Protez tırnaktan tutunda manikür pedikür, törpü vs tırnaklar için yapılan bunca şey. Tırnağı kırılınca ağlayan sızlayanlar bile oluyor 😃
Kadınlar için tırnak çok mu önemli?

Protez tırnaktan tutunda manikür pedikür, törpü vs tırnaklar için yapılan bunca şey. Tırnağı kırılınca ağlayan sızlayanlar bile oluyor 😃
Kadınlar için tırnak çok mu önemli?

Yani tamam tırnaklar güzel hoş görünüyorda, bunu yaptırmak için evde hiç bi yere dokunmamak lazım. O ellerle ne yemek yapılır ne başka bişey. Normal uzatıp oje sür daha iyi en azından silme şansın var hemen.
Doğal tırnak bence de en güzeli seninkiler doğal mı
Evet doğal uzatıp törpülüyorum
Ne güzel eminim güzeldirler
Tırnağın temizliği, fazla uzun olmaması ama şekillendirilmesi yani törpüsü benim için önemli. Tesettürlü olduğumdan oje sürmüyorm ama düzenli törpüler ve şekil veririm. Üstelik buna erkeklerde bile dikkat ederim.
Cevap
2Cevap
Evet kızlar için önemlidir genel olarak.
1i kırılınca tüm eller gidiyor 😭 6lı yemek tabağından biri kırılınca gitti koca takım diyen ninelerin çocuklarıyız😂
Derde bak ya çıldıracam 😃😃
Şu hayattaki en büyük derdimiz tırnak olsun makyajımız olsun rüzgarda bozulan saçımız olsun, yarın ne giyicem derdimiz olsun😂😂 en büyük dertlerimiz bunlar olsun aminnn😂
Amin valla 😃 bizimde arabamız çizildi, tuttuğumuz takım maç kaybetti derdimiz olsun bak yine kadınlardan daha az derdimiz var görüyor musun 😃
😂😂 her yerde her zaman öncelik bizim 🤭
Bide iki cins eşit derler yalan kadınlar hep daha üstün 😃
Evet çok önemli, karşı cinste dikkat ettiğim şeylerden biri
Benim icin onemli
Ben daha bişey yaptırmadım
Evet biraz fazla anlam yüklüyor tırnağa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?