Ya herkes birbirini neden kıskanır neden ondan daha iyi olmaya güzel olmaya yakışıklı olmaya çalışır ki saçmalık Allah'ın verdiğine isyan etmekten başka nedir ki bu çok şükredin halinize Ve herkes kendisinden üstünü değil kendisi gibi birini ararsa ve ret etmezse bulur aradığını ;-) Allah herkese eşit davranmıştır bazılarına yüz güzelliği bazılarına vücut beden güzelliği vermiştir bazılarına kalp güzelliği şükredin yeter
Allah her insani en güzel hayaliyle yaratmıştır güzellik çirkinlik gorecelidir her insani beğenen bir insan vardır o kendini beğenmese de bu yüzden bunlar dert edilecek bir şey değil
elinden geleni yapmadan hazırdan istersen kötü ama yaptıysan ve olmuyorsa kader... benim yüzmem ve basket oynamam hakkını alabilseydim en az on metre olmam lazım ama genler işte napalım cüceyim cüce kaldım. bıraktım sporu şimdi bide göbek saldım oldum mu sana yağ tulumu bir şişko fodul
İnsan olarak mükemmel olmaya odaklanmışız başkalarının gözünde iyi bir etki bırakmak istiyoruz bu yüzden eksikliklerimizden kurtulmak ve daha iyi olmak istiyoruz kendimizi kabullenip o halimizle barışık olamıyoruz
Aynaya bakmadığım sürece aklıma gelmiyor pek. Kim ne düşünürse düşünsün. Daha iyisini istemek nankörlük değildir. Güzellik için çenesine kadar kırdıran insanlar var, iyimi kötümü onların yaşadığı psikolojiyi bilemem.
Bedensel özellikler genetik aslında, buna sitem etmek neden nankörlük olsun. Anneye daha yakışıklı bir baba bulamadın mı denmediği sürece sorun edecek birşey göremiyorum :%
En İyi Cevaplar