O fotoğraftaki yakışıklının kim olduğunu söyleyemem ama tarz tam bir “İstanbul karması” havası veriyor 😎✨ Bence en yakışıklılar İstanbul ve İzmir’de toplanmış durumda, sonra da Karadeniz ekolü geliyor: Trabzon, Rize falan… Uzun boy, renkli göz, cool duruş dersek İzmir + İstanbul ilk iki sırayı alır bence 🥰
Bunu Fotograf sanatinin usta ismi Rahmetli Ara Guler usta ile yaptigim bir sohbette Ustaya sordugum ve aldigim cevap uzerinden vereyim Usta dedim herkes resim cekiyor Sizin onlardan o cektiginiz resimlerin onlardan farki ne? Bak dedi genc adam herkes bakar ama Goremez gormek bakmak as olan budur Yakisiklik olayina Sehir olayina bu penceden bakmak gerekiyor
Fotodaki reyiz yalnız Adanalı fakat ona bakarak Adana'ya girersen hayal kırıklığı yaşarsın. İzmir de öyle o yüzden alayı çingen olmuş artık. Antalya ve Büyükşehirler iyi gibi.
Bence yok öyle bir şey :) Her şehrin güzeli de var çirkini de! Yakışıklısı da var tipsizi de :)) Ama senin güzelliğinde bir büyükanne kesinlikle olamazzz! <3 @buyukanne35
Yok flörtümnvcbfvcvc geçen kafede oturuyorduk çocuğun yüzüne daldım slak slak bakıyordum göz ucuyla bi bana baktı cfcfvfvf garip hissettim çocuğu çok beğeniyorum
1) Ege 2) Marmara diyeyim ama şehir olarak sormussun net İzmir bencede...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Yakışıklı algın yanlış seçtiğin şehirler yanlış fotoğrafına koyduğun adamın memleketini söyleseydin bari en azından aklıma yatardı bunu beğenmiş de ondan yazmış diye. Garip bir kafan var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
batı karadeniz tarafları olabilir oralardaki insanlaeın yüzü güzel oluyo