Arkadaşlar benim dudaklar yaz , kış böyle oluyor bende krem sürüyorum ve kendiliğinden böyle soyuluyor bende kötü bir görüntü gözüktüğü için soyulan kısmı koparıyorum dudağıma ne iyi gelir ne yapmam lazım bıktım artık bu durumdan.
Şekerle dudak peelingi yaparak ya da diş fırçasıyla fırçalayarak ölü deriyi giderebilirsin. Ancak dudak bakımında yaz kış düzenlilik önemli. onun dışında da nemlendirici kullan en iyi dudak nemlendirici kesinlikle vazelin.
bir çay kaşığı bal biraz zeytinyağı karıştırıp diş fırçasıyla hafif darbelerle dudak maskesi yapabilirsin her gün dudak koruyucu kullan ve dişkerini fırçaladığın zaman dudağını da fırçala geçer böylelikle
Ben geceleri hindistan cevzi yağı veya vazelin sürüyorum gündüzler ise blistex med plus 3 günde bir de dudak peelingi ama benimki bundan daha kötü durumda
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hep böyle mi devam edecek çevremde kimsede bu durum yok
bir kaba bir çay kaşığı balı dök üstünede göz kararı toz şeker kat İyice karıstır Ve peeling yap dudaklarına ellerinle Sonea yıka Günde bir kez bunu yapsan 1 haftaya bişi kalmayacak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Son durumunuz nedir? Benim önceden çok pürüzsuzdu öven övene ne kullanıyorsun dudağın çok pürüzsuz diyolardı Allah kahretsin onları kabuklanmaya başladı nasıl gecer bu ilk defa karşılaştım bu durumla