Cevabın nedir?
+1 yılsakalsiz ve kirli hafif sakallida giderim var fakat boya ile sakal kıyaslama yapilamaz asla sakal doğal çıkan bisey ama boya kimyasal resmen dolandiricilik ha bu kötü bisey mi hayır makyaji severim fakat makyajsiz bir kadini gormeden asla evlenmem
03 Yorumla- +1 yıl
Vücut tüylerini kesilirken sakalı kesmemek erkek dolandırıcılığı.
- +1 yıl
yav arkadaş boya ile sakal ayni sey mi o zaman sizde vucut killarinizi almayin ayni mantık senin dediğin erkek sakalli killidir doğasında kadin oyle mi hayır eğer doğallıkdan bahsediyorsak kadınlarda yüzündeki o maskeleri cikarsin ondan sonra sakalsiz erkeği yorumlasin
- +1 yıl
Boya yüz kemik şeklini değiştirmez sakal ise tamamen gizler. Makyaj yapan kadının tüm yüz hatları ortadadır ama sakallı bir erkeğin asla. Bize ağda yapın diye baskı kurup kendi yüzünüzde sakal uzatıp bu adaletsizliği yaratan sizsiniz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin saçlarınız ne kadar doğalsa bizim sakalamımızda o kadar doğaldır. yaptığınız makyaj ise bir kadının kendisini kandırmasından başka birşey değildir
02 Yorumla- +1 yıl
Bizim saçımız gibi sizin de saçınız var. Yani sizdeki de saç bizdeki de. O yüzü kapamıyor. Ama sakal yüzü kapıyor. Makyaj yüzün rengini değişir sadece. Misal kırmızı ruj süren kadın dudak renginin kırmızı olmadığını bilir ve doğada kırmızı dudak yoktur zaten ama o rengi seviyordur ve dudağında görmek istiyordur. Kırmızı ruju çıktı diye daha az güzel olmaz. Ama siz sakalla yamuk burunları, ince dudakları ve şekilsiz çeneleri gizliyorsunuz.
- +1 yıl
@ÇıtırÇitos 👏👏👏👏
+1 yılKusurları gerçekten çok iyi kamufle ediyor. Ve özellikle kirli sakal erkeklere verilmiş bir nimet gibi. eredeyse hepsine yakışıyor
10 Yorumla
+1 yılKızların makyaj nasıl süsüyse erkeklerinde süsü sakal yani aynı kızlar gibi kusur örtmeye çalışıyorlar 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar çirkin çene yapısını, uzun burnunu gizleyemiyor böyle ama makyajla 😂
- +1 yıl
Sakalda gizlemiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
61Cevap
Evet susudur nasilki bir gulun dikeni varsa bir erkeginde sakali vardir... ayrica kadinlar gul gibi dedikleri deyimede katilmiyorum erkekler daha cok gullere benzer. Egerki birisine gul verilecekse oda Kadinlarin erkeklere gul vermesidir biz bu feminist devirde tam tersine yapiyoruz bayanlara gul vererekten... Bikez Efendimiz gullerin efendisiydi gul kokusu gelirdi teninden terinden iki cihanin sulatani daha var mı gerisi
00 Yorumla
+1 yılkusurları kapatmak için sakal bırakanlar çok fazla. kızların makyajsız halleri nasıl evrim geçirmiş gibiyse erkeklerinde sakalsız halleri öyle😂
20 YorumlaAlışmak sözkonusu... Uzun bir süre sakallı kalıp sonra sinek kaydı traş olunca benim bile kendi yüzüme alışmam zaman alıyor... :D
Pişikolojik...:)10 Yorumla
+1 yılSakal erkeğin makyajıdır diye boşuna dememişler bu resimde daha iyi anladim bunu :D bazı erkeklere sakal çok yakisiyoooor
10 YorumlaZevk işi, sakal bırakmayı seviyorum ve bırakıyorum. Sakal bırakmayı daha iyi görünmek için yapanda var, yüzündeki kusuru örtmek için yapanda var, sakalsız bir halta benzemediği için yapanda var , sadece özentilikten yapanda var.. varda var.
