Arkadaşlar ben bugün göbek deldirdim ama çıkarmak istiyorum evde cikarsam bir şey olur mu acaba geri takmicam yani k
Güncellemeler:
1 ay
Tamdır arkadaşlar çıkardım hic bir sorun yok bakımını kremini sürdüm flaster ve gazli bezle de kapattım bi madecosal aldm iz vs kalmasın diye çok teşekkür ederim hepinize
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28Çıkart direkt ama verdikleri kremi vs sür mıkrop kapmasın.
Neden cıkartıyorsun çok hoş duruyor
Ellerini yıka sonra çıkar çıkardıktan sonra kulak pamuğuna batticon dök sil o bölgeyi. Sık sık tekrar et enfeksiyon kapmamasi için
Analdim her gece Yaparım sıkıntı yok ama şu an çıkarırsam bişi olmaz demi hemen iltihap enfeksiyon kapmaz demi
Antiseptik solüsyon gibi bir şey var mı evde baticon onunla temizleyip kapatirsan iyi edersin. Şu işkenceyi yapmayın kendinize. Bir enfeksiyon kaparsin aylarca hastanede yatarsın
Baticonn var antibiyotik krem var cok haklısın gercrtekten çok pişman oldum ben cikartimmi yani ben kendimm şimdi
Temiz bez varsa etrafına dök al onu ordan sonra tekrar dök iyice sil kapat üstünü , yarın bir daha yap bir kaç gün yap işte. Eğer kizarirsa ve dokunduğun acı vermeye başlarsa doktora git.
Yani böyle yapsak bile iltihap kaparmıdaa
Her kötü senaryoyu düşünmek lazım 🤗 risk almaya değmez.
Analdım haklısınn çok kararsız kaldım kendimmi çıkarsam bi yerdemi ckkartsam
Korkuyorsan yapma ya da kolay değilse
Yoo cikaririmdaa işte enfeksiyon iltihap olayı korkuttu yaa 🥺
Tatlım ama malzemen varmış bişey olmaz dök biraz çıkar sonra beze dök kompres yap üstünü flaster varsa hipoalerjenik olursa daha iyi olur yapıştır gitsin
Hmm yok flaster vs sadece tendürtuyot var antibiyotik krem var bide gazli bez ben de yara bandi yapıştırm demiştim ama
Oda olur farketmez ve izi kalmasın diye demiştim. Ama birkaç gün duş alma
Anladım şimdilik böyle yapiyimda flaster vs yarın alırımm olmazsa
Geçmiş olsun 🤗
teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 💐
Çıkardım,😄😄
🤗🥰
Çıkar ama sonra yarabandı yapıştır. Mikrop kapmasın
Tmdir çıkardım bakımını yapıp kapattim üstünü
guzel olmustur neden cikartcaksinn
Blmiorum cok hevesliydim amaa hevesim gitti bi anda 🙁 çıkarmak isteği tuttu şu an
bence cok hos olmustur sen bilirsin ama 🙂
Ben daha kulak deldiremedim ya aşkım
boş ver canımm deldirmede zatenn acı ağrı bir şey yok amaa be bilim ya bi an pişmanlık çöktü nedense cokta hevesliydim 🥺
Sadece göbek mi
Evett
Bende delme işini yapıyorum yardımcı olabilirim
Ben bugün deldirdimm çıkarmak istiyorum da onu soruyorum dbi sıkıntı bisey olur mu iltihap vs die
Ben göbek delmiyom ama başka bi yer deliyom
Cikar bisey olmaz
İltihap vs kpmaz demi
Kapmaz kormkma
Nerdenn biliorsun die sormadan edemicem
Ufak tefek seyler bunlar bilecek birsey yok. Alttarafi bir igne yani. Kilic yarasi degil ya
Demi çok haklısın cok yorum okdum cok korkuttular beniii
Korma gobek alttarafi
Aynen doğru diorsun..
Ee napacaksin cikaracakmisin
Yarın sabah ckrcsm gsce gece ugrasmim
Aynen gunduz cikart. Niye deldirdin ki
Çıkarma
Nedenn
Mikrop kapar
Yaa ellerimi iyice yıkarım tendürtuyot ta var antibiyotik kremde varr çıkarır üstünü de yara bandı ile kapatırım bisi olmaz die düşünüyorum amaa ne zaman cikarimm peki daha ilk gün olunca direk kapanır belki iz vs klmaz diye de demstm ama
O zaman çıkart tamam
Hmm 🥺 korkuyomda
Korkma
Çıkart gitsin
Mikrop iltihap kapmasindan korkuom ama
Alkol dök
Yok artık
Bekle de biraz kapansın kasiniyormu
Yok herhanfi bi acı ağrı vs yok ama bende ilk gün olunca direk kapanamsi kolay olur izde belki çok kalmaz die düşündüm aama nabsam bilemedim