütfen dalga geçmeyin bu durumda çok insan var :(
:D tuzlayarak ye dicem olmayacak nasıl zevk alıyorsan öyle yap
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vallaha 1000 tane şey denedim bende bırakamadım bulursan banada söyle..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben bıraktım önemli olan kafaya koymak ama bak sana en büyük önerim elin ağzına gitmeden hemen eline bişi al ve oyalan gerçekten çok işe yarıyor ben stres topu aldım
sen de mi? bak benim yaptığım gibi yap stres topu al kendine kesinlikle çok işe yarıyor elin ağzına doğru gittiği anda eline stres topu gibi bişi al onunla upraş
En İyi Cevaplar