00 Yorumla
+1 yılyav 30 olmuş yaş hala sakal diyosun.. Sakal bırakır yakışıklı olur boşver takılma böyle şeylere en azından fora makyajlı değiller
30 YorumlaSakal erkeğin doğasında olan birşeydir bunun kusur kapama denecek birşeyi yoktur. Kadınların makyajı ise yapaydır tartışacaksanız bunu tartışın süs mü kusur kapatıcı mı diye.
03 Yorumla- +1 yıl
Kırmızı ruj ve mavi far nasıl kusur kapar? Makyaj sadece renk değiştiren bir şey. Sakal ise kusur örtücü. Bildiğin kanalizasyonlar çıkıyor o sakal altından.
- +1 yıl
Sen buna inanıyor musunun? www.google.com.tr/search kendine ekstra dudak çizen kız böyle oluyor zira 😁
+1 yılSakal doğal bir şey dir. Kendini boya fondoten küpüne çevirmek değildir. Sakallı da yakışıklıyım sakalsız da. Ama sevdiğim için bırakıyorum sakalı.
06 Yorumla- +1 yıl
Fondöten, ruj vs bunlar hep rengi değiştirir. Şekli değil. Ama siz sakalla bildiğin yüz şeklini değiştiriyorsunuz.
- +1 yıl
Sen kendi dediğine kendin inaniyormusun. Rujla dudaklari daha dolgun maskarayla gözleri daha büyük fonfotenle yüzdeki kusurları kapatip sakalla yüzü degistiriyorsunuz diyorsun. Tekrar soruyorum sakal dogal degil mi? Peki makyaj malzemeleri boyalar?
- +1 yıl
Dudakları rujla dolgun göstermeye çalışan her kadın salçalı makarna yemiş gibi görünüyor ve fondötenle sivilce kapatan her kadının suratı pütür pütür oluyor. Yani bu söylediklerin gerçek hayatta asla ve asla kurtarıcı olamaz. Aksine bunları yapan kadın çirkinleşir ve güzelliğinden kaybeder. Her gün örneklerini görüyoruz zaten bu hatalı makyajın. O sosyal medyada "makyaj" adı altında gösterilen her şey ışık oyunu ve photoshoptan ibaret. Amaç kozmetik markalarının satışını yapmak ama senin gibi bunlara kanıp "Oha!" diyen çok oluyor. Yüz hatlarını olduğundan farklı göstermenin iki yolu var. Biri sakal, diğeri ise estetik.
- +1 yıl
Hala soruma cevap verecek cesaretin olduğunu görememek üzücü oysa basit bir soru sormuştum:) Eminim ışık oyunu efek filandır :) . Youtube videolarıda öyle dimi hepsi hocus pocus zaten:) . Kıskanmaya devam et. Sakal doğal güzelliktir;)
- +1 yıl
Ben sana cevap verdim. Instagram makyajı denen olayla asla sokağa çıkamazsın. Zira yüzünde kalıp gibi durur o boyalar ve herkes güler ve bu yüzden onu dünya genelinde 1 avuç insan yapıyor onlar da youtuber ve makeup artist. Makyaj malzemelerinin kimyasal olması hiçbir şeyi değiştirmez. Amaca bakarız. Siz yüz hatlarını değiştirmek için tıraştan kaçıyoruzsunuz. Düzgün burnu, dudakları ve çene hattı olan erkekler zaten sakala yaklaşmıyor asla. Bir de bu da yetmez gibi sakal gürleştirici serumlar kullanıyor çoğu erkek. Amaç belli :). Yüz hatlarını gizli bölmede tutmak ki ne kadar çirkin olduğu anlaşılmasın.
