Çok fazla yoktu ama rahatsız ediyordu dekolte giyemiyordum ben de bir anlık sinirle aldım. Göğsüm küçük olduğu için de arası düz gibi Yani neyse işte aldıktan sonra böyle küçük küçük sivilce gibi şeyler çıktı bu normal mi? Bir de bu çıkan tüyler için hangi bölümden randevu alıyorduk?
Göğüs aramda çıkan tüyleri makine ile aldım sivilce çıktı, ne yapayım?
Tahriş olmış. Nemlendirici filan sür zeytinyağı sür. Ve keşke alacaksan da ağdayla alsaydın... Ayrıca siyah ve sert şekilde değilse de almana gerek yoktu bence. İnce tüyler olabilir normal bir şey. Genetik de olabilir ve yumurtalıklarda kistte olabilir hormonal bozukluk da olabilir bir doktora da git derim
Cildiyeye alabilirsin. Ve gerçekten çok kötü olmuş yani makine bildiğin jilet gibi orası hiç makine ile alınır mı keşke ağda ile alsaydın kızarıklık olurdu ama geçerdi. İlk kez aldığın içindir muhtemel. Birdaha önermem bunu lazer ya da ağda. Cildiyeye alabilirsin dediğim gibi
Makine kullanma hem batık yapar hem de sivilce yapar. Tabiri caizse yolunmuş tavuk gibi yapıp bırakıyor. sir ağda kullan çoksa, değilse cımbızla falan tek tek al
Her kizda var o seyrek tüyler. Bence hiç elleme onlar geçer kendi kendine ilk kez yaptığın icin ve oraso hasass hassas olduğu icin oyle oldu büyük ihtimalle
Yaw he he diyecek laf bulamayan ve ilk amca sonra din kullanma diye dayanmayan ve aynen diyen canım az kendini geliştir insanca yaklaştım sana 39 yaşında biriyim sen kimsin ki sana asilayim aynı şeyi yaşadım geçti olay bu ama kafa farklı isliyor kişi kendinden bilir işi demek ki neyse
Ayni ben Ben de makineyle aldim Sivilce cikti kotu gorundu Kremle aldim tuy dokucu olan Pek bisey cikmadi Agda da makine gibi sivilce yapiyo Zor ya kadin olmak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benimde gogus aramda tuy çikiyor ve çok utaniyorum. Bikac kez arkadasim gordu ve kinadi tuhaf tuhaf bakti. Sirf bu yuzden evlenmiycem bile.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçmalama canım bu her kızda olan bir şey sen buraya da sanki kendilerinde hiç yokmuş gibi yorum atan kızları takma.2-3 erkeğe yalaklanmak için yapıyorlar. İnternetten de araştırabilirsin çoğu kızda var
Bebegim tam çıkma asamasinda dekolte bile giyemiyorum. Ileride esimle beraber olurken ne diycem 😔 gobegimde bile var gercekten napicagimi bilmiyorum puruzsuz kizlar var cok ozeniyorum 😔
En İyi Cevaplar