Güzellik & Bakım Kötü tırnak etlerini nasıl düzeltebilirim? Stopped Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba, tırnaklarım güzel ama üst taraftaki etler çok kötü eskiden tırnak yeme alışkanlığım vardı o bitti anca yanında bir de tırnak etlerimi yiyordum Kötü tırnak etlerini nasıl düzeltebilirim? Cevapla Güzellik Soruları Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NeverDown Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Manikür. Peynir ye 0 1 Yorumla Stopped +1 yıl o üst taraftaki pembe eti nasıl kapatırım o deriyi yedikten sonra 2 3 hafta oldu hala kapanmadı Yorumla
Torian Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Et makasıyla. 0 3 Yorumla Stopped ben üst tarafları diyorum pembe yerleri gördün mü orası ve yaralar var çok kötü gözüküyor Yorumla Torian +1 yıl Tırnakların altını diyorsan orası etinin rengi... Değiştiremezsin. Yaralar için ise bepanthen sürüp yat her gece. Yorumla Stopped +1 yıl o pembe yerleri deriyi yedikten sonra oldu kaç haftadır düzelmedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Manikür. Peynir ye
o üst taraftaki pembe eti nasıl kapatırım o deriyi yedikten sonra 2 3 hafta oldu hala kapanmadı
Et makasıyla.
ben üst tarafları diyorum pembe yerleri gördün mü orası ve yaralar var çok kötü gözüküyor
Tırnakların altını diyorsan orası etinin rengi... Değiştiremezsin. Yaralar için ise bepanthen sürüp yat her gece.
o pembe yerleri deriyi yedikten sonra oldu kaç haftadır düzelmedi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!