- +1 yıl
Tiras olmak yuz hatlarına yuze zarar veriyor sakalin bilimsel faydalarini arastirmani oneririm, Hala sorums cevap almışta degilim. Senin yüzünde bir ton makyaj,
Bir de makyaja laf ederler.
Şunların haline bak sjsjsjsj10 YorumlaKadının fondöteni varsa erkeğin sakalı var. Yumurta gibi suratla bildiğin at hırsızıyken sakal ile yakışıklı ve çekici bile sayılırım.
10 Yorumla
+1 yılsizin makyaj ne ise bizim sakal o ama bizim ki doğal ;)
20 YorumlaKadının makyajı, erkeğin sakalı 🤔 Ikisini de pek sevdiğim söylenemez 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Kadının makyajına boya badana diyorlar ama erkekler bildiğin yüz hatlarını sakalla gizli bölmeye alıyor 😂.
Suratına beşyüz kilo makyaj yapıp sakalımıza laf eden hanımlar makyajı silin yüz yüze konuşalım
03 Yorumla- +1 yıl
Makyaj sadece rengi değiştirir. Ne yani ben dudağımdaki kırmızı ruj çıkınca çirkin mi olacağım 😂😂. Ama erkekler renkleri değil baya tipi değiştiriyor. Yüzünüz orman olmuş sakallarınız arasında kaybolmuş zira.
- +1 yıl
Uzatıp kesmeyin tüyleri kaçak kat çıkın yüz hatlarınızın üzerine sonra boya-badana diyin. Varsın makyaj sonradan eklenen bir detay olsun, dolandırıcılığın sakal olduğu aşikar.
Kılla tüyle yola çıkan yine kıldan tüyden sebeplerle ayrılır bence karsımızdakinin kisiligi karakteri daha önemlidir
00 Yorumla
+1 yılKendilerini nasıl iyi hissediyorlar ise öyle yapıyorlar iste. Bizler nasıl makyaj yapıyorsak öyle. Hem baby face de güzel duruyor çoğunda
00 Yorumla
+1 yılBiz her sabah o degisime sahit oluyoruz siz tirastan tirasa bence fazla zorlamayın şansınızı 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılYerine göre sivilce izi vs kapatabilir. Erkeksi gösterebilir. Yani ikisi de diyorum bebek yüzlü erkekler daha çok hoşuma gidiyor herkesin tercihi
00 Yorumla
+1 yılO zaman evleneceğin kişiye makyajsız halini göstermeye razısın yani 😂 evde kalacağına şüphe yok 😂
013 Yorumla- +1 yıl
Gözlerim mavi, burnum küçük, elmacık kemiklerim çıkık ve tenim pürüzsüz. Bana yakışan çok erkek yok yani :). Makyajla güzel olan bir kadın makyajsız da güzeldir. Aksi takdirde sokaktaki tüm kızlar benim kadar güzel olurdu.
- +1 yıl
Makyajsız halim senden daha etkileyicidir bahse girebilirim ☺ ve evde kalma konusuna gelirsek de sırf güzelsin diye seninle evlenen birini bulursan tavsiyemi unutma onu bir yere kitle çünkü senden güzelini bulduğu zaman seni aldatacaktır 😇
- +1 yıl
Benden daha güzeli diye bir şey yok :). Yüzde 80 makyajsız gezen biri olmama rağmen her zaman girdiğim ortamların en güzel kızı oldum. Küçük burnun, güzel bir ağızın, mavi kedi şeklinde gözlerin, çıkık elmacık kemiklerin ve pürüzsüz tenin olması lazım benimle boy ölçmek için ;).
- +1 yıl
%0 makyajla bunu yapıyorum ben düşün bir de boyum 165 olmasına rağmen ya 180 olsam kızlar tecavüz ederdi herhalde asdfggsagg 😂
- +1 yıl
Ben 1.74 boyundayım ve bunlara her halimle sahibim.
