Rus kadınlarının güzellik sırları: 🎀 Her zaman sağlık ön planda. O hâlde sağlıklı bir vücut için spor şart. Bunun sonucu da sıkı bacaklar, fit bir vücut demek. 🎀 Saçlar önemli. Her zaman iyi taranmış ve yumuşacık olmalılar. Işıl ışıl parlayan saçlar, güzelliğin tamamlayıcısı demektir. 🎀 Kadını kadın gibi gösteren topuklu ayakkabılar. Bunun yanında elbette tamamlayıcısı çantalar ve aksesuarlar da önemli.
Hintli kadınların güzellik sırları: 🎀Hintli bayanların büyük bir kısmı ise bakımları için gerekli krem ve maskeleri evde kendileri doğal olarak hazırlamaktadırlar. 🎀Sık olarak uyguladığı yöntemlerden biri ise yüzlerin pirinç suyuyla yıkamaktadırlar. Pirin içinde bulunan B vitamini, magnezyum, bakır sayesinde de cilt parlamaya başlamaktadır. 🎀Saç güzellik sırları arasında da bitkisel yağlar ve şampuanlar yer almaktadır. Campisaj, Hintliler tarafından uzun yıllardır uygulanan kafa masajıdır. Burada kullanılan bitkisel yağlar ile saçlar daha gür ve canlılık kazanmaktadır.
Japon kadınların güzellik sırları: 🎀Japon kadınları yosun maskesi sayesinde her daim porselen gibi bir cilde sahipler 🎀Japonların beslenme alışkanlıklarında deniz ürünleri ve özellikle de balık çok önemli bir yer tutuyor. 🎀Omega 3 yağ asitleri, vitaminler ve mineraller bakımından oldukça zengin olan balıklar, Japon kadın ve erkeklere kesinlikle canlılık, dinamizm ve gençlik aşılıyor. 🎀Japon kadınların cilt güzelliklerini etkileyen en önemli etkenlerden biri de banyo yaparken kullandıkları, sabun bezi olarak anılan bir çeşit lif.
Rus, japon ve hintli kadınlarının güzellik sırlarını öğrenmeyen kalmadı. Peki Türk kadınlarının güzellik sırları nelerdir?
Rus, Japon ve Hintli kadınlarının güzellik sırlarını öğrenmeyen kalmadı. Peki Türk kadınlarının güzellik sırları nelerdir?
Ben köyümden kil getiriyorum ve bu kil yeşil , yoğun ve yağlı hiçbir yerde aynısını asla bulamazsınız. Benim cildimde yazları güneş lekeleri oluşurdu daha doğrusu belirginleşirdi. hergün yüzüme kil uygulayarak cildim güneş lekelerinden arındı ve tertemiz oldu. Ve güneşe çıkmamaya özen gösteriyorum çünkü cilde çok fazla zarar veriyor.
Anneannemden öğrendiğime göre. Eskiden şampuan kullanmadıkları için saçları yumuşatmak amacıyla , meşe odununu yakıp külünü suda bekletip o suyla saçlarını durularlarmış. Saçları ipek gibi yaptığını söyledi.
Her ırkın bir güzelliği var ama türk ırkının işte bu dedirten güzelliği yok nedenine gelince türk ırkı çok karışık ve moğoldan tutun orta asya mezopotamyaya kadar uzanıyor ve türk kadınları çeşitli bu konuda.
Bak ne güzel doğal doğal hallediyorlar işlerini. Bizim Türk kadınları illa bilmem kaç yüz liralık kremler maskeler alacaklar, yoksa çirkin oluyorlarmış. Bir tanesi de yetmiyor. Göze ayrı, dudağa ayrı yüze ayrı vucuda ayrı..
Çok genel bir konuşma olmuş. Tabiki bunu tercih edenler de var ama doğal yöntemleri seçenler de var. Şahsen ben kozmetik ürünlere güvenemiyorum, cildimi tahriş ediyorlar. Bakım yapacağımda doğal maskeler tercih ediyorum. Çevremde de bu tarz çok kişi var. Sığ düşünülmemeli bence.
Turk kadinlari ve hanimlari tabiki guzeldir ama dunyanin en guzel kadinlari ve hanimlari macarlar lardir kimse macaristani yazmamis adamlar duysa hakaretten dava acarlar ☺️☺️
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Rus, Japon ve Hintli kadınlarının güzellik sırlarını öğrenmeyen kalmadı. Peki Türk kadınlarının güzellik sırları nelerdir?
En İyi Cevaplar