Ülkemizde iklimden ötürü, ünlülerde dahil olmak üzere bir çok kişinin cildi akneye meyilli. Hollywood'daki kadınlar arasında başlayan akneleri yok etmek için bebek pişik kremi kullanma trendinden Türkiye'deki ünlülerde ilham aldı. Çağla Şikel, Ebru Akel ve Demet Evgar sivilceleri için pişik kremini kullanıp olumlu sonuç alan ünlüler. Peki siz hiç aknelerinizi yok etmek için bebek pişik kremi kullandınız mı?
Aknelerden kurtulmak için bebek pişik kremi kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
sudocrem kullanıyorum. burdan önermişlerdi hatta. doktora gitmiştim daha önce geçmemişti.
sudocrem bilinen bir krem olduğundan sonuçlarını yazayım yardımcı olsun.
bazen böyle büyük sivilceler çıkıyordu yüzümde, önce kaşınıyor sonra yuvarlak gitgide büyüyordu. serçe parmağın başı kadar büyüyor en fazla gerçi. ben de rahatsız oldum özellikle kaşıntıdan ve de sakalın olduğu bölgede çıktığından sakal olurken kesiyordu yayılıyordu yara.
sudocrem kırmızılığı ve sivilcenin boyutunu azaltıyor. iyileştiriyor cildi bir nevi. ama tamamen yok etmiyor. her gün kullanmak lazım. gece yatmadan sivilcelerin üstüne sürün. sabah kalkınca da yüz temizleme kremlerinden bir tane ile ılık su kullanarak temizleyin. iyileşme var ama dediğim gibi mucize birşey beklemeyin. biraz daha iyi oluyor sadece o kadar. en az 1 hafta kullanmanız lazım.
Kendim için sormadım, aslında hiç akne problemim olmadı ama bu yöntem bana ilginç geldi oldukça. Önerin için teşekkür ederim, bir gün ihtiyacım olursa deneyeceğim.
En İyi Cevaplar