- +1 yıl
Senin boydan + ın var işte
- +1 yıl
Yüz hatları olarak da şanslıyım bir de göz rengi olarak.
- +1 yıl
Bir fotoğrafını atsana o zaman pameladan daha güzelsin söylediğine göre 😂
- +1 yıl
Yalan olduğu belliydi zaar 😂
- +1 yıl
Fotoğraf benim profilimdeki işte. Daha ne atacağım?
- +1 yıl
Pamela güzel diyen biri :/. Bye bye zevksizlikte tavan.
- +1 yıl
Güzel politika bak ☺ kendin gibi olmayanları güzel saymayarak kendini üste çıkarmak hayran oldum 😂
- +1 yıl
Benim fotom ortada güzelliğim de. Pamela gibi erkeksi bir tipi beğenen beni beğenmesin ama.
+1 yılBazı erkeklerin kesinlikle süsü ama bazılarına hic yakışmıyor
00 YorumlaBenim yüzüme de sakal pek yakışmıyor. Keserim genelde çok uzamadan
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir. Kimisine hiç yakıştığı için bakılır, kimisine de sakalsız bakasın gelmez.
00 YorumlaResimdeki adamı baya bir değiştirmiş herkes bir değil tabi ama salları kesince onlarda kızlar gibi değişiyorlar
00 Yorumla
+1 yılbence makyajıdır ;-) sakalsız kız gibi oluyoruz o ne öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık kimsenin sakalları da çıkmıyor ki doğru düzgün. Besinler hep hormonlu, ialçlı vs olduğu için sakal olayı eskisi gibi değil.
10 Yorumla
+1 yılBenim sakallı ya da sakalsız çok fark etmiyor başkalarını bilemem😊
02 Yorumla- +1 yıl
Ben erkek olsam sakalsız iyi olsam sakal asla bırakmam.
- +1 yıl
Memursak mecbur kesiyoruz zaten de diğer türlü de daha erkeksi hissediyoruz hergün sakalla uğraşmak istemiyoruz o yüzden aslında
+1 yılNe alakası var ya. Sakalsiz cirkin olsa sevdigin adamla evlenmeyecek misin :D sacma bence
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin tercihi kendisine ama ben sakalsız olmayı seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın. Yüzü ne kadar saklarsa o kadar güzelleşiyor hsjsjsj
00 YorumlaSakal şart da. Ne biliyim ya kusurda olabilir süste
00 YorumlaMakyaj kadının süsümüdür yoksa kusurları kapatan bir kamuflaj mı?
04 Yorumla- +1 yıl
Makyaj sadece renk değiştirir. Misal mavi far süren bir kadın mavi farı silince daha az güzel olmaz. Zira değişen sadece renktir ve zaten doğada mavi göz kapağı diye bir şey yok. O stilin bir parçası. Ama sakal bildiğin yamuk burunu, olmayan dudağı, dudak burun arası fay hattını kapatıyor. Hile budur.
- +1 yıl
Ee bu kadın neydi ne oldu? Çirkindi gene çirkin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kizlara nasil makyaj vermişse erkeklerede sakal vermiş hemidene dogal 😀
115 Yorumla- +1 yıl
İsterse herkes sakal bırakır uğraşıp kadın da. Ama kadınlar siz kadar dolandırıcı değil
Cevap sahibi+1 yılEuehuehe siz istesenizde bizimki kadar sakal birakamasiniz sizde alt yapi yok ciksa ciksa tüy cikar
Birde sana tavsiyem internetten makyajdan önce ve sonra kadin fotoraflarina bak hepsi dolandiriciliktan 20 sene yer
Euheueheue- +1 yıl
Onlar shoplu fotolar. O kadınlar sokağa çıksa böyle bir etki asla olmaz. Siz de shopa bakıp aa makyaj diyorsunuz 😂😂😂.
