Bu sabah gözlük kullanmaya başladım. Fakat burnumu çok huylandırıyo dayanamıyorum ve televizyona yandan bakamıyorum tamamen kafamı döndürmek zorunda kalıyorum. Geçer mi bu takıntı?

Temiz kullan, camlarını falan düzenli olarak temizle. Kullanmadığın zamanlarda kutusuna katlayıp koy. İlk başlarda havada yürüyormuşsun, düşüyormuşsun hissine kapılırsın bu çok normal, zamanla alışıyorsun. Uyurken çıkarmayı unutma :)
sürekli tak. tak-çıkar yapma.
Çok çok teşekkür ederim, tavsiyelerini dikkate alacağım 😊😊
Rica ederim ne demek, lafı bile olmaz :)
20 yıllık kullanıcı olarak gözlüğe alışacak bedenin. Yandan bakmaya da alışır huylanma da geçer biraz sabır
Çok teşekkür ederim 😊🙏🙏
Metal çerçeve ile başlamak iyi. Eğilir kırılır bunlar normal. Gözlüklü iken yağmur sorun olur ona da siperli şapka takıyorsun. Bir de sevgilin gözlüklü ise gözlük çıkmadan öpüşmek olmuyor gözlükler çarpışır. En iyi gözlük bezi beyaz atlet. Sıkıştığında kullan. En iyi temizleyici ise hacısakir beyaz sabun. Elde köpürt. Camlarını temizle sonra durulama ve iyi kurula burun ayakları civarı yosun kır bağlayabilir iyi temizle kurula
Benim de bir gözlüğüm böyle o burun kısmındaki aparatlar çok rahatsız edici ama zamanla alışırsın
Aynen inşallah teşekkürler 🙏😊
Dikkatli kullan burnunun kemiğini iyice çıkarmasın.
Umarım öyle bir şey olmaz teşekkür ederim 😊🙏
Cevap
2Cevap
Inatla tak arada takarim deme yoksa hiç alışamazsın 1 haftada artık yokmuş gibi hissedersin
Aynen şu an böyle oluyor ama alışmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim 😊
benimde öyleydi lens aldım kafa rahat hemde daha çekici buluyolar
Ben lens kullanmakta zorlanırım diye gözlük aldım hem doktorumda gözlük yazdı 😊
gözlük çok daha zor 5 dk dan uzun süre takamıyodum burna aşırı yükleniyodu ve at gözlüğü gibiydi sadece ileriyi görebiliyodum doktorlarada güvenmem zaten
bende 3 yıldır gözlük kullanıyorum en başta huylanman normal zamanla alışırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar