Guk ve Tae sakallı olursa TAŞLAR 😍Açıkçası geçmişten beri sakallı erkekler benim pek fazla favorim olmadı. Birkaç tane isim sayabilirim ama fazla değil. Asyalı erkekleri beğendiğim için onları sakalsız oldukları için çocuk gibi bulanlar var ama görselde temsili sakallı halleri var my heart crush. Bu kalp bu görüntüye dayanmaz. Onlar asla çocuk değiller 🔥🔥🔥
Yaaa şimdi kimse kusura bakmasın özellikle de babyfaceler sfjsal şöyle bir gerçek var sakalsız erkeğe en en ve ennnn fazla bacım derim asfdjlas aaaa çok özür dilerim sadghasjlfd
öyle değil bence çünkü ben arkadaşlarıma soruyorum hep sakallı seviyorlar. Mesela jamie doenan ben sakalsız halini tercih ederim ama tanıdığım kızlar sakallı halini beğeniyor. 😂 biz sakalsız sevenler eziliyoruz.
insanların karakteri kişiliği belirli yaşlarda oturur. bu erkeklerde 30 kadınlarda 25 ve üzeridir. ergenlikte sakallı erkek dövmeli erkek küpeli pirsingli erkek diyen kızlar bir süre sonra hep erkek dediğin sakalsız olur dövmesiz olur küpesiz olur vs der bu sebeple sorduğun kişilerde yaşa dikkat et. birisi kendi görüşünü söyler diğeri özenti söylemler kullanır. erkek dediğin sakalsız temiz ve bakımlı olandır. ben erkekte maymun gibi olsun diyene bile denk geldim. bu sebeple kendi fikirlerini ele al tartışma kimseyle bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Öyle bir şey yok. Hatta sakalı düzgün eşit çıkmadığı halde ısrarla kesmeyip bir de o şekilde damatlık giyenler kesin vurduruyordur.
Yakışanı var yakışmayan var mesela üstteki korelilere yakışmamış. Genelde asyavari kişilere yakışmıyor bence.
Koreliler mi? neyse yorum yapmayacağım bu konuda... sert yüz hatlarına sahipse sakal korkutucu durur. ama sakalsız çocuk gibi duruyorsa sakal mantıklı
Yaaa şimdi kimse kusura bakmasın özellikle de babyfaceler sfjsal şöyle bir gerçek var sakalsız erkeğe en en ve ennnn fazla bacım derim asfdjlas aaaa çok özür dilerim sadghasjlfd
Yakışanın olsun. Meselâ bu beylere yakışmamış o yüzden olmasa daha iyi.
Hayır. Bazılarına sakal yakışmıyor bazılarınada öf be dedirtecek derece yakışıyor.
Ben sevmiyorum sakal bıyık. Bazısına kirli sakal yakışıyor ama hakkını yemeyim.
Bazisina sakallı olmak bazisina sakalsız olmak yakışıyor
İsteyen istediği gibi olabilir de hangi gözle bakıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Sanki inatlaşma için yapılıyor gibi bunların neresi yakışıklı 😑
inatlaşma meselesi değil beğenmeyen de beğenmiyorum diyor
İllaki sakallı olacak diyemem ama bence biz erkeklerin %90'ı kendine uygun bir sakal şekli ile daha yakışıklı, çekici duruyor.
İyi iyi gelişme var bak bunlar daha erkeğe benziyor.
bunlar onların sakallı halleri :D
Cidden adama benzemişler şimdi beğendim stillerini 👍🏻 Takım felan iyi yani.
La bunlar bts grubundan değil mi bi garip olmuşlar demek ki herkeze sakal yakışmıyor
ben yakıştırdım açıkçası farklı bir enerji vermiş onlara sakal ama tabi her zamanki hallerine aşığım
Kendim topsakal bırakan biriym ama son yllarda araplar gibi bütün sakal bırakmanın aşırı yaygınlaşmasına da kızıyorum.
Ne alaka aga. Tipi kötü olanlar genelde sakal bırakır bi kessen onları tip mip gitti. Biz sakalsızlara güvenin direkt neysek oyuz dolandırıcılık yok..
sakal erkegin saç kadının süsüdür...
kadinlarin 10 9 u saclarini sıfıra mi kestiriyor ki erkeklerin sakalindan rahatsizsiniz?
Sakal degistiriyor olmamaasi eksi , aptal isletmelerde gunluk sakal kesme zorunlulugu var ama napalim
Bana kimse sakal, bıyık biraktiramaz sevmiyorum hiç.
Erkekleri salın.
Her erkek sizi tavlamak için sakal bırakmıyor ya da sakalını kesmiyor
Erkek dediğin top olmasın yeter diğer hersey olabilir
Bunlar sakalsiz olsun mesela iyy bu ne
tespih alsa eline yakışmaz mıydı
Hayiir daha kotu
Bence sakalsız ama bazı erkeklere sakal gerçekten yakışıyo
hayırr
Erkek de sakal, bıyık hiç sevmem.
Bazısı evet
bi ramos değilseniz sakal bırakmayın
Sakaldan nefret ederim
aksine kızlar sakalsız erkeği daha çok sever
öyle değil bence çünkü ben arkadaşlarıma soruyorum hep sakallı seviyorlar. Mesela jamie doenan ben sakalsız halini tercih ederim ama tanıdığım kızlar sakallı halini beğeniyor. 😂 biz sakalsız sevenler eziliyoruz.
insanların karakteri kişiliği belirli yaşlarda oturur. bu erkeklerde 30 kadınlarda 25 ve üzeridir. ergenlikte sakallı erkek dövmeli erkek küpeli pirsingli erkek diyen kızlar bir süre sonra hep erkek dediğin sakalsız olur dövmesiz olur küpesiz olur vs der bu sebeple sorduğun kişilerde yaşa dikkat et. birisi kendi görüşünü söyler diğeri özenti söylemler kullanır. erkek dediğin sakalsız temiz ve bakımlı olandır. ben erkekte maymun gibi olsun diyene bile denk geldim. bu sebeple kendi fikirlerini ele al tartışma kimseyle bence.
Kaç kere söyliyicem salmayın çoluk çocuğu şuralarda diye. İnsan nasıl istiyorsa öyle olmalı.
illa sakal olacak diye birşey yok bence..
Hayır
Bu kadınından kadına değişir aslında.
Bazısına yakışır bazısına yakışmaz
İlla diye bişey yok ama sakal erkeği çekici yapar
Sakal kadar güzel bir sey cok az var
Hayır
Nope
Hayır
Kağırhane'de bunlardan yüzlerce var
Kağıthane'de*
Olmasada olur ama bazı erkeklere çok yakışıyor
sakalsızlar kadın mı oluyor