Cevap sahibi+1 yılAhahh ben kadinlarin hepsinin shop uzmani oldugunu kabul ediyorum 😀
- +1 yıl
O shopu yapanlar kadınlar değil aslında. Sosyal medya makyaj ürünlerini kadınların o halleri gerçek değişimleriymiş gibi pazarlamaya çalışıyor. Algı yönetimi ama şekil a daki gibi inanan çok.
Cevap sahibi+1 yılValla kendi çevremde gormesem inanmazdim kendi kiz arkadaşlarim , iş arkadaslarim , akrabalarim vs makyaj yaptiklarindan sonra taniyamiyorum sanki baska biriyle konusuyormuşum gibi hissediyorum
- +1 yıl
Çevrendeki herkes profesyonel makeup artist sanırsam. O halde sokakta göz kalemi yamuk çekilmiş, kirpikleri topak topak olmuş, dudakları rujla soyulmuş ve farı kaşına kadar bulaşmış kişiler kimler?
Cevap sahibi+1 yılYa bana inanmiyorsan ac youtubeyi makyajdan once ve sonra videolarini izle o videolarda mi montaj
Kadinlarin makyajdan sonra bambaşka kişilere donustugunu herkes bilir kadinlar bile bunu kabul ediyor- +1 yıl
O videolarda dünya kadar montaj ve ışık oyunu var. Ve seçilen kişiler çok extrem özelliklere sahipler. Gerçek hayatta yüzü full sivilceden oluşan ve kaşı hiç olayan kaç kişi var?
- +1 yıl
Misal o videolarda kadın bir dudak çiziyor kendine, gerçek hayatta bunu yaparsan dudak çizgini aştığını herkes görür ve ağzın palyaço ağzından farksız durur. Akıl var mantık var.
Cevap sahibi+1 yılNe alakasi var ya youtubede milyon tane makyaj kanali olan fístık gibi kizlar var hic de extrem kisiler degil normal yani sivilceli çilli olanda var hem bazlarini ins takip ediyorum gayette normaller yani sadece makyaj kanali olan kizlar degil baska formatta video ceken kizlarda bazen o videolarda makyaj yapiyor ve onlarda bambaska kisiler oluyor disarida vlog cekiyorlar palyonca gibi olsalar dişariya cikmazlar
Cevap sahibi+1 yılVideo cekerkende kamerayi gözune kadar sokuyorlarda ve dişarida gün isigindada cekiyorlar
- +1 yıl
Gerçekte bir insan senin yanına geldiğinde o makyaj iz iz görünür ve kadını güzel değil çirkin yapar. Instagram makyajında örneğin hiç bir makyaj malzemesi dağıtılmaz kahverengiler direk bırakılır ışıkta güzel görünür ve fotoğrafa güzel yansır. Ama gerçekte o şekilde dolaşırsa herkes gülmekten ölür.
Cevap sahibi+1 yılYa hadi be itiraf et makyaj en çirkin kadini bile barbara palvin yapar
- +1 yıl
O halde www.biography.com/people/gisele-bündchen-20881549 bu kadın nerde hata yapıyor? Ayrıca Barbara Palvin'de makyajlı. Madem makyaj her kadını Barbara Palvin yapıyor Barbara Palvin neden güzelliği ile meşhur? Kendinizle çelişiyorsunuzm
Sakalli olgun erkek sakalsiz genc erkek kadinlara secenek iste assshhjj 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılSakal onları kapatır hehe tabi tabi makyaj olmayınca kadınları görüyoruz çirkin canavar yavruları
010 Yorumla- +1 yıl
Makyaj kadar masum olsa keşke sakal da. Burunlar yamuk, dudaklar yok, burun-dudak arası mesafesi Türkiye-Tayland arası kadar hala makyaj diyorsunuz 😂😂. Makyajsızken bir kadının anca kırmızi dudakları pembeye döner. Ama sizin bildiğin orman yangını.
- +1 yıl
Ne kızsın no make up yapan doğal dünyada bir kız bile yok hepsi çirkin kısa 😂
- +1 yıl
Kısa derken?
- +1 yıl
Yer elması yani
- +1 yıl
1.74'üm ben. Yer elması ne alaka? Türk erkeklerinin çoğu kısa asıl.
- +1 yıl
198boyum var sokakta tek kız yok omuzuma gelen doktor 170 boyum var dedi omuzuma gelemiyor çoğu karnıma geliyor sokakta pazara gitsem baştan sona bakabiliyorum görüyorum herşeyi 175 boy omuzumu 1cm bile geçmiyor.
- +1 yıl
Sen aşırı uzunsun 2. m iyi değil. Bir erkek 1.90'ı geçmemeli.
- +1 yıl
Genler böyle 185arkadaş var kısayım diyor bana takıntı yapmış jsjjs
- +1 yıl
Maalesef 1.50 kadınların 1.85 altı erkek olmamalı demesinden kaynaklanan bir problem bu. Ama çok uzun boya hem hakim olması zor hem de sağlık problemleri daha fazla oluyor.
- +1 yıl
İlk defa kız doğruyu yazdı 160 kız 180 neyine ister 170 de yeter 160, kızın180 e kısa boylu demesi de var tabi jslckdmdm omuzuna gelemiyor kısa diyor jsnsn
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sakallı erkekler çok hoşuma gidiyor farklı bir hoş karizmatik cazip duruyor
00 Yorumla
+1 yılMecbur tıraş oluyorum gıda sektöründe veteriner hekimlik yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılErkekler kadinlarin kusurlarini makyajla kapattigi gibi sakalla kusur kapatmaz cunku sakal dogaldir
11 Yorumla- +1 yıl
Makyaj sizin sakallarınız gibi büyük burunları, olmayan dudakları ve kusurlu çene şeklini kapayan bir örtü değildir. Sadece renk verir. Siz de doğada kırmızı dudak ya da simli higlighter olmadığını bir zahmet öğrenim.
Sakal erkeğin dünyadaki en doğal hakkıdır. Kusurla falan alakası yok. Sakal bir yaşam biçimidir.
00 YorumlaBence kusurlarin kapatan değilde süsüymüş gibi düşünüyorum
00 YorumlaSakal bırakamıyorum o yüzden bir yorum yapamayacağım
00 Yorumla
+1 yılKusur için olduğunu düşünmüyorum trend olduğu için bence sakalsız moda olsaydı modaya uymak için keserlerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar nasıl makyajsız bir şeye benzemiyorsa aynı şekil de erkekler de sakalsız bir hiçtir
06 Yorumla- +1 yıl
Esas çoğu kadın makyajla çirkinleşiyor. Allaha aşkına sokakta kaç kadın düzgün makyaj yapabiliyor? Göz altlarında kalan kalemler mi yoksa topaklı kirpikler mi kadını güzel gösteren? Kadınların çoğu makyajsız daha güzel ama erkekler tamamen kusurlarını kapıyor sakalla.
Cevap sahibi+1 yılAbartı makyaj için dedim..
- +1 yıl
Abartı makyaj Arap makyajı gibi bir kadını çirkin gösteriyor bence.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın mesela bende sakal yok gayet yakışıklıyım sakal olmasa da olur 😂
- +1 yıl
O işte yüz hatlarına bağlı. Demek istediğim de bu.
Cevap sahibi+1 yılAma dediğim gibi çoğu erkeğin sakalını kessen bir şeye benzemezler arkadaşlardan biliyorum
+1 yılSakal sadece erkeklerin doğal bir parçasıdır
08 YorumlaNeden cinsel organ tarafı alırken o alınmıyor peki 😂
- +1 yıl
Cinsel organ bölgesi ter bezlerinin yoğun olduğu yer ve aşırı killanmada koku ve mikrop oluşumu görülür. Temizlik ve hijyen şart. 😊 bu tiksindirici yorumum için de özür dilerim 😊
- +1 yıl
Ama sakallar da aynı şekilde. Saç kaş ve kirpik dışında tüm tüyler alınmalı.
