Merhaba 21. gunumdeyim ve mrk ettim cökmemi var yoksa burun ucum cok ödemli ve kalkik oldugundan mi öyle bir goruntu var? Daha derindi alcilarim ciktiginda o kisim ve burun ucumda kalkikti baya zamanla yayildi bu sekil o kisim. Tecrubeliler yorumlariniz bekliyorum :(
Burun estetigimin 21. günü sizce burun sirti ve ucu arasindaki bölüm de çökme mi var?
Doktoruna danış benim arkadaşimin da böyle oldu üstü indi altı böyle kaldı hatta daha belirgindi bir tuhaflık vardı yani. Doktora gitti ve doktor yanlış masaj önermiş şimdi yavaş yavaş düzelmeye başladı. Geç olmadan danış
Hiçbir sıkıntı yok çok çok güzel duruyor. Benim de ameliyatım 2 hafta sonra bir şey merak ediyorum burnun tamamen ne zaman çıplak kaldı. Kaç gün sonra okula gidebilirim?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canim sana simdiden gecmis olsun ve iyi sanslar :) cok tesekkur ederim bu arada insallah seninkide cok guzel olur sorunsuz gecer hersey :) benim doktorum ilk 1 hafta cok onemli demisti sonra sosyal hayatina donebilirisn demisti. Ama bama kalirsa en az 2 hafta dinlenmek cok onemli. Ben tam iki haftada tam olarak kendime geldim rahatladim. Benim ameliyatin 5. gunu alcilarim ve tamponlarim cikti ve bantlari yapistirdi doktor. Onlarda 1 hafta kaldi. Yani doktoruna ve senin durumuna gore degisebilir bu zman
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum :) umarım ben de böyle başarılı bir sonuç alırım. Kadınlarkulubu burun estetiği forumunda okuyorum sürekli başarısız görüntüler gördükçe moralim bozuluyor ama böyle başarılı sonuçlar tekrar iyiki bu kararı vermişim dedirtiyor :) 5 günse çok iyi maalesef sınavlarım var çıkmak zorundayım bantlarla çıkarım artık biraz kötü olsa da bir de benimki ılık havaya denk geliyor o bakımdan iyi sanırım
Bantlarla bile olsa alci kadar kotu degil. Ayrica saha rahat. O bantlar cok onemli sakin cikartma doktor demedigi surece. Burnun alcidan sonra cok sismesini engelliyor. Yani benim Şu an basarili mi bilemiyorum bir dahaki kontrolde ogrenicem sorun yoktur ins. Ödemlerden deyip geciyorsun bir sey garip geldigi zman gozune :/ kadinlarkulubunu bende biliyorum cok okudum basarisiz ameliyat ve malesef ameliyattan sonra risk var tabiki cökme kikirdak yamasi erimesi falan. Yani sag saglim bu sureci atlatanlar cok sansli bence. Benimde moralim cok bozuluyor okidukca burnumda sorun varmis gibi geliyor :D
Hmmm yani doktorum hakkinda hep iyo seyler duydum da ameliyat oldum :D valla simdi az oynadi burnumla dersem yalan olur. Kemer vardi ve egrilik ayrica et falan vardi hepsi toptan bir kerede yapildi :D
Kanka cok guzel olmus bnde dusunuyom ayipmis sormasi ne kadarin gitti? :D
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkurler :D :D fiyat valla sorununa ve yaoilacak islemlere ameliyata gireceklere yani dokturun deneyimi fiyati falan degisiyor :D benimki 5000 tl oldu bir araci sayesinde :D
Ameliyat sonrasi agri olmuyor sizlama oliyor 1 2 hafta ama agri kesiciyle onu bile hissetmedim :) 1 2 hafta sonrasi sizilar bile gecti ama disarida sogukta feci agri oluyor. Agrisindan duramiyorum kemiklerim sizliyor resmen.
Ol tabi ki kendini oyle daha iyo hissediceksen. Ameliyat olmasi hic zor degil. Sonrasi asiri stresli bir dönemmis bunu anladim. Sabir gerekiyormus. Bak bana deli gibiyim Şu an bir yerine bisi mi oldu diye hep inceliyorum burnumu. :D cunku cökme kikordak kaymasi falan gibi riskleri olan bir ameliyat. Doktor iyi olsa bile vucudundan kaynaklanadabiliyor
Yok sormadim henuz cunku 10 gun once kontroldeydim bana 1 ay sonra gel dedi kontrole. O zamani bekliyorum. Hem az daha insin ödem daha belirgjnlesir belki bilemedim. Tabi ins bir sorun yoktur
Evet ucunu ben kalkik ve kavisli istedim daha dogrusu uygun olup olmadigini birlikte karar verdik doktorla. Inan cok cok daha kalkikti ve indi hala daha inmeye devam ediyor odemler de ucunda malesef o yuzden buyuk duruyor ve daha kalkik
Kiz valla sadece ameliyattan sonra ayiliyorsun ya o ara bir sizi hissediyorsun ama kendinde degilsin zaten hoop uyuya kaliyorsun gero hem agri kesici yapiyorlar taburcu olana kadar. Ben hic agri hissetmedim arada sizlama oldu ama cok hafif agri kesici alirsan onuda hissetmezsin. En zoru ameliyatyan sonra baya yasak var o cok zor.. Bu arada benim tamponlarim cok acitmisti silikon olmalarina ragmen.
En İyi Cevaplar