4 Farklı İnternet sitesinde yapılan ankette en yakışıklı şehirler seçildi! 6 ay süren ankette kazanan, en yakın rakibine 1003 oy farklı skor elde etti! Haydi bir bakalım!
4) ARTVİN (6700 oy)
3) EDİRNE ( 8900 oy)
2) ADANA ( 13002 oy)
1) MARDİN (ARAP KESİMİ) (14005 oy) Mardin’in beyaz tenli, kara kaşlı, uzun kirpikli ve uzun boylu arap erkeklerini kutlarız!
Türkiye en yakışıklı erkeklerin memleketlerini seçti! Listede senin şehrin de var mı?
Kime göre neye göre pardon ben beyaz tenli mavi gözlü sarışın severim mesela boş boş genellemeler Türkiyenin en yakışıklı erkekler ege akdeniz marmaradır ondan sonrası kısalıp göbeklenmeye esmerleşmeye kıllanmaya başlar ege akdeniz marmara da yerlileri diyorum göçle gelenler değil uzun boylu fit olurlar beyaz tenli ve sarışınlığa yakındırlar
Bı vücut meselesi ekseriyetle yemek kültürüyle alakalıdır ege ve akdeniz mutfağında yeşillik ve zeytinyağı balık bunlar yenir iç anadolu ve doğuya gittikçe hayvansal ya hamur ve et artar
iş dolayısıyla doğudayım uzun zamandır normalde egenin bağrında yaşıyorum hayatımda bu kadar fit bu kadar kendisine dikkat eden erkeği bir arada görmedim kime göre neye göre olduğunu söyleyeyim anketlere göre. yorumda gördüğüm genelleme kime göre neye göre anlamadım ama
Merhaba! Bir yanlışın olduğunu düşünüyoruz, Ege bölgesi erkekleri 1.72 boy ortalamasındadır, Akdeniz bölgesi erkekleri boy ortalaması 1.69 sınırıdır, ve Marmara bölgesi 1.74 boy ortalamasındadır
@kubilaylom35 ben o ankete katılmıyorum yorumda yazdığım genelleme bana göre ben Araplardan hoşlanmıyorum ben de egenin yerlilerinden bahsettim ege her yerden göç alıyor doğuludan iç anadoluludan suriyeliden daha çok doğuşu iç anadolulu suriyeli var egede 😂 hadi doğu iç anadolu neyse de bizim vatandaşımız arabın ne işi var bu kadar ben arapların hiçbirini yakışıklı bulmuyorum
asla katılmıyorum işte ona doğudaki çakışma şartlarıyla egedeki farklı belki de bu yüzdendir bahsettiğim ama bizzat gördüklerime dayanarak söylüyorum buradan uçağa biniyorum izmire varana kadar şişman bakımsız erkek oranı gözle görülür şekilde artıyor. burda proteinleri tüketip tüketip spor salonuna koşuyorlar 😂
Mardin , Adana ne alala. yanlis bu. En yakisikli erkekler Trabzon. Rize. Tokat. Samsun. Ankara . Konya. Tekirdağ. Edirne. Bursa. Konya. Antalya. Sivas. İsparta.
En İyi Cevaplar