Bu ülkeler arasında en çok hangi ülkenin güzel kadın vücudu standardı sizin zevkinize hitap ediyor?
Peru
Mısır
İtalya
USA
Ukrayna
Kolombiya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ukraynanın bütün kızları bu vücuda sahipse ve erkekler buna hayranda hepsinin bir göz doktoruna görünmesini tavsiye ederim, zira italyan kızları ukraynanın yağ bezesi kızlarını 100 e katlar😂😂😂
Bunların hiçbiri bana hitap etmiyor.. Vücut hatları dolgun beli ince olmalı.
Hiçbiri güzel değil.. ayrıca benim bildiğim ukrayna kızları çok daha güzel ve seksi.. bu fotoda onlara haksızlık edilmiş
Türk kadınları kadar güzel kadın yoktur benim için 👍
@NoraB kardeş beni bilen bilir.
Eig için teşekkür ediyorum 😊
Cevap
199Cevap
Türk kadını candır
Siz Ukraynalı kadın fiziği görmemişsiniz, Rus slav ırklarının içinde en güzel olan Ukraynalılar'dır, onların tek bir fiziği güzel olan kadınıyla 10 kadın toplansa kıyaslayamaz kendini gözümle gördüm ben
Türkiye neden şıklarda yok
Türk kadını kadar kıymetli bir topluluk yoktur. Ecnebi hayalleri kurmayın bu hayale kapilanlar televizyonda garım çocuğumu gaçırdı diye böğürüyor
Ukraynanin en cirkin kizini koymuslar algi operasyonu var ukraynali gormesek yicez bu milletler den bir misirli gormedim hepsi tas gibiydi hikaye bu resimler 😀
Ukraynalılar daha fit oluyor diye biliyordum. Cevabım İtalya.
Doğrudur ama küçük yaştan zorunlu tutuluyormuş onlar spor konusun da o yüzden hepsi neredeyse fit ama böyle balık etli olanlarını da görmek mümkün.
soruyu çok yanlış sormuşsun, bu haberi biliyorum ve bu "ülkelere göre kadın fizikleri" değil "ülkelere göre güzellik algılayışı"
Bence en iyi Türk kızı ❤
Ama bunlardan en çok Pero benziyor, kadın dediğin hafif balık etli olacak. ❤
Hepsi çok kötü nerede benim Jennifer Lopezim?
www.tgcom24.mediaset.it/.../...1092811_imagepp.jpg
Soruyu anlamayan arkadaşlar Türk demiş yine anlamayanlar +lamış soru Türk yabancı meselesi değil ki.. Kitap okuyun biraz okuduğunu anlayın
Balık etli fakat beli ince olduğu zaman güzel kadın vücudu standardını yakalıyor sanırım. Bana göre buna uyan Mısır.
İtalya tabii ki ben balık etli ve kiloluları güzel bulmuyorum fit vücutlara göre tabii kişiden kişiye değişir
İtalya tabi ki, kiloyla alıp veremediğim yok da şimdi göz var sonuçta, diğerlerinin diz kapakları çok etli duruyor ama İtalya çita gibi olmuş.
Hiçbiri gözümü rahatsız etmedi. Ama Ukrayna biraz daha çekici geldi. Bana göre güzel kadın vücudu standardı Ukrayna gibi olmalı.
bunların hiçbirinden olmaz ya.. Ukraynayı hiç yapamamışlar bu arada.. oradaki hatunların hiçbiri böyle değil
Hiçbirini beğenmedim.
Ki hepsinde kalça almış başını gidiyor.
Ukrayna kadini resimdeki gibi degil ama. yanliş foto koydun. Brezilya ve rud kizlarin vucudu iyi. keşke koysaydin
Kim ne derse desin Türk kadınları kadar güzel kadın yoktur en azından benim için böyle.
Biraz Ukrayna 🇺🇦 , biraz Amerika 🇺🇸 ve azıcık da Kolombiya 🇨🇴
Aynı kadının yüzü farkoı bedenlerde... Gerçekçi bulmadım o yüzden yorumda yok oyda.
ben italya gibi duruyorum da bunlar ne biçim vücutlar internetten bakmıştım daha mantıklı şeyler yazıyodu
Onun ukrayna olduğuna emin misiniz mümkün değil de😂
Ukrayna'lı kadın vücut tipi bumuymuş? Bu fotoğrafları hazırlayan sanırım hiç ukraynalı bir kadın tanımamış hayatında ;)
Bunların hiç biri ilgimi çekmedi al sana ideal kadın tipi
https://goo.gl/images/KcHmH8
@_nükleon_ kilolu değil esas Türk kadınının tipi bu harika bir fizik bence
Canını sevdiğimin Türk kızı, bir çift gözü bir tatlı gülümsemeyi hiçbirşeye değişmem ❤
italya başk memleket be hem ateşli hemde çok şıklar deli ediyorlar
Yüzü Barbara Palvin,
Vücudu da Miranda Kerr gibi olmalı kadının. Listeye en uygunj italya'ninki...
Brezilyalı, Ukraynalı güzel bir kız koysa idin onu seçerdim ama koymamışsın. Diğerleri arasından en güzeli de vücut ölçüleri ortalamanın üstünde zayıf olan İtalyan Kadını idi.
Bunlar nasıl vücutlar ya. Hiçte gerçeği yansıtmıyorlar. Brezilya kadın vücudunu seviyorm
acilen kolombiyaya gitmem lazım buralarda bana ekmek yok fnnxms
bunlarin hepsi ayni kari ama yaaa :) en bastaki hos
resımdekı görunuse göre İtalya ama ukraynada ıyı resımdekı ıle aynı fızıkte degıl kı ukrayna ;)
Resimdekiler adi gecen ulkelerin
Fason imalati gibi duruyor:)
Ukrayna kızları çok iyi test edilmiş onaylanmıştır 😄
Vucud ile işim yok daha çok içi beğenirim ben...
Hayırlı akşamlar
Bu işin ülkesi olmuyor kanka. Ummadığın daş baş yarabiliyor.
benim için türk kadınları kadar güzel kadın yoktur hiç kimse de yerini tutamaz eline su dökmez
bu örneklerle sınırlanan bir bakıs acısında italy tabiki
Mısır ama gerçeğinin böyle olduğunu sanmam, latinlerde neler var neler
Misir'in bir ton acigi lokum olur... erkklerin gozunde bence
Usa severim ama resim yanlış amerikada buyuk kalçalı ince belli buyuk göğüslü dar omuzlu kizlar sevilir
Ee bunların hepsi aynı hatun sadece photoshop yapmışlar 😃
Sen nasıl bir prensessin ki ukrayna kizlarini böyle paylastin tebrik ederim süpersin 😘❤
Seçenekler hep balık etli. Türk kadınlarına yönelin mi denilmek isteniyor anlamadım :)
Hepsi donbili bunların. Hani Türk kadını niye koymadın. Türk kadını 10 basar bunlara.
İtalyanların ki çok iyi yani begenilmeyeceklerini gibi degil
Kadını beğenmediğim için hiçbiri diyecektim ama yine de italya iş görür
Ukrayna kadını böyle mi olur? Sallamasyon fotolar hep
resimdekilerin hepsi kezban en iyi fizik Türk kızlarında var :D
Bencede 😃
Mq?
Ukraynalılar öyle değil bikere 😒 ayrıca çekler neden yok bulgarlar ve ruslar nerede 😮
Hic inandirici degil ukraynada bu kiza kimse bakmazzzzzz
Ukrayna kadin dedigin ne az ne cok ele gelecek tam tadinda :)
Bu nasıl montaj kör oldum :D Bu arada italya efsoymuş
Brezilya ve Rusyadaa olmalıydı :) malesef hiçbirini seçemeyeceğim :)
Kum saati olanları tercihim
Ama bu seçeneklerde latin de olması gerekiyordu
Hepsi kötü aynen böyle vucutmu olur ya ukraynalılar bidefa vucutları cok guzel
fotoğraflar pekte özenle seçilmemiş kızlar güzel değil yani
Kolombiyalı kadınların vücud ölçüleri standarttır yanlış kadın resmi koyulmuş bu ne
isveç, letonya, doğu almanya, beyaz rusya kategoride olmaması şaşırtıcı
Benim vücudum daha güzel be
Sen şu an popüler güzellerdensin
bana neden hepsi iyi geldi mısır ve italya hariç xd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar