burun kenarı çizgileri yok etmeye çalışıyom etkisi var gibi.
yabancı kaynaklar kolajenle beraber yüksek doz c vitamini ve kükürt al, sentezi artırır dediler ben de öyle yaptım sentezleme artması amacıyla. ha bir de a vitamini alıyom bolca. bir de GLA yağ asiti için hodan yağı içiyorum. tek sıkıntım yanaklardaki hacim kaybının geri toplanması. ağır bir üzüntü sonrası aniden yanaklar çökmüştü toparlamak için kıçımı parçalıyom.
Güncellemeler
+1 yıl
dfh
Her gün kolajen alıyom cildimde düzelme var mı gençler?
her gün uzun süre kaynattığım tavuğun suyunu içiyom ben toz c vitaminini hafif sıcak suda karıştırıp çözdürerek. bir de yanında mutlaka pırasa, sarımsak vb kükürt zengini sebzeler yiyorum. ha bir de a vitamini de lazım kolajen için. ıspanak, pazı veya havuç yiyebilirsin a vit ile beraber. tavuk yerine sığır kemik suyu zahmetli olmaz dersen onu yap çünkü en çok tip 1 kolajeni sığır kemik/et suyu içeriyor. tavuk daha ziyade tip 2 kolajen çok içeriyor. tip 2 kolajen en çok kıkırdam ve eklem ağrılarında işe yarıyor, tip 1 ise ciltte işe yarıyor. çinko da kolajen üretimi için gerekli. yağlı kuruyemişlerde bol var. ben uğraşamam dersen çak bir multivitamin her gün.
ben kemik suyuyla uğraşamam dersen neocell marka kolajen takviyesi var hap şeklinde. yalnız fiyatı 250-300 tl civarı. etkisi klinik testlerde ispatlanmış ayrıca iherb yorumlarını okudum çoğu yaşlı gözüken insan bile gençleştiğini yazmış yorumlarda.
amannn kim uğraşcak. bu sitedeki bencelerin hepsi gösteriş için yapılıyo hiç bir bilgi değeri yok. bilgi değeri olan şeyler gün yüzüne kabak gibi çıkmaz genelde. insanlar beni takip etsin ben ne uğraşacam onların önüne hazır bilgi vermeye : )
sana da tavsiye ederim, karbonhidratı kes, hayvansallara aban. özellikle et suyu kemik suyu. tüm amino asitler var. düzenli kolajen alanlarda ciltte anlamlı iyileşme ve hacimlenme görülmüş bilimsel araştırmalarda.
Bende zencefil ve keçi boynuzu yiyorum her gece zerdeçal ile bal yiyorum her sabah.. Allaha çok şükür her şey yolunda.. Fazla hayvansal almaktan kaçınıyorum çünkü ürük asit o zmaan yükseliyor insan içinde en tehlikeli olan ürük asit.. Çünkü aldığım bir laç zaten ürük asiti hep yukarıda tutuyor.
iyi ama amino asitler, jelatin, kolajen, glukozamin vs şeyler hep hayvansal gıdalarda var. ürik asiti takma bence. çünkü hayvansal gıdalar vücudun en güçlü antioksidanı olan glutatyonu artırmada 10 numara.
En İyi Cevaplar