İlk buluşmalarda kişiler; genellikle birbirlerinin dış görünüşüne, diksiyonuna ve tutuma özenle dikkat ederler. Erkekler de ilk dikkat ettiği durumlardan birisi de kızların manikürüne dikkat ediyor. Kızlar farklılığı yakalamak adına ne gibi değişiklikler yapabilir?Peki kızlar, ilk buluşmaya büyükanne tarzı manikürle gider misiniz?
İlk buluşmada erkekler, kızların tırnaklarına dikkat ediyor! Kızlar ilginç tırnak görünümü için ne gibi yenilikler deneyebilir?
Bence abartılı olmaya gerek yok. Ellerin dikkat çekiyor olması çok normal. Cunku genellikle karşılıklı oturulur, yemek yenir ya da bir şeyler içilir. Be karsimdakinin dış gorunumumdeki gereksiz ayrıntılara takılıp dikkatinin dağılmasını istemem. Dikkatini bana ve sohbetimize versin isterim. O yüzden french manikür ya da doğal renkler doğru seçim olacaktır bence.
oha şu an çok şaşkınım. sevgilime sordum bu soruyu 5 yıllık sevgiliyiz bana evet tırnakların pembeydi dedi. balık hafızalı yarim nasıl hatırladı benn bile unutmuştum
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > İlk buluşmada erkekler, kızların tırnaklarına dikkat ediyor! Kızlar ilginç tırnak görünümü için ne gibi yenilikler deneyebilir?
En İyi Cevaplar