X2 Burun estetiği oldum, olmuşmu?

x2 Burun estetiği oldum, olmuşmu?

Merhaba Beyler, Merhaba Bayanlar...

Bence Burun İnsanın yüzünü tamamlayan mimiklerini ve görüntüsünü tamamlayan en önemli organlardan bir tanesidir, Sağ taraftaki burnum beni çok küçük düşürdü, kiminiz diyebilir "Kardeş deme öyle ALLAH vergisi çar

pılırsın, şükret gibi. Ama yediğim darbelerden sonra kırılmalardan şekil bozukluğundan biz sorumluyuz. düzeltme sorumluluğu da yine aynı şekilde bize ait.

1 Şubat tarihin de, gerek nefes problemleri gerek şekil bozuklukları yüzünden, Burun Estetiği Ameliyatı oldum. Sonuç tatmin edici, Üstelik Bursa Devlet Hastahanesinde beş para ödemeden oldum. Ameliyat olmadan önce, sürekli rahatsız olurdum, yakınlarımın şakaları olsun, geceleri gelmeyen uyku olsun, BURNUNU ÇEKTE FİLMİ izleyelim diyen kız olsun , Bayağı çektim yani.

8 Şubat tarihinde Silikonlar (Tampon) alınacak, İlk iki gün gerçekten çok zor geçiyor, Burunda ki hafif ağrılardan çok gece uyumak, ve şişkinlikler insana resmen isyan ettiriyor. Bu gün beşinci günüm çok rahatım. tek sıkıntı hafif akıntım var.

Yukarıda gördüğünüz resim ameliyattan 4 saat sonra çekildi, put gibi durmamın sebebi ameliyat sonrası, yüz ifadeniz hiç bir şekilde belli olmuyor, gülünce çirkin oluyorsunuz, üzülünce çirkin oluyorsunuz... kısacası yüz ifadeniz kayboluyor. Burun şu an şiş doktorumun söylediğine göre. Bir sene sonra tam şekli çıkacak. İki hafta sonra tekrar resim atacağım hep beraber yorumlayalım ^.^

"SAYIN FERHAT YAMAN HOCAMA BU BAŞARILI ÇALIŞMASINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM."
-Dipnot: Resim isteyen olmuştu...