Saç Bakım Sizce sacim hangi renk? KimsesizlerKimsesi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sacimi hic boyamadigim halde rengi böyle degisik tonda.. Sizce bu renk tam olarak hangi renk? Sizce sacim hangi renk? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Leiurus Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl benimde sacım aynı sekılde saclar uzadıkca ucları acılır rengi güneşte etkendir buna ayrıca kahverengi rengi lakin 2 ya da 3 numara 1 2 Yorumla KimsesizlerKimsesi +1 yıl evet yazin böyle bayagi aciliyor günesten dolayi haklisin Yorumla Leiurus +1 yıl benım de aynı rengi fotoda tam belli değil ama uzun saclıyım ve senınle aynı renge sahıp değişr ayrıca hiç boyadıysan sacını zamanla eski renk yüzeye cıkar cok degıl hafıf böyle bir geçişli renk olusur ama yoksa dedıgım gibi 2 3 numara kahve Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Kız aynı benim saçımın rengi kestane rengi diyolardı 1 2 Yorumla KimsesizlerKimsesi +1 yıl ya benim bazi arkadaslarim buna siyah diyor inanir misin acaba benim gözlerde mi sorun var dedim ben de size sormak istedim bu saca nasil siyah derler Yorumla ashleyloe +1 yıl Yok be kumralız işde güneşte daha da açılıyo Yorumla
iyiinsanol Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl küllü sarı mı :D 1 1 Yorumla KimsesizlerKimsesi yok kiz normalde koyu ama yazin niye böyle aciliyor bilmiyorum :D Yorumla
eWoLution Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl İnsan saçı rengi 1 1 Yorumla KimsesizlerKimsesi +1 yıl cok sagol ya :D Yorumla
Muhendiskafalar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Multicolor :p 1 1 Yorumla KimsesizlerKimsesi +1 yıl ahaha bu iyidi :D Yorumla
Asuca Takip Et Master Yaş: 30 , eic 57% +1 yıl Saç Bakım konusunda 453 cevap paylaştı. Kumral 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar