Cinsiyet ayrımı yapmayın şimdi :)
kadınlar
erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şahsen ben kendine bakim yapmayi severim kendimi bu kritere koyabilirim. Ama temiz olmak ile bakimli olmak farkli bence, temizlik duzenli dus alarak vs olur bakim ise daha ayrintili ozen ister erkeklerin bazilari kizlar gibi sacina yuzune ozenli bakim yapsada genelde kizlar daha agirlikli olarak bakimli erkekler ise temiz kriterine girebilir.
Bazen usendigimde bakimimi koleme yaptiriyorum her turlu bakimliyim el ayak falan yani kadinlar daha bakimlidirrr
Bakımlı olmak demek makyaj yapmak ya da parfüm şişesinin içine düşmek değildir. Temiz olması üstünün basinin, bedeninin temiz olması, el, diş, kulak, yüz, ayak temizliğine önem vermek demek, akmamak, kokmamak demek. Bunları yapan her cins temiz ve bakımlıdır gözümde
erkekler bakımsızdır. bakımlı olsalar bile bakımsız görünür
kadınlar bakımlıdır. kısmen.
bakımsız olsalar bile bakımlı görünebilirler.
bağacının tümünü traş etmez sadece görünen kısmı eder görünmeyen kısmı kıl topağı alır götürür ama bakımlı görülür... vs vs
Soruda zaten var. Bence erkekler daha temız çunku yılda 4-5 gun regl kokusu sarıyor sızı, sureklı bı akıntı var , erkklerden daha kılolusunuz et baklavaları ter kokusu ohoooo
bu söylediğin kadının doğasında var sen doğru düzgün bir kızla tanışmamışsın o zaman ben buna yorarım. ama senin düşüncen saygı duyuyorum.
genelleme yapmamalısın ama her insan bir değil ki ha ama diyosan ki benim tanıdıklarımın çoğunluğu böyle dersen tamam derim
Cevap
90Cevap
Makyaj ve bakım karıştırmayalım lütfen. Yoksa boyacı ekrem abi herkesten bakımlı olur. Bu arada kadınlarımız daha bakımlı:)
Erkekle kadının bakım olayını göz önünde bulundurunca kadın uzak ara önde olur. Ama bu demek değil ki erkekler bakımsız. Ama çok kolaydır bizim bakımımız.
kadınlar tabiki :) sebebide çok bariz değilmi.
doğduğundan itibaren kadınlara güzel gözükmeleri gerektiği bakımlı olmaları gerektiği aşılanır.
erkeklere bu aşılama çok çok çok daha az yapılır :)
Kadınlar kokoş (bakım kelimesinin bokunu çıkarmış yani) özellikle genç kızlar bu gruba giriyor. Boya küpüne düşüp çıkıyorlar her gün
Erkekler geneli bakımlı (kıllı, kokan ayıda çok)
Kesinlikle haklısınız. Genç kızlar süslü olmayı bakımlı olmak sanıyorlar :) 11 aydır fitness yapıyorum salona 250 kişi kayıtlı ise bunun 225 i erkektir , geriye kalan 25 i se +30 üzeri kadınlar :) yani özellikle genç kızlar bakımlı değiller asla
@Hakanguner1907 tabiki bakımlı olmak genç kızlara özgü bir şey değildir. Ama genç kızların bakımlı olmaktan anladıkları boya küpüne düşmek, aşırı parfüm sıkmak,.. vs. Yani her şeyin abartısına kaçmak
Bakımın cinsiyetle alakası yok. Ama kadınların güzellik anlayısı ıle bakım bırbırıne ıle daha cok baglantılı oldugundan bayanlar bir tık onde olabilir
Kadın erkek ayrımı yapmayın deyip kadın erkek seçenekleri sunmakta değişik. D
Erkek mi kadın mı bilmem ama su ana kadar tanıdığım bütün kadınlardan daha bakımlı birisi varsa o da benim 😄
bazı erkekler bu konuda hassas meselâ bende kilo konusunda özen gösteririm spor giyinmeye çalışırım ama kadınlar sanki daha bir özen gösteriyor gibi
Erkek bakımlı olsada olmasada günü geçirir. Ama kadın asla bakımsız olamaz yoksa ortalıgı b. k götürür 😂😂😂
Erkekler fazla dert etmez bu bakım işini, yani adam temizse temizdir. Bu da bir nevi bakımlı olmaz zaten.
