AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Genelde kadınlar daha bakımlı gadası
Aynen katılıyorum. Ama günümüzde artık erkeklerde kadınlar kadar bakımlı bence. Biz kadınlardan bile daha bakımlı bence şimdiki erkekler.
Bazı erkekler iyi bakımlı
Kadınlar daha bakımlı tabi ki de
Bencede öyle ama şimdiki erkeklerde bence en az kadınlar kadar bakımlı. Şimdiki erkekler bakım yapmayı çok seviyor.
Tabi ki kadınlar. Kirpiğimizden tırnağımıza kadar bakım yapıyoruz.
Aynen öyle. Biz kadınların zaten 24 saati ayna başında geçiyor. Benim öyle şahsen çok seviyorum makyaj yapmayı bakım yapmayı falan.
Erkekler doğal bakımlı kadınlar çok uğraşıyor ya 🤣
Aynen erkekler genelde öyle pek vakit ayırmaz bakıma falan. Kadınlar çok bakımlı ve gerçekten bakım yaparken bir sürü vaktimiz bakımla geçiyor.
Genelde bir konuda ayrım yapmam ama bakım konusunda kadınlar daha bakımlı
Aynen ama bence kadınların bakımlı oldugu kadar erkeklerinde bakımlı olduğu oluyor. Eskiden bu soruya sadece kadınlar derdim ama artık değişti erkeklerde bakıyor kendine.
kadınlar ama bakımına çok dikkat eden erkeklerde var
Ben isterimki hep kadınlar olsun çünki daha değerli görünüyorum onları
Yani genelde zaten kadınlar daha bakımlı olarak görülür. Ama şimdiki erkekler bence kadınlardan bile daha bakımlı. Artık onlarda kendine kadınlar gibi bakıyor bence bu gayet güzel bir durum.
Aslında bakarsan evet amma bazıları bakımlı olmasına rağmen ağzı bozuk olduğu için ve kadınlara karşı saygı değeri olmadığı için pek erkek kısmını tercih etmiyorum çünki şiddet uygulayan erkekler çok var kendine bakım yapsada kafi onlar netice bunu gösteriyor lakin neyse sen söymek istediğimi anladın
Türk olarak diyorsan ikiside bakımsız
Bence bakımlı olan çok var ya. Özellikle son zamanlarda bu bakım olayları bence daha çok arttı. Erkeklerde kadınlarda kendine bakım yapmayı ihmal etmiyor.
Ben 1200 personeli 2000 misafir kapasiteli bir otelde çalışıyorum durum içler acısı hem kadı hemde erkek için
Kadınlar daha bakımlı
Yani bence her iki cinste çok bakımlı. Her iki cinste artık kendine çok bakım yapıyor. Özellikle son zamanlarda erkekler kendine bakmaya daha çok başladı.
Bence de bakmalıyız 😉 her insan karşısında temiz bakımlı insan olsun ister
Kadınlar daha bakımlı
Yani evet genelde kadınlar olası görülür ama bence erkeklerde çok bakımlı. Şimdiki erkekler kendilerine çok bakım yapıyorlar ve oldukça bakımlılar bence.
Öyle çünkü toplumda dışlanma çok oluyor.
Kadin. Erkekler killarini bile almiyorlar
Fiziğimin yakışıklılığı halis mi? ↗
genelleme yapma
@yoqlan genel bir soruya genelleme yaparak cevap verecem herhalde akilli
Erkeklerin bakımlı olanı çok var ama. Onlarda kadınlar kadar bakımlı oldu artık. Yüzleri bile çok bakımlı aynı bebek gibi ciltleri oluyor birde genelde erkeklerin.
Kadınlar daha bakımlı ama kendim de bakimliyim.
Kadınlar
Aynen genelde kadınlar daha bakımlı olarak görülür. Ama erkeklerde öyle artık onlarda kadınlar gibi bakımlı. Yani son zamanlarda bakımlı erkek sayısı arttı gibi.
Kadınlar
Aynen kadınlar çok bakımlı zaten oldu bitti. Erkekler genelde eskiden çok bakım yapmazdı ama bence onlarda artık bakım yapmaya ve kendine bakmaya başladı.
İyi olur yapsınlar canım
Erkekler tabiki
Yani evet bende son zamanlarda aynı fikirdeyim. Gerçekten erkeklerin cildi çok çok güzel ya. Kendilerine gerçekten bakımı çok iyi yapıyor artık erkekler.
Aynen
Kadınlar.
Aynen katılıyorum. Genelde kadınlar erkeklerden bir tık daha bakımlı. Ama erkeklerin genelide aynı şekilde. Şimdiki erkekler bile kadınlardan çok daha bakımlı.
Öyle olacak galiba.
Net kadınlar
Bence erkeklerde artık çok bakımlı. Erkekler kadınları bile geçti artık bakım konusunda bence. Erkekler eskiden kendine bakmazdı şimdi onlar bile bakımlı.
Kadinlar
Bence her iki cinste artık bakım konusunda oldukça iyi diye düşünüyorum. Kadınlarda bence erkekler kadar bakımlı.
Erkeklere hala bakimsiz deyip cirkin diyen hemcinsine de de bunu
Kadınlar
Aynen bencede kadınlar. Ama erkeklerde bence kadınlar kadar bakımlı artık. Eskiden erkekler kendine o kadar bakmazdı şimdi erkeklerde çok bakımlı oldu
Bende bakıyorum 🤣
Kadınlar bence
Yani genelde herkes kadınlar der ama bence erkeğinde bakımlı olanı çok var ya. Kendine hergün kadınların yaptığı bakımlar gibi bakım yapan erkekler var.
Beni örnek verdin :)) az gördüm ama ben erkeği
none of them above