Evet beyler, neden omuz çalışmıyorsunuz? Yani çekici, yakışıklı dediğimiz adamlar bile geniş omuzlu olmuyor kız gibi omuzlu oluyor mesela Burak Özçivit''in en çok beğenilme nedeni kara kaşı, gözü değil geniş omuzları çok etkileyici o adam dışında geniş omuz görmedim baklava vücuttan geçtik artık geniş omuz olsa yeter bence çalışın 😂
Çünkü bizim toplumumuzda spor denilince akla ilk gelen şey futbol olduğu için. Veya işte spor salonlarına gidenlere baktığında evet omuz oluyor ama hantal bir vücutta. İlla omuz çalışmaya gerek yok. Kürekçilere veya yüzücülere bakınca zaten omuz ne anlıyorsun.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zengin picin dat omuzlusuna da her kiz yavsiyor benim gibi omuzlarindan 4 serit otoban da gecse naif ve efendi adam olunca kimse yuzune bakmiyor
Hayır canım, mesela erkekler kadın da Küçük, hokka burnu çok tatlı bulur nedeni de çocuksu, bebeksi ifade vermesi onların erkeklik iç güdülerini canlandırıyormuş. Ve yapılan araştırmalarda Kadınlar da geniş omuz dan çok etkileniyormuş korucu içgüdü gereğini canlandırıyormuş
bir turlu anlayamadigim takinti. hayir ne yapacaksiniz yani bogazi yuzerek mi gececeksiniz beraber, fitness buddy mi olacaksiniz, romork mu cektireceksiniz bir anlasam. kim ne derse desin genis omzun vatana millete en ufak faydasi yok arkadas. ise yaradigi birkac spesifik olay var, ona da siz gelmiyorsunuz zaten.
Bizim millet olarak yapımız orta boylu, tombul ve pasif olmamız bu sorunuzun yanıtı özür dileyerek bayanlarimizin 90 60 90 olmamasiylada eşdeğer 😊 kökümüz böyle ne yapalım 😂
İnce belli olmuyor mu? Ahahah ya salakk misin sen ya sokaktaki kızların %90'ı ince belli, geniş kalçalı ben kör müyüm gördüklerime mı inanayım sana mı? Ama Burak Özçivit dışında geniş omuzlu Türk erkeği görülmedi valla bu net ve kesin.
Spor salonlarında genelde gögüs kol ağırlıklı Calısıyoruz bütün bölgelere itina ile çalışan nadir insanlar var benimde omuzlar dar ama eksik hissetmiyorum
En İyi Cevaplar