tabi ki kadınlar daha bakımlı. Ama siz kadar bakımlı olsak ülke göç alırdı,
Abi bunu sormak bile gereksiz kadınlar tabi tvde b. ok cilde iyi geliyo deseler bunu yapacak kızşar tanıyom
kadınlar daha bakımlılar, ve onlara bakım çok yakışıyor.
Makyajın bakım olmadığını ve madencilerin yüzlerindeki kömür tozlarının renkli ama yakışan hali gibi düşünürsek (sonuçta boya ciltte kir demektir) erkekler daha bakımlı diyebiliriz
Benim toniklerim yüz jellerim maskelerim manikür setim kremlerim vs vs ben daha bakimliyim veya kadınlar
@nevarnewyork Tonikler, jeller, maskeler, kremler kullanmayıp gün içinde elini yüzünü yıkayan, günlük duşunu alıp kıyafetini çamaşırını değiştiren ve manikür pedikür setleri olmayıp sadece basit bir tırnak makası ile tırnak temizliğine dikkat eden bir kadın veya erkek sizin kadar bakımlı demektir.
Değildir
Bakımlı olmakla makyajlı olmak bir değildir katılıyorum.
Temiz bir insan ;
Elini yüzünü yıkar
Ağız bakımına dikkat eder
Günlük duşunu alır
Traş olur
Tırnaklarını keser
Temiz kıyafetler giyer burada hem fikiriz
Bakımlı bir kız için ;
A dan z ye her yerini itinayla temizler
Saçının kırıklarını düzenli olarak kestirir
Saçının fönü, maskesi, serumu, bakım yağı vs uygular (sağlıklı saçlar için gerekli)
Yüz için temizleme jeli, toniği, yüz için kese, peeling, maske, krem uygularız çünkü ;
Yüzümüzün ph dengesini bozmamak için yüz hassas bir bölge ve bayanlarda zaman zaman sivilce oluşur bunları gidermek için yoksa da oluşmaması için kullanırız
Vücut bakımı için yine Losyon krem vs uygularız
Bakım demek pırıl pırıl saçlar, ışık ışıl bir cilt , yumuşak eller zinde bir vücut demektir
Temiz bir insanın bakımlı olup olmadığı anlaşılmaz ama bakımlı bir insan parlar adeta...
Aynen öyle. Çok teşekkür ederim
@Minikedikükredi Hayır siz bakımı biraz güzellikle karıştırıyorsunuz.
Bakımlı kadın her yerini özenle temizler? Duş bu iş için zaten
Yüze kullanılan çeşitli tonik maske vs. çoğunlukla gözenekleri açmak içindir hem günlük temizliğine dikkat edip hemde bu ürünleri kullanıyorsanız günlük makyaj yapıyosunuz anlamına gelir.
Temizliğine dikkat eden ama makyaj yapmayan bir kadının gözenekleri çok zor tıkanır ki bu ürünleri kullanmasına gerek kalmaz.
O halde bu ürünleri daha çok makyaj yapanlar kullandığı için sonuç makyajlı olmak bakımlı olmak demek anlamına gelir.
Güzel görünmek bakım demek değil güzellik demektir
Bakımlı olmak tepeden tırnağa kıyafetlerin dahil temiz olmaya özen göstermek demektir.
Kırık saç uçlarını aldırmanın saç sağlına faydası yoktur görünüşü düzeltir sadece
Temizlemek için duş alırsın ama duş almanın da bir püf noktası vardır. duş jelini, sabununu kullanırsın ama bu kokuyu vücuduna hapsetmek için diğer bakım ürünlerini de yanında kullanman gerekir.(Güzel koku da bakıma dahil )
Tonik, maske evet gözenek açmak için makyaj yapan da kullanır, makyaj yapmayanı da sivilcesi siyah noktası oluşmasın diye
Bizim cildimiz sizinki gibi değil sadece sabunla yıkayayım havluyla kurulayayımla olmuyor en basitinden cildini kurutur nemlendirici şart
Saç kırıklarını aldıran bir insanın saçı daha hızlı uzar daha canlı olur
Bir insan makyaj yapmadan da güzel görünebilir. Bakım konusunda ön yargılısınız
@Minikedikükredi Ön yargılı değilim sadece bakımlı olmak için kozmetik şart değildir görüşünü savunuyorum o kadar.
Siz bakımı makyajdan ibaret sanıyorsunuz
Eyeliner, rimel, lip stick, lip gloss, ruj, far, oje, fondoten, kapatıcı, kontür paleti.. vs bunlar makyajdır. birde cilt bakımı vardır bunlar da bizim bahsettiğimiz losyonlar, jeller, sabunlar, gece-gündüz kremleri, anti agingler , Selülit kremleri, güneş kremleri vs bunlar bakım ürünleridir. Benimde anlatmak istediğim tam olarak buydu her kozmetik ürün makyaj değil işte
@Minikedikükredi :D :D Seninle anlaşamıyoruz. Bende biliyorum her kozmetik ürünün makyaj ürünü olmadığını bakım ürünlerininde olduğunu. Kozmetik bakım ürünleri elbette bakım için kullanılır itirazım yok benim demek istediğim bunlar olmadan da bakımlı olunabilir!!!
Hiç sanmıyorum... Bakımlı bir bayan isteyipte
Bu düşüncede olursanız durum vahim
Ben en azından bakımlı erkekle bakımsız erkeği ayırabiliyorum
@Minikedikükredi Her fikir uygulamak için değildir sadece düşüncedir. 3 yıldır sevgilimin bütün kozmetik ihtiyaçlarını gidip kendim alıyorum bizzat. Bakım ürünleri kozmetik ürünleri onlarca çeşit ve daha bir gün bile olsun ne gerek var vs. demedim çünkü kozmetiğe karşı değilim neden durumum vahim olsun. Flormar, golden rose, gratis, boyner, watsons ve mac çalışanları ile kanka olduk zaten kozmetik sevmemem mümkün olabilir mi :D
Bu kadar ürüne rağmen sevgilin güzelleşemiyorsa tüh desene paran çöpe gitti :D
@Minikedikükredi Maddi yönden evet çok pahalı olan ürünler beni bitiriyor kendisi çok güzel zaten bağımlılık mıdır nedir kullanmayı seviyor işte napalım fırça yemektense her dediğine tamam demek en iyisi
ne kızlar var yaa şaşırdım :o sevgilisine bunları aldırabilen bir kız ilk defa duyuyorum şahsen ben evleneceğim adamdan istemem ben böyle bir şeyi ama mac den hediye de gelirse yok demem hani :D
@Minikedikükredi Hayır kendisi istemiyor sadece pazarları boş onuda dinlenerek geçirsin ve parası da gitmesin diye kıyamadığımdan ben zorla kabul ettiriyorum dışarıda yapılması gereken angarya işlerini ben hallederim kozmetik alışverişi bunlardan sadece bir tanesi
Kıymetini biliyorsa ne güzel :)
tabiki kadınlar. hem oluyorlar hemde olmalılar zaten.
Kadınlar öncelikli gelir. Ama şu kıyafetine kılığına dikkat eden erkekler çok iyi.
Tabiki kadınlar.
Ama bende bu aralar baya özen göstermeye başladım. Bakım şart
Genellikle kadnlar bakmlı oluyo ama erkeğinde çok bakmlı olanı var tabikide
Kadınlardana daha bakımlı olan erkeklerde var şahsen bence kişilik meselesi cinsiyet değil
Beyler bu istatislikte bize karşı emeği geçen herkesin ta 😃😃
Dis gorunuse kadinlar daha ozenli. Bakimdan sayilirsa tabiki.
Herkes bakımlı olmalı erkek veya kadın ayrımı olmaz.
Tabii ki kadınlar. Her daim bakımlı olmarı gerekiyor.
BEn kendime bakiyorum gerisi ilgilendirmez. Kadinlar makyaj kullaniyor olmasi bakimli olmasi da anlamina gelmez tam anlamiyla
ikisininde bakımlı olması şart bakımdan kastım boyanmak değil boya insanı bakımlı yapmaz
İki cinsiyetin de kendine bakanı da bakmayanı da var.
Erkeler, ben dahil cogu kadın makyaj yaparak cildini kirletiyor bu durumda erkekler 1_0 önde
Ne kadınlar gördüm kıçını yıkamaktan aciz, ne adamlar gördüm suratları lekesiz...
Kişinin kendine olan saygısıyla değişir bu. Ama su aşırı makyaj yaparak bakımlı olduğunu düşünen kadınlar da çok ama.
Bunun cinsiyeti olmaz, kadından daha bakımlı erkeklerde var.
Kadınların bakımlı oldgu apacık ortada ama gunumuzde erkeklerde bu konuda artık daha iyi.
ben kendime baksam da nanay bakmasam da çünkü kısmetsizliğim esas olay...
Kadınlar tabii biz bakkala gitmek için 42 dk makyaj yapmıyoruz. Pijama tişört devam 😊
Hiç yağcılık, hanım köylülük, hanımcılık değil kadanlar biraz daha özenli ve bakımlı
Kadın. Erkekler yeri geldiğinde tras olmadan durabiliyor. Ama kızlar olmasın bakalım. 😄
genelde kadınlar daha bakımlıdır ama bende çoğu kadından bakımlıyım diyebilirim :D özellikle ağız ve diş sağlığında
tabi ki kadınlar erkekler sarımsak soğan yedikten sonra dişlerini fırçalamıyor çoraplarını fırlatıyor vb.
bence bunun kadını erkegı yok bu tamamen öz saygıyla alakalı bır sey ama tabıkı kadınlar daha bakımlı erkeklere göre
Erkeklerin bakıma pek ihtiyacı olmadığı için kadınlar daha bakımlı olur
Kirpiklerimize biille bakım uyguluyoruz erkeklerde kimmiş :D
Tabiki kadınlar, moda diye etek giyinen erkekler hariç :)
kadının bakımlısı ya da bakımsızı farketmez hepsi aynı tat.
Kendi adıma konuşayım ben bir çok kadından daha bakımlıyım
Erkeklerin Kızlara karşı Bakım Temizlik Konularında Yarışma Şansı Olduğunu Sanmıyorum
Makyaj masası karşısında saatler geçiren biz değiliz :)
Erkek icin bakım duş almak kılları düzeltmek giyim için aksesuar yok kadınlar taki takabilir makyaj yapar bunlara artı olarak
Erkek bakımı kolay kadınların bakımı daha zor
Bence kadınlar olur, olmalı
Bayanların heryeri bakımlı olsa yinede kanalizasyon gibiler
Kadın erkek ayrımımı olur yahu
Genellikle kadinlar ama bazi erkekler var o kadinlardan daha bakimli
Kişiden kişiye değişir.
Her zaman her yerde Kadınlar tabiiki
Kadınlı erkekler daha bakımlı olurlar 🙆
A kadınlar son kararım
Kadınlar daha bakımlı oluyor
Kadınlar daha çok ama kişiden kişiye değişir
erkegıınde bakımlısı cok yaa