- +1 yıl
Erkekteki sakal yüzdeki cilt kusurlari konusunda bir nebze de olsa iyileştirici
- +1 yıl
Ben erkek olsam ve yüz hatlarım düzgün olsa sakal bırakmazdım.
- +1 yıl
Esmer isen tüysüz olmak hoş olmazdi. En azından bıyık şart 😊
- +1 yıl
Bence bıyık vs. esmerlikle değil tip güzelliği ile alakalı. Bıyık zaten tüm kusurları kapıyor. Gerçi ben doğal sarışınım.
- +1 yıl
Doğal sarışın tehlikeli olur ☺
evde kalmazsın umarım
02 Yorumla- +1 yıl
Ben her halimle güzelim. Kendime yakışmalı eşim de.
- Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKusurlarını kapamak için başvurdugu yoldur
10 Yorumla Süsüdür, olmazsa olmazıdır.
00 Yorumla
+1 yılYelesiz erkek aslan olmaz
00 YorumlaYep.
Kusurlarımı kapatıyor..00 YorumlaSiz de makyaj yapıyorsunuz 😏
04 Yorumla- +1 yıl
Bizim makyaj yüz hatlarımızı ve kemik yapımızı kapamıyor. Sadece yüze renk veriyor. Çoğu kadında makyajı çok kötü yaptığından güzelleşmek bir yana çirkinleşiyor. Ama erkekler tüm kusurları kapıyor örtü gibi.
- +1 yıl
Mavi far mı nitelikli dolandırıcılık, kırmızı ruj mu? Doğada mavi, pembe, yeşil göz kapağı ve kırmızı ya da bordo dudak olmadığını bilmiyormusunuz da dolandırılıyorsunuz? Ya da bir kadının göz kapağının rengi yeşil değil de ten rengi diye mi çirkin oluyor o kadın? Ama siz dolandırıyorsunuz. O sakalların altında genelde kanalizasyon çukurları gizli oluyor 😂
+1 yılSakal erkeği güçlü gösteren bir figürdür.
00 YorumlaErkeğin makyajı fondöteni
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılMakyajsız görmediğim bir kadınla asla evlenmem.
02 Yorumla- +1 yıl
Tıraş olursan, kadın makyajsız geliverir.
- +1 yıl
O konuda sorun yok, önemli olan onun gelebilmesi.
İkisindende biraz var ya :D
00 Yorumla
+1 yılSinek kaydı iyidir ya
00 Yorumlagenelde kusurörtmek için
00 Yorumla
+1 yılKusurlarını kapatmak için başvurduğu yol 🙄
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKusurlari kapatmak icin cunku cok kusurluyum bew
00 Yorumla
+1 yılBen de makyajsız görmediğim biriyle evlenmem 😁
15 Yorumla- +1 yıl
Makyaj kadar masum olsa keşke sakal da 😂
- +1 yıl
bir erkek tipsizse tipsizdir sakal da bıraksa saç da uzatsa değişen pek pişey olmaz 😉
- +1 yıl
Açılmıyor
- +1 yıl
Zaten paylaştığın görsel herşeyi anlatmaya yetiyo sakallı gorile benziyo sakalsız solucana 😂
yaş olmuş 30 ablammm evlenmelisin 😀😀
02 Yorumla- +1 yıl
27 yaşındayım ve evlenmeyi hiç düşünmüyorum :). Sen evlen çok meraklıysan.
Bir kadında makyaj ne işe erkekte de sakal odur.
00 Yorumla
+1 yılKatilmiyorum sacma. Orda en fazla ne olabilir ki
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sakal erkeğin süsü müdür yoksa kusurlarını kapamak için başvurduğu yol mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler