Selam canımlar. Ben hiç cilt için urun kullanmiyordum ama yaşlandım fondöten alayım dedim cildin iyi bozma diyor arkadaslarim. Cc krem alayim diyorum mat olsun yapisi ince olsun kapatmaktan ziyade cilt tonu eşitlesin istiorum.
Göz alti kapaticisi ise aydinlik versin istiyorum. Siz ne kullaniyorsunuz? Bende şu var. Lütfen guzel bir iki marka ve urun onerin watsons indirime girmis alirim bu ara.
Beyaz ten için en iyi cc krem ve göz altı kapatıcısı hangisi?
Göz altı kapatıcısı kullanmadığım için sana herhangi bir öneride bulunamayacağım ama fondöten olarak şöyle bir şey diyebilirim ki; Cc krem sadece cilt tonunu eşitler. Oysa BB kremin kapatıcılığı çok fazla olmasa da, bir tık daha fazla. Ben farmasinin bb kremini kullanıyorum ve özellikle kokusu olsun, yüzdeki rahatlama hissi olsun gayet iyi bir ürün diyebilirim. Birkaç gün önce de farmasinin cc kremini sipariş ettim. Henüz elime geçmediği için net bir şey diyemem ama bu ürün içinde çok iyi bir ürün olduğu söyleniyor.
Benim cildimde aslinda yanaklarim kirmizi falan ton esitlemesi onemli. Cok yuksek kapatici bir urun aramiyorum cildim fena sayilmaz. Ama goz altlarim koyulasti :( ona bir seyler suruyorum
@gelinkaciran sungeri arada yikamak lazmmis sebi bebinin videosnda gormstum kirli kullanmayn svilce yapar diyor ve igne yardimi ile cikarp takiyrdu. Normal sungeri nasil kullanyrsanz bundada o hijyen onemli diyor.
Canım cilt tipin yağlı ise CC normal veya kuruysa BB kullanmalısın.. Garnier benden alerji yapıyor cilt tipim normal bu arada, eğer alacaksan Nivea al derim hem istediğin gibi ince bir tabakası var hemde göz altına yoğun uygulandığında conclear etkisi yapıyor..
Valla canım o garniere vereceğin paraya yazık olur Clinique markasına ait CC öneririm kapatıcı olarak da L'Oreal true match denen bir kapatıcı var göz altlarin kırışksa deforme etmiyor ve kadifemsi bir yapısı var çok memnunum
Pure beauty cc , ciltteki kırmızı lekeleri, koyu tonları kapatır. Ama bende bb, cc bu kremler hatta güneş koruyucular sivilce yapıyor. Bence su bazlı bir fondoten daha mantıklı. E vitamini, K vitamini hem de güneş ışığını iten zerrecikler , hem koruyucu hem de daha porselen görüntü. Lancome teit visionnaire 010 umarım doğru yazmışımdır. Beyaz ten için tek kat hem de besleyici. Bir kutu rahat bir sene gider.
Ya fondöten için konuşup duruyorlar sürme de sürme. Benim beklentim cilt tonumu eşitlesin, gözenek görüntüsünü biraz azaltsın. Kapatıcılık çok aradığım bir şey değil şu an.
Pure beauty ve clinique CC arasında kaldım ama sanırım Pure beauty alacağım. Çok teşekkürler görüşün için.
Cildin yağlı ise cc krem iyi olur. Ama garnieri pek beğenmiyorum çünkü sürüldüğü bile belli değil çok yağlı gibi ayrıca kalıcı değil. Çevremdeki çoğu kişi pure beauty kullanıyor. Bende de var güzel ama çok kullanmıyorum. Kapatıcı olarakta bence maybelline ürünlerine bak.
Teninden biraz koyu cc krem al sonra üzerine bebe pudrası sür cilt tonunu eşitliyor. bb krem kullanma sakin en iyi markasini kullandim 1 kere yüzüm sivilce doldu şimdi hiçbir şey kullanmiyorum sadece bebe pudrasi kullaniyorum o da güzel oluyor.
Hiçbirini alma bana kalırsa. Bunlar cildi çok bozuyor. Bir kez avon bb krem kullandım ertesi gün yüzümde elli tane sivilce cikti:p Sürekli kullansam ne hale gelir yıpratıyor. Özellikle göz altına kimyasal sürme derim
Bb crem akışkan ve kapatıcı özelliği olduğuna da inanmıyorum kullandım çünkü sadece bakkala giderken yani acil bir yere giderken kullanıyorum kapatıcılığı yoğun ürün öneririm bu yüzden :)
CC krem kullanmadığım için önereceğim bir ürün yok ama BB krem düşünürseniz pure beauty BB kremini önerebilirim. Fondöten gibi. Cilt tonunu oldukça eşitliyor. :)
Yüzüme sadece farmasinin bb kremini sürerim kapatıcı vs. kullanmam bana göre değil pek ayrıca Bu farmasinin bb si cidden baya baya güzel kokusu mis zaten 😊🤷♀️🎈🎈
hım simli istemem ve cildim de yağlı. cilt tonuma uygun pudram yok maalesef, bir tane aldım o da çok aşırı açık renk çıktı direkt beyaz hatta. Clinique kullandın mı onu da öneriyorlar?
En İyi Cevaplar