görücü gikkikleri kızları hamama götürürler beline, kalçasına , önüne arkasına memesine bakarlar ona göre kızı anne babalarınran isterlermiş aynı sizin söylediğinizin benzeri genital gölge tıraşı filan derken kızın her yerini kontrol ederlermiş ,
Küçükken götürüldüğümü hayal meyal hatırlarım. Kadınlar genelde tıraş bıçağı yerine hamam otu denilen gri tozu sürerler tüylü yerlere. Sonra hamamda leş gibi bir koku. Ama sonuç iyi olurdu. Şimdi olsa katılmam.
Düşünsene ağda yapan kadınların toplu fotoğrafı youtube ta tıklanma rekoru kırdı diye bir haber, ayıkla pirincin taşını :) Artık su altı çekim yapan telefonlar modayken!
Uydurmadim Rabbimiz diyor hamamlar günahtır diye çıplak millete bakıyorsun sen de onlara zina oluyor kız kıza olsa bile kardeş kardeşe bile bakamaz göz zinasi araştır bence ve de hiç hoş bişey değil dine gelince saçmalık diyor sunuz o zaman bilmediklerinizi yapın cezasını da cekin😊
ben insan kendi cinsini gördüğünde de tahrik oluyorsa zaten orada bir problem vardır günahsa günah o kısmı beni alakadar etmez ama size tavsiyem o onun kıçını gördü yok işte bu haram şu haram diyceğinize 15-16 yılda ülkenin ne hala geldiğine bakın
Millet ülkeler den insanlar dan bahsediyor banane kardeşim ülkeden insanlar dan devirden seni Yaratan Allah Allahın dediğine bak elin itlerine bakıp ta özenme ve buraya gelip saçma yorumlarinla daha fazla kendini düşürme madem öyle defol git ne halt edersen beni tanımadan yargilama
En İyi Cevaplar