Türkiye de tam olarak bu, mesela bir yakışıklı birini överken "Kıvanç, gibi adamsın"diyor Ya da ben birini övünce ve gördüklerin de."Aman bu muy mus, bende Burak Özçivit gibi sandım " demeler tamam adamlar tipsiz değil ama en buyuk etkenleri boy ve geniş omuzları yüzleri aman aman güzel değil, ya da çekici değiller Bana göre Yakışıklı dediğin Steven strait, Sean Faris gibi olmalı siz bu kriterleri saçma buluyor musunuz? Ve size göre hangi erkeğe sahiden yakışıklı denir?
Erkekte Yakışıklılık kriteri neden Burak Özçivit ve Kıvanç Tatlıtuğ?
tamam da Senin begendigin adamlarin Brad Pitt le hic alakasi yoki🙂Sadece Senin zewkin farkli Hani herkeste Senin begendigini Cok begenmek zorunda degil 🙂🙂 Brad Pitt Gercekten yakisikli adam...
Değil, ama benim beğendiklerime bakıp zevksiz diyemezsin, İnsanların zevkleri farklı olur. Bin tane kıvanç, bin tane Burak koy şu adam etmez bana göre 😍😍😍 images.digitalspy.co.uk/.../...gs_sean_faris_2.jpg
Yakisiklilik konusunda demedim sadece albenileri yoki gibi oyuzden zewksiz dedim Hani bizimkiler biraz daha sicakkanli farkindaysan Soguk geldi onlar 🤓
En İyi